Postao/la jasko_juve » 09 dec 2009, 10:04
VOLIM JUVE,VOLIO SAM,AL VISE NECU VOLJETI sve dok Ferrara ne ode s klupe..Koje glupe izmjene,ako je vec Del Piero bio povrijedjen nesto,sto sam vidio u prvom poluvremenu da je pokazivao nesto prema klupi,trebao je tad ubacit Amaurija,a ne ubacit KLOCA Poulsena i zatvorit formaciju..vidio je da je Bayern stisnuo zadnjih 15 minuta prvog poluvremena i on se zatvara..gubi 2-1 i on ubacuje Giovinca u 80 minuti.Ocekivao sam kad je ubacio Amaurija umjesto Mela da ce izvadit Trezegueta i ubacit De Ceglia.Ima on u glavi i tih kombinacija.Znalo se i to desavat.Buffonu svaka cast,covjek odmah mora na operaciju,Caceres dobar,osim onog naivnog penala sto ne prave ni djeca u omladinskoj skoli,al et..Canna zatvarao koliko je mogao,Legro nema snage ni za 20 minuta,nigdje ga nije bilo,Grosso izgubljen u svemu,nista,Melo velikaaaa nula,Diego nista,Marcisio izgleda istrosen..Camoranesi nesto pokusavao al opet slabo,Del Piero nije imao lopti,i on se uklopio u ovo sivilo,Trezeguet majstorski gol i to je to,Amauri jak ko zemlja,al dzaba mu izgleda,Giovinco-treba mu vise vremena definitivno..Poulsen-idi ba u Copenhagen,AAlborg,mani se Juventusa..vidilo se da su ljudi svjezi,imaju vise snage,nas je ubila utakmica s Interom,falio je Chiellini i to puno,nema veze,ova utakmica me podsjeca na onu Engleska-Hrvatska 2-3..kad je trebalo Englezima x i izgube,tad je najteze igrat,jer protivnicka ekipa igra na sve ili nista..IPAK cestitam Bayernu na velikoj pobjedi i zelim im puno srece u osmini finala s kim god da budu igrali..SRETNO..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★