Nairo na podijumu

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Haha prepao si se,citam ti jedan komentar i vidi se koga favoriziras! Mislim, ovo je jedna vrsta dopinga danas bila, strasno! Nadam se barem 10 min hahaha .. zivodi jedni ! i kako ih ne mriziti !MaGiCa je napisao/la:Chapeau Riblon!
Bravo i za TJVGa. Sky rutinski odradio etapu sa samo minutu izgubljenog vremena iza Purita i Quintane, a sa prednoscu od minut i kusur nad Contadorom.
Sad je samo pitanje kazne za uzimanje hrane izvan feed zone. Ali, to su vazda bile novcane sankcije, jer tesko da Prudhomme&co. imaju mooda da udare vremenski penal.
Koga ja to favorizujem i cega sam se to prepaoMig_Mig je napisao/la: Haha prepao si se,citam ti jedan komentar i vidi se koga favoriziras! Mislim, ovo je jedna vrsta dopinga danas bila, strasno! Nadam se barem 10 min hahaha .. zivodi jedni ! i kako ih ne mriziti !
Pa frooma, kao rutinski sve, rutinski izgleda donosenje hrane?! froom je danas mogao da izgubi 4,5 min da nisu uradili ono sto jesu! ili se varam da frooma gotivis?MaGiCa je napisao/la:Koga ja to favorizujem i cega sam se to prepaoMig_Mig je napisao/la: Haha prepao si se,citam ti jedan komentar i vidi se koga favoriziras! Mislim, ovo je jedna vrsta dopinga danas bila, strasno! Nadam se barem 10 min hahaha .. zivodi jedni ! i kako ih ne mriziti !![]()
Cisto bih voleo da znam.
Chris Froome penalised 20 seconds for illegal feed at Tour de France
Sutra vrijeme da Nairo etapom obiljezi ovu dominaciju u brdima.MElloo je napisao/la: Sutra opet Nairo dominira
Sancho PanzaRaul_64 je napisao/la:Ali koliko je jak Porte![]()
Par puta ubija na tempu , Froome napada pa se Porte vraca u grupu.
Jednom izgledalo za stalno pa se opet dokopa , opet na tempo , pa se vrati jos po hranu pa ga napojii odvede do cilja.
Pa hoce.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sancho PanzaRaul_64 je napisao/la:Ali koliko je jak Porte![]()
Par puta ubija na tempu , Froome napada pa se Porte vraca u grupu.
Jednom izgledalo za stalno pa se opet dokopa , opet na tempo , pa se vrati jos po hranu pa ga napojii odvede do cilja.
, budemo li se vodili situacijom od prošle godine kad je Froomey imao tu ulogu, ima da Riči izdominira sljedeće godine
![]()
Steroidonoša, ha ja, 'il kosio 'il vodu nosioRaul_64 je napisao/la: Pa hoce.
Si vidio kako se Porte vrati po steroide kad je pocelo gorit pod nogama
MElloo je napisao/la:Col de la Madelaine, bukvalno ce razvalit noge svim biciklistima sutra
O wigins kako su ti kuci? kaj se ti sad javljas? mislim da je tvoj potpisao poraz prije pocetka! Prema tome.. Pstt! ni jedneDukeOfWellington je napisao/la:Kmecavci docekali svojih 5 minuta da kmece, cuj ovog delegata zakuco bi 10 minuta, hahahahaha, teska je tvoja muka
Sky rutinski zatvara Tour :8
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.