Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

FC BAYERN
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la FC BAYERN » 08 dec 2009, 23:55

Daffy :

eto glupana.. pa ako Bayern pobjedi Juventusa ja vise nikad necu doci na ovaj forum.. sta cete vi levati nemate 2 igraca kako treba i sad bi kao nesto pobjedjivali?? nemozete dobiti nikog u Bundesligi i sad bi oni odma Juventus.. polako.. treba jos pure da bi vi bili na tom nivou ;)

Hvala ljepo i naucite igrati fudbala ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 dec 2009, 00:00

Valjda smo vam pokazali da smo za klasu bolji od vas.
Volim najvise sto smo pobijedili samo zbog ovih likova koji su ponizavali bayern, i govorili ovo Bayern ono Bayern. Eto sad, zadovoljite se EL. ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 09 dec 2009, 00:06

daffy je napisao/la:
stansmith je napisao/la:
cappy je napisao/la:Sta ti 'englez' sinoc si banovan i opet naso s novim nickom da podhebavas u vezi talijana...dokle vise ces to ponavljat...idi prati milvok
kakvo bola podj ebavanje?? imam pravo na svoje misljenje, a to je da je LP bolja kad je sto manje "vasi" timova tu. to sto tebi moje misljenje smeta, e jbga tvoj problem ;)
kad udjete u Premier ligu imas pravo govora.. do tada suti.. btw. jeste li ikad bili u CL??

nije stid izgubiti od Bayerna.. ali 4 gola primiti je sranje.. Ciro seljak si najveci.. Bogami goreg trenera nisam vidio duze vrijeme.. pa koji konj nemamo ni formaciju a kamoli igru.. da igraci znaju gdje ce i sta ce.. Giovinco ulazi u 80 minuti, ali zato je Poulsen i Amauri tu redovito ako ne u prvi 11 obavezno sa klupe uci.. **** ostale..

JESI TI NESTO REKAO ?

Daffy :

eto glupana.. pa ako Bayern pobjedi Juventusa ja vise nikad necu doci na ovaj forum.. sta cete vi levati nemate 2 igraca kako treba i sad bi kao nesto pobjedjivali?? nemozete dobiti nikog u Bundesligi i sad bi oni odma Juventus.. polako.. treba jos pure da bi vi bili na tom nivou ;)

OBECAJ

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 dec 2009, 00:27

Dalfy je banovan :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 09 dec 2009, 00:35

Zasluzena pobjeda bayerna, ne daj Boze da je dosla jaca ekipa. . . S onakvim zalaganjem i Zepce bi nas otreslo. . .

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 09 dec 2009, 00:38

fanatique 1899 je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Daffy :

Hvala ljepo i naucite igrati fudbala ;)
Hahahahaha
sta se ti smijes to bi se trebalo odnositi i na tvoj Marseille :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 09 dec 2009, 00:40

Ti reaLovac tisu..pa kako se samo dizeTe u eTere jadni vi..Pa nisTe 1/8 finaLa prosli zadnju deceniju bre haman.HaHa..a+ jesTe dobiLi kakav bolji kLuB s tim pojacanjima naJacim"ronaldo"kaka"benzema"..ccc
Barca vas dobija Milan vas dobija i onaj 1-1 su trebaL dobiT..Jos vas svi steLe..vi sTe u zadnjih 10 godina klasa 4 kLuBova..sine moy :D :D
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 dec 2009, 00:43

CoDe je napisao/la:Ti reaLovac tisu..pa kako se samo dizeTe u eTere jadni vi..Pa nisTe 1/8 finaLa prosli zadnju deceniju bre haman.HaHa..a+ jesTe dobiLi kakav bolji kLuB s tim pojacanjima naJacim"ronaldo"kaka"benzema"..ccc
Barca vas dobija Milan vas dobija i onaj 1-1 su trebaL dobiT..Jos vas svi steLe..vi sTe u zadnjih 10 godina klasa 4 kLuBova..sine moy :D :D
Nece ni sad proci, samo da dobiju Bayern. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Juve treba prouciti vecerasnju igru Bayerna i ugledati se na njih..... :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 09 dec 2009, 00:55

CoDe je napisao/la:Ti reaLovac tisu..pa kako se samo dizeTe u eTere jadni vi..Pa nisTe 1/8 finaLa prosli zadnju deceniju bre haman.HaHa..a+ jesTe dobiLi kakav bolji kLuB s tim pojacanjima naJacim"ronaldo"kaka"benzema"..ccc
2002 osvojili LP,haman da nije prosla decenija :D

uskoro cemo poceti dobijati,samo polako ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 dec 2009, 01:01

15 godina gledam juve i ovo jos nisam dozivio...najtezi poraz sto sam gledo je bilo 4-0 od rome u rimu...a kuci 1-3 od milana i intera da se ja sjecam...i juve je vjerovatno jedini klub u evropi koji ne pamti vise od 2 utakmice da je primio 4 gola a kuci pogotovo....prerazocaran sam....al opet nista to nece promjenit...vjerujem u svoj juve

Povrede su nas ubile(boze imal te?)...chiellini nije igro a pred utakmicu nam se sissoko povrijedi dva kljucna igraca....sigurno ne bi bio ovako bar sissoko da je igro...dalje...povrede ne smiju bit alibi...upravo iz gore navedenih razloga sto juve nije naviko tako gubit...znaci ko god igra mora dat maximum..ipak je to dres stare dame..ova utakmica je pokazala da pojedinci ne mogu igrat u juventusu..odbranu kompletnu otjerat osim chiellinija i caseresa...sredina dobra al naci idealnu formaciju s obzirom da se diegu prilagodjava ta formacija i da je on graditelj igre..napadace..otjerat sve osim trezea i alexa..znaci veliki remont nam treba..ova ekipa ne moze ovako....mozda i moze ali ciro ovu ekipu nemoze vodit.....LIPPI VRAT SE..dok lippi ne dodje tesko da mozemo nesto ocekivat...ciro ne moze definitivno vodit juve..jer evo vec 20 utakmica on ne moze nac formaciju...o igri da ne govorim...ono je 0..katastrofa.

dalje...ispali smo iz lp..al nije tragedija..mene ovo podsjeca na 90te..i pocetak nase cuvene ere...i tad smo poceli u kupu uefa...a kasnije nastavili u svim takmicenjima u koimasmo sve osvojili....za mene to nije tako strasnoigrati kup uefa,medju favoritima smo sigurno abd i zelim taj trofej...al nama treba trener koji ce napravit nesto od ove ekipe..ciro je legenda ali nama treba Lippi....dok se on ne vrati tesko da cemo ista napravit...ne ocajavajte imamo dobru ekipu samo se treba poslozit....nadam se sto prije i juris na scudetto i kup uefa

FORZA GRANDE JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 09 dec 2009, 01:05

Za Jamesa-a dijeTe koje zna tiTuLe kad je reaL osvojo nezna ni to sam ce sad nac na neTu i odg my..al nema veze..pa eto 2002- sad je 2009 od tad niste prosLi dalje znaci 7 Godina to je Haman decenija jos owa i 2 seZone i eTo je maDridjani..ma joj nema vi sTe proPaLi kad vam je otiso MakeLele onDa taD ste imali ekiPu.Dok je doso Bekam i osTale zvijeZde dolazi do rasPaDa..tako i sad...u kLuBu treba da buDe 1 eventualo 2,3 zvijeZde a ne 6 7 ko kod vas..
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 dec 2009, 01:06

Ooooo Sarajlijo...
How do you feel???? :mrgreen:

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 09 dec 2009, 01:08

CoDe je napisao/la:Za Jamesa-a dijeTe koje zna tiTuLe kad je reaL osvojo nezna ni to sam ce sad nac na neTu i odg my..al nema veze..pa eto 2002- sad je 2009 od tad niste prosLi dalje znaci 7 Godina to je Haman decenija jos owa i 2 seZone i eTo je maDridjani..ma joj nema vi sTe proPaLi kad vam je otiso MakeLele onDa taD ste imali ekiPu.Dok je doso Bekam i osTale zvijeZde dolazi do rasPaDa..tako i sad...u kLuBu treba da buDe 1 eventualo 2,3 zvijeZde a ne 6 7 ko kod vas..
ajd jarane dosta mi je tvog filozofiranja :D

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 09 dec 2009, 01:09

CoDe je napisao/la:Za Jamesa-a dijeTe koje zna tiTuLe kad je reaL osvojo nezna ni to sam ce sad nac na neTu i odg my..al nema veze..pa eto 2002- sad je 2009 od tad niste prosLi dalje znaci 7 Godina to je Haman decenija jos owa i 2 seZone i eTo je maDridjani..ma joj nema vi sTe proPaLi kad vam je otiso MakeLele onDa taD ste imali ekiPu.Dok je doso Bekam i osTale zvijeZde dolazi do rasPaDa..tako i sad...u kLuBu treba da buDe 1 eventualo 2,3 zvijeZde a ne 6 7 ko kod vas..
de pisi normalno matere ti, mozda neko procita, gori si od onog libanona sto pise hijeroglifima
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 09 dec 2009, 01:30

Znaci jos ne vjerujem :twisted: Hajde da se to od koje ekipe izgubili ali od truhlog bayerna,koji kuci na jedvite jade dobija Munhengladbaha i ostalu buraniju je dno dna :twisted: Sto prije noga Ciri i dovesti Spaleti-a ili Prandeli-a mada suskalo se da bi mogao i Hidinck doci sto je najbolja opcija..Dalje otjerati smradove koji ne zasluzuju da nose Juvetov dres a nazalost ima ih mnogo,nek se ugledaju na Marchisia,Chielini-a i Buffona koji brani pod inekcijama kako se brane boje kluba :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 09 dec 2009, 03:44

Večeras kako je Juve igrao stara dama bi stradala i od evnuha, a ne od crnje kakv je Bayern.Eksperiment sa Ćirom se pokazao kao promašaj.Vama treba trener koji ima osvojenu Ligu prvaka.Početnici kao Ćiro će vas koštati plasmana u LP sljedeće godine.Žao mi je Diega koji je navikao da sa Werderom gura daleko i da igra dobro protiv svake ekipe.Čovjek se jednostavno nije uklopio.Još kad vidim kakav talenat propada (Giovinco) duša me boli.Čak bih rekao da haram politika kluba(mafijaški lobi Juventusa) guraju klub u sredinu evropskog nogometa.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 09 dec 2009, 04:56

omerbavarac je napisao/la:Ooooo Sarajlijo...
How do you feel???? :mrgreen:
Ovaj momak "sarajlija89" je sasvim normalan i realan da su bogdom svi takvi, znam kako je kad vam voljeni klub dozivi tezak poraz, znam to jer sam pravi navijac i bilo bi mi jako tesko. TEBI SVAKA CAST, a ne kao osobama kao sto je daffy(i mnogo drugi) toliko ponizavaju i tako su jadni ne kazem da on ne voli svoj klub ali treba postovati i druge na ovom forumu toliko je mrznje i ponizavanja da je to smijesno, pa cak pojedini moderatori ponizavaju, al hajde to ide njima u prilog, registrovo sam se 2008 a imam nesto manje od 300 postova jer ja nemam zivaca se prepirati sa maloumnim pacenicima koji nemaju pametnija posla nego podjebavati jedne druge, a tebi opet kazem SVAKA CAST.

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 09 dec 2009, 09:40

:lol:

Juventus?
Sta je to, neka vrsta napolitanki?
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 09 dec 2009, 10:04

VOLIM JUVE,VOLIO SAM,AL VISE NECU VOLJETI sve dok Ferrara ne ode s klupe..Koje glupe izmjene,ako je vec Del Piero bio povrijedjen nesto,sto sam vidio u prvom poluvremenu da je pokazivao nesto prema klupi,trebao je tad ubacit Amaurija,a ne ubacit KLOCA Poulsena i zatvorit formaciju..vidio je da je Bayern stisnuo zadnjih 15 minuta prvog poluvremena i on se zatvara..gubi 2-1 i on ubacuje Giovinca u 80 minuti.Ocekivao sam kad je ubacio Amaurija umjesto Mela da ce izvadit Trezegueta i ubacit De Ceglia.Ima on u glavi i tih kombinacija.Znalo se i to desavat.Buffonu svaka cast,covjek odmah mora na operaciju,Caceres dobar,osim onog naivnog penala sto ne prave ni djeca u omladinskoj skoli,al et..Canna zatvarao koliko je mogao,Legro nema snage ni za 20 minuta,nigdje ga nije bilo,Grosso izgubljen u svemu,nista,Melo velikaaaa nula,Diego nista,Marcisio izgleda istrosen..Camoranesi nesto pokusavao al opet slabo,Del Piero nije imao lopti,i on se uklopio u ovo sivilo,Trezeguet majstorski gol i to je to,Amauri jak ko zemlja,al dzaba mu izgleda,Giovinco-treba mu vise vremena definitivno..Poulsen-idi ba u Copenhagen,AAlborg,mani se Juventusa..vidilo se da su ljudi svjezi,imaju vise snage,nas je ubila utakmica s Interom,falio je Chiellini i to puno,nema veze,ova utakmica me podsjeca na onu Engleska-Hrvatska 2-3..kad je trebalo Englezima x i izgube,tad je najteze igrat,jer protivnicka ekipa igra na sve ili nista..IPAK cestitam Bayernu na velikoj pobjedi i zelim im puno srece u osmini finala s kim god da budu igrali..SRETNO..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 dec 2009, 16:01

dan poslije...sta reci...opet citam one izjave tipa nismo bili na nivou,moramo biti odlucniji i vratiti se u pravu formu...itd

previse je toga bilo za kratko vrijeme,mislim da su juventusu potrebne sistematske promjene....ciro je legenda kluba i uvijek sam bio za to da mu se da prilika ali skoro smo na pola sezone..stvari treba sagledat realno...oko 20 utakmica smo odigrali i sta smo napravili? u domacem prventvu zaostajemo 5 bodova,eleiminisani smo iz lp vec u grupnoj fazi....a ambicije i ciljevi su bili scudetto i sto dalje u ligi sampiona otici..

prvenstvo je dugo,ima tu jos prilike da se napravi rezultat,takodjer kup uefa nije lose takmicenje..vrlo jako i zanimljivo i donosi dosta novca...realno gledajuci juve ima dosta dobru ekipu po imenima ali koja nije poslozena dobro...na stranu povrede kojih je zaista bilo mnogo i to bas pred neke kljucne utakmice kao sto je bila ona sinoc,ali generalno gledajuci....i kad smo bili kompletni nismo imali tu igru koja bi nesto obecavala i dala rezulatata..uglavnom su to bile minimalne i teske pobjede

ekipa na papiru vrlo jaka,ali lose ukomponaovana i bez pravog sistema igre...sve se prilagodjava diegu,mislim na formaciju...ferrara od pocetka sezone ne moze da nadje tu idealnu formaciju...tesko je sad bit pametan pa reci kao bi juve trebo da igra i u kojoj formaciji al za 20 utakmica da jos nismo pronasli to rijesenje meni je ne shvatljivo...povrede su uradile svoje,stalne rotacije igraca i sve to..ali brate..ako si vec odlucio igrat 4-3-1-2 pa daj joj vremena a ne nakon samo jedne tekme mjenjat u drugu formaciju...normalno da ne moze funkcionisat..strpit se par utakmica al kad tad bi proigrali jer ipak imamo izuzetne vezne igrace.

Al opet ja mislim da mnogi igraci nisu kvalitet za juve..pocevsi od kompletne odbrane sem chiellinija i caceresa,pa do igraca cije je vrijeme proslo ili polako prolazi...bez obzira koliko su legende i sve to...juve mora sistematski promjenit stanje u ekipi..zahvalit se nekim,dovesti par mladjih i kvalitetnih i provjerenih igraca i krenut sa radom....ovako necemo nista dobiti....nama treba svjeza krv i kvalitet...ova ekipa nije losa ali vecina igraca je dozivjela svoj zenit i vrlo tesko da mogu dati vise od toga..

...dok se lippi ne vrati tesko da cemo nesto uspjeti napraviti..ma koiko zelio trofeje.. pokusavam biti realan i objektivan i reci da vec se sad da naslutiti da je i ova sezona propala...nadam se da grijesim,inace sam optimista po tom pitanju uvijek ali ako tim ne dozivi znacajen promjenne i ove sezone cemo ostai bez trofeja...ferrara nije jos na nivou da moze voditi juve i praviti neke rezultate,pogotovo sa istrosenim i poolovnim fudbalerima....nije on kriv za sve ali on ne moze voditi OVAJ tim...ne kazem da mozda ima druge igrace na rasplaganju ali ovaj tim ne moze voditi potpuno sam siguran..nama treba trener tipa lippija,prandelija koji ce sve to poslozit i napravit ekipu za buducnost..u svakom slucaju ciro ima moju podrsku ali sa oavim igracima tesko da ce sta napraviti

I na kraju..ako je vec politika kluba mladi igraci..zasto to ne rade pitam se...zasto ne dovode mlade i dokazene igrace nego nekim rizicnim i neprovjerenim investicijama narusavaju ugled kluba a i rezulatata nema...

zapata,rafinaha ili eboue i criscito u odbrani...na sredini igrac tipa hamsika koji ce se nadopunjavat sa diegom i pomoci da se razvije ta cubena formacija 4-31-2 i u napadu neka nova lica..dok se to ne uradi i ne dovede svjeze krv tesko da cemo nesto napraviti

FORZA JUVE
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 09 dec 2009, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.