1. HNL

Bertone7
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Bertone7 » 18 jul 2013, 12:47

SiamoNoi je napisao/la:Navijači opcenito su danas uglavnom jedina prava "opozicija" u državi i svijetla točka.Jedini koji imaju neke stavove,ciljeve za koje se zalažu i bore.Ali sami teško da mogu nešto značajnije napraviti.Dok masa koja ima sposobnost nešto napraviti to propušta,uvijek mišljenja tipa "što ONI misle učiniti" u vezi nekog problema,umjesto "što MI možemo/moramo učiniti".Je*eni balkanski mentalitet,ovca mentalitet,kmetovski mentalitet kako god..Dok je tako će nam i bit sje*an nogomet,drzava i zivot opcenito.
Ali dobro,nije da je ovo prava tema za to.

:lol: :lol: :lol:
Svi od reda kriminalci, lopovi, džeparoši, drogeraši, s debelim policijskim dosjeima. To je "opozicija"?
Ljudi koji se ubijaju samo zato što jedan navija za Dinamo, a drugi za Hajduk, napadaju svoje igrače (Zahora, Pandža), trenere (Luka Bonačić)...
Država je u **** jer ovakvi nisu iza rešetaka, nego još imaju i pravo glasa.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 jul 2013, 12:54

izvini ali ljudi ko vode drzavu su podjeljeni na crvene i "crne" odnosno plavocrvene,pa se kolju na sve moguce nacine ,ne prezaju ni pred cim ,pljackajuu koga stignu,nema preduzec firme,ustanove koja nije reijesean malverzacijom,sikaniraju sve neistomisljenike,politicke,vjerske,nacionalne,itd..i onda ta uvazena gospoda oblate ljude koji bogami vise se okupi oko kluba nego oni oko svojih politickih ideja bila ona lijeva ili desna.Na kraju kad bise posteno pa u zatvor ,sta mislis koga bi bio puniji zatvor,ovih navijaca ili ove gospode?,ali sta gospoda zna sta je posteno,jer ipak odjelo je to sto ih razlikuje od rulje i huligana
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 18 jul 2013, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 jul 2013, 12:55

Najveći problem navijača jest što su neobjektivni i nerealni (primjer Torcide i ovog njihovog smiješnog i glupavog pisma). A da ne spominjem rasističke i fašističke ispade, međusobne tuče, razbijanja itd itd.
Naravno, ne treba generalizirati niti sve ljude u navijačkom korpusu stavljati u isti koš, ali zbog gore navedenog i one dobrice ispaštaju.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jul 2013, 13:02

Bertone7 je napisao/la: :lol: :lol: :lol:
Svi od reda kriminalci, lopovi, džeparoši, drogeraši, s debelim policijskim dosjeima. To je "opozicija"?
Ljudi koji se ubijaju samo zato što jedan navija za Dinamo, a drugi za Hajduk, napadaju svoje igrače (Zahora, Pandža), trenere (Luka Bonačić)...
Država je u **** jer ovakvi nisu iza rešetaka, nego još imaju i pravo glasa.
Evo i klasičnog primjera ovce s limitiranim pogledom na sve oko sebe i hrpom netočnih "činjenica" u rukavu.Sad je "predavanje" potpuno.

Naravno, ne treba generalizirati niti sve ljude u navijačkom korpusu stavljati u isti koš, ali zbog gore navedenog i one dobrice ispaštaju.
Ovo je ključ.Isto tako ne treba generalizirat niti ove druge,samo pokušat gledat stvari kakve zaista jesu i malo širu sliku (bome nije sve crno i bijelo),ali danas ima previše "limitiranih" ljudi (nisu oni limitirani toliko koliko njima iz nekog razloga odgovara da se ponašaju tako,samo do kada...) za tako nešto.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 jul 2013, 13:05

ja sam pokusao odgovoriti na nacin na koji je on pisao,najcrnjim primjriima jedne grupe ljudi pokusava predstaviti cjelu grupu,glupo je suditi sve sportske radnike po mamicu i stimcu,ili sve politicare po sanaderu ,polancecu i njima ili sve navijace po ovim pohapsenim za nerede.ali ako cemo na kraju po naski povuc liniju ova grupa kooja predstavlja najvecu gospodu su navise zlodjela napravili ali ne odgovaraju jer su oni sistem.
dakle banalan primjer da se lopov koji obije kiosk predstavi kao veci sstetnik po drustvo od onoga koji pronevjeri u nekoj firmi milione pa namiri milione u dzep.a za posljedicu ima otpustanje radnika ,propast preduzeca.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 18 jul 2013, 13:09, ukupno mijenjano 2 puta.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 18 jul 2013, 13:05

Ti još nisi niti jedan jedini argument iznio. Čim ti netko odgovori nazivaš ga ovcom, budalom itd. Mora da imaš neku sklonost prema toj životinji kad je toliko često spominješ.
Strašne trebaš imati komplekse kad ti je svaka druga riječ "kompleks".

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 18 jul 2013, 13:11

ciza je napisao/la:ja sam pokusao odgovoriti na nacin na koji je on pisao,najcrnjim primjriima jedne grupe ljudi pokusava predstaviti cjelu grupu,glupo je suditi sve sportske radnike po mamicu i stimcu,ili sve politicare po sanaderu ,polancecu i njima ili sve navijace po ovim pohapsenim za nerede.ali ako cemo na kraju po naski povuc liniju ova grupa kooja predstavlja najvecu gospodu su navise zlodjela napravili ali ne odgovaraju jer su oni sistem
Ne prosipaj demagogiju.
Kao prvo - da je više Mamića, hrvatski nogomet bi procvjetao.
Dalje,
Ako cijela sjeverna tribina skandira Hrgoviću "cigane, srbine", jesu li tu u pitanju pojedinci ili cijela skupina sa sjevera? Ako sa sjevera u Splitu na teren padne 20 banana, jesu li to pojedinci? I to u više navrata. Dakle, nisu se obračunali s pojedicima kada bi to bili pojedinci.
Jesu li nerede koji su pratili Dinamo u Europi napravila dva čovjeka ili cijela skupina koja je razbijala po cijeloj Europi praktički? Zbog čega se zabranjuju Dinamove utakmice u Europi? Koliko je se ljudi svojevremeno sukobilo na autocesti (Torcida i BBB)?
Kada je prije par godina navijač policajcu izbio oko, jesu li se oglasili ovi iz BBB? Da, i stali su na stranu huligana.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 jul 2013, 13:13

sad bi ja trebaoda trazim sve medijske istupe mamica kako siri ljubav i toleranciju,kako nikog ne ponizava,kako je sve ok,kako me ucjenjuje i slicno?
navijaci nisu samo na sjeveru,sta je sa repezentacijm gdje dominirijau svi ostali osim tih nabrojanih ?

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 18 jul 2013, 13:15

ciza je napisao/la:sad bi ja trebaoda trazim sve medijske istupe mamica kako siri ljubav i toleranciju,kako nikog ne ponizava,kako je sve ok,kako me ucjenjuje i slicno?
Slobodno pronađi, pa ćemo zajedno prokomentirati.
Zdravko Mamić je čovjek koji zaslužuje naklon od svih ljudi u Hrvatskoj.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jul 2013, 13:16

Bertone7 je napisao/la:Ti još nisi niti jedan jedini argument iznio. Čim ti netko odgovori nazivaš ga ovcom, budalom itd. Mora da imaš neku sklonost prema toj životinji kad je toliko često spominješ.
Strašne trebaš imati komplekse kad ti je svaka druga riječ "kompleks".
Budalom nikog nisam nazvao.Potkrijepi citatom tu svoju tvrdnju.Također riječ kompleks sam rijetko kad spominjao u zadnje vrijeme tako da ne znam o čemu pričaš.Očito ti smeta to što pišem i nešto te muči pa si sad došao do te točke da moraš izmišljat neke stvari jer drugim načinom ne znaš.A stvarno nema razloga da ti išta smeta kad si zadovoljan klubom i svime ostalim.Zašto se zamarat s ovakvim pacenicima kao sto sam ja?Smiri se i uživaj.Nema ni najmanje potrebe da se nekom objašnjavaš,jel tako?

A i iz ovih zadnjih postova upućenih cizi se vidi da puno stvari ne shvacas niti uopće imaš želju shvatiti tako da bi te ja molio da se koncentriraš na taktiku i te stvari da mi ostali ne moramo čitati konstantno ovakve bisere.

I mozda bi mogao proučit malo tko je M.Dabić prije nego što spomeneš ikakve nerede i štetu koju su navijači napravili klubu.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 jul 2013, 13:19

Bertone7 je napisao/la:
ciza je napisao/la:sad bi ja trebaoda trazim sve medijske istupe mamica kako siri ljubav i toleranciju,kako nikog ne ponizava,kako je sve ok,kako me ucjenjuje i slicno?
Slobodno pronađi, pa ćemo zajedno prokomentirati.
Zdravko Mamić je čovjek koji zaslužuje naklon od svih ljudi u Hrvatskoj.
sud treba da reaguje,nemamo sta mi komentiari,navijaci kad upale baklju dodje kazne,zabarne im na stadion ko svugdje u svijetu,placaju novacen kazne,i idu u zatvor.Izvrijedja Mamic na nacionalnoj osnovi ,pa n raznim sonovoma,pa napusava k redom,i kakvu kaznu dobije? U Italiji rasisticki eksecesi politcara ne prodju ne kaznjeno a da li je to u HR slucaj?

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 18 jul 2013, 13:21

SiamoNoi je napisao/la: Budalom nikog nisam nazvao.Potkrijepi citatom tu svoju tvrdnju.Također riječ kompleks sam rijetko kad spominjao u zadnje vrijeme tako da ne znam o čemu pričaš.Očito ti smeta to što pišem i nešto te muči pa si sad došao do te točke da moraš izmišljat neke stvari jer drugim načinom ne znaš.A stvarno nema razloga da ti išta smeta kad si zadovoljan klubom i svime ostalim.Zašto se zamarat s ovakvim pacenicima kao sto sam ja?Smiri se i uživaj.Nema ni najmanje potrebe da se nekom objašnjavaš,jel tako?

A i iz ovog zadnjeg posta upućenog cizi se vidi da puno stvari ne shvacas niti uopće imaš želju shvatiti tako da bi te ja molio da se koncentriraš na taktiku i te stvari da mi ostali ne moramo čitati konstantno ovakve bisere.

I mozda bi mogao proučit malo tko je M.Dabić prije nego što spomeneš ikakve nerede i štetu koju su navijači napravili klubu.
Ovca, budala, u čemu je razlika? Možda i jesi, ali mi se ne da tražiti.
Zašto misliš da se ja živciram? Ja sam savršeno smiren i citirati ću bilo koga i bilo kada. Pogotovo kad znam da su argumenti na mojoj strani. Ja se s tobom ne zamaram, jer da jesam davno bih odustao i otišao. Nisam nikakav mazohist.

Klasična priča: "ne kužiš, ne znaš, ovco, kmetovski mentalitet", to je ono što ti ponavljaš cijelo vrijeme. Daj radije napiši šta to netko ne kuži i pokušaj to napraviti na nekom nivou, a ne ljude nazivati ovcama i slično.

M. Dabić. :lol: Teorije zavjere direktno iz huliganskog lonca.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 18 jul 2013, 13:27

ciza je napisao/la: sud treba da reaguje,nemamo sta mi komentiari,navijaci kad upale baklju dodje kazne,zabarne im na stadion ko svugdje u svijetu,placaju novacen kazne,i idu u zatvor.Izvrijedja Mamic na nacionalnoj osnovi ,pa n raznim sonovoma,pa napusava k redom,i kakvu kaznu dobije? U Italiji rasisticki eksecesi politcara ne prodju ne kaznjeno a da li je to u HR slucaj?
Mamić je sve ono što je trebao platiti i platio i to vansudskom nagodbom s onima koji su ga tužili.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jul 2013, 13:29

Bertone7 je napisao/la:Ovca, budala, u čemu je razlika? Možda i jesi, ali mi se ne da tražiti.
Zašto misliš da se ja živciram? Ja sam savršeno smiren i citirati ću bilo koga i bilo kada. Pogotovo kad znam da su argumenti na mojoj strani. Ja se s tobom ne zamaram, jer da jesam davno bih odustao i otišao. Nisam nikakav mazohist.

Klasična priča: "ne kužiš, ne znaš, ovco, kmetovski mentalitet", to je ono što ti ponavljaš cijelo vrijeme. Daj radije napiši šta to netko ne kuži i pokušaj to napraviti na nekom nivou, a ne ljude nazivati ovcama i slično.

M. Dabić. :lol: Teorije zavjere direktno iz huliganskog lonca.
Zadnjom recenicom si opet pokazao svu raskoš svog talenta.Slijep pored zdravih očiju.Trenutno mi se neda objašnjavat ti sve o M.Dabiću (uostalom imaš sve na Dinamovoj temi argumentirano,samo treba listat malo,ne bi ti to trebalo predstavljati problem),ali svakako da uživam i radujem se svakom trenutku šamaranja ovakvih kao što si ti.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 jul 2013, 13:31

Stvarno je glupo govoriti o bananama, a ne o struji 94 godine, ti kao da živiš za iste, svako odgovara za svoju bananu, ti Bertone još nisi prilagođen tranziciji pa trolas i generaliziraš, pomislit će neko da imaš utakmica u nogama, a to je smiješno, ej. Pravi navijači su medij, kako god oni se bore za svoj interes, mogu biti i plačenici i pačenici kao ti, ali nešto što je sveto ne treba dirati i generalizirati, a na riječi da bi nogomet procvijetao, možda ti bi, al' HNL i nogomet u hrvatskoj sigurno ne, pa sjeti se samo Širića i Djedovića to je cvijetanje, a veze Mamića i Osijeka su neraskidive, to je argument, ako ga želiš čuti, igrač od 8 minuta nastupa Halilović u A tim, a mladima treba vezni igrač kao umrijeti, pa što je to bilo , ti očekuješ da sa igračima Radnika iz Sesveta napravimo rezultate, to je gubitnički mentalitet i ovog tvog Dinama, eksperimentiranje, a da ti ne govorim o Cesmi d.d. Bjelovar i ljudima koje je tvoj voljeni gazda na ulici ostavio, pojma ti nemaš momcino šta je HNL, čak nisi dorastao ni pisati o istome, al' eto smeće je dozvoljeno na tipkovnici. Mogu se sjetiti dvje utakmice Dinama u zadnje vrijeme gdje su se ljudi na Maksimiru smijali odlukama sudaca u korist Dinama, Dinamo izvodi kazneni udarac, a ljudi zvižde, to je liga valjda kakvu ti želiš gledati, uspori malo, ovdje ima i pravih navijača.

dubrava: bez navijačkih slika i transparenata jer nisu dopuštene.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 jul 2013, 18:14

Bravo Lokosi, bravo Situm, samo hrabro, samo cvrsto :D

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 jul 2013, 18:42

Mišić, 0:2 8-) Bravo Lokosi!!!!!!

p.s. uključio sam se oko 25.min. i tek par minuta prije gola skužio da naši nisu plavi :lol:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

malenica
Kontakt:

Post Postao/la malenica » 18 jul 2013, 18:43

Zabila Lokomotiva i drugi gol, odlična kontra....
http://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc
VOLA LAZIO VOLA

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jul 2013, 18:43

JA SAM VLAK STO ZGAZIT CE TE MALI"... bjelorusija nocas nece spavati... KO NE VICE CHAGO, COSIC MU GA DRAGO!!! KO NE VICE DOLICKI, DOBICE PO PICKI!! KO NE VICE IVKE, NE BU POPIL PIVKE!! KO NE VICE DINKO, DINAMOV JE SINKO!!!!
Plačem.Gotovo.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 jul 2013, 18:52

Završeno 1. poluvrijeme. Ma nije moglo bolje početi, 2 gola u mreži mrskog Dinama :mrgreen: Gledao sam tek drugi dio 1. poluvremena. Dinamo jest bio malo bolji, imali malo više loptu u nogama, ali nije to bilo ništa posebno, bezidejno i jalovo.
Lokomotiva 4 udarca, 2 u okvir i 2 gola. Momci igraju pametno, Ivković ih je lijepo taktički složio. Šitum na početku i Mišić na kraju poluvremena.
Sad u drugom poluvremenu pokušati sačuvati ovaj rezultat i vratiti se u ZG sa ogromnom prednosti.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.