HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Sreca pa Bugari imaju nekog nadobudnog glupana, dobi dva zuta zbog svojih gluposti. 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Sreća, tamam sam se zabrinuo.crvenocrni je napisao/la:10 na 10
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
ovaj levat iz Zrinjskog misli premier liga BiH ccc pa ce tek onako proci sa tim, e to je ta gadna nasa navika
Sudija je ovdje pogubljen, preloše sudi! Sretno u 2. poluvremenu.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
covjek odlicno sudi, svaki zuti je bio opravdanAnonimac je napisao/la:Sudija je ovdje pogubljen, preloše sudi! Sretno u 2. poluvremenu.
moram priznati da me zrinjski pozitivno iznenadio, ovo za sad izgleda odlicno, odlicno stoje naterenu, iako sam od svih nasih klubova najvise sumnjao u njih.Sreca na nenormalnom sudiji i jos nenormalnijem bugaru
Sretno jos jednom u 2.polovako da zavrsi bilo bi fantazija

Sretno jos jednom u 2.polovako da zavrsi bilo bi fantazija
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Dobra utakmica,zao mi je sto nisam otisao,obrana Zrinjskog malo steka ali nadam se da ce susjedi slaviti,mali Simeunovic odlican
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Pa ne može sa svaki start davati žuti, završit će oba tima bez bar tri igrača. Prestrogo je dao Crvene, ne znam ni zašto dade onom liku dva žuta, prvi kad je ulazio, bog zna što mu je dao, a drugi fol za simuliranje, niđe veze. Pusti Igora šta lupeta, na usporenom snimku se vidjelo da ga je udario. Zatim je Zrinjski oštećen, ono nije bio ofsajd... Preloše suđenje, i dalje mislim tako.BH430 je napisao/la:covjek odlicno sudi, svaki zuti je bio opravdanAnonimac je napisao/la:Sudija je ovdje pogubljen, preloše sudi! Sretno u 2. poluvremenu.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
1-1, kako jeftin i naivan gol....
http://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc
VOLA LAZIO VOLA
VOLA LAZIO VOLA
-
- Kontakt:
A sranje umjesto da gledamo i mi i vi po još jednu europsku utakmicu ,mi primamo ovake glupe ,pocetnicke golove i umanjujemo sebi šanse za prolaz 

Bolje se Bugari snalaze u ovoj igra 10 na 10 a i cini mi se da su u boljoj kondiciji, bit će dobro ako ovako ostane
http://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc
VOLA LAZIO VOLA
VOLA LAZIO VOLA
-
- Kontakt:
6500delko je napisao/la:dobar zrinja igra koliko mu je dovoljnozadovoljstvo je gledati bh klubove u posljednje vrijeme
btw imal ko informaciju koliko je ljudi na stadionu ?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
slazem se sa tobom, simeunovic dobar, samo mu je mana sto ne dize glavu gleda samo u loptu kao sivonjaAndroid je napisao/la:Dobra utakmica,zao mi je sto nisam otisao,obrana Zrinjskog malo steka ali nadam se da ce susjedi slaviti,mali Simeunovic odlican

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Slabo ovo
vece sanse ima zeljo u prolaz nego vii
vece sanse ima zeljo u prolaz nego vii
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
oće li itko kupit Maru, Antu dajemo gratis...
za prvenstvo hitno 2 stopera uzeti jer s ova dva drva pozadi nemožemo mi gonjat europu...
Savić bezveze igrač, mali Bajza je izmislio loptu za njega....Muminović u sredini je također promašaj..
za primljeni gol krivim isključivo Karačića!!!
Crnov, Đurić i Simeunović odlični... sve ostalo jadno i kukavno !!!
za prvenstvo hitno 2 stopera uzeti jer s ova dva drva pozadi nemožemo mi gonjat europu...
Savić bezveze igrač, mali Bajza je izmislio loptu za njega....Muminović u sredini je također promašaj..
za primljeni gol krivim isključivo Karačića!!!
Crnov, Đurić i Simeunović odlični... sve ostalo jadno i kukavno !!!
#SuningOUT
-
- Kontakt:
Veoma dobra igra Zrinjskog do isključenja .Bar je jedan naš tim 45 min. ličio na nešto.Bravo Deni ,samo nastavi tako .Volio sam gledati ovoga momka u Travniku,biće on još bolji.Strašan potencijal sigurno...
puno zadnjih veznih a nijedan nevalja. miličević nezna opucat pošteno puco je 5 puta zaredom sve daleko pored i iznad gola. štoperi nevaljaju . krila i bekovi su dobri . nek igraju u sredini opet naš miličević , nek vrate arežinu i uz njih iskusni đurić , po stranama crnov i simeunović , to bi moglo biti dobro . gol primili odma nakon poluvremena :S
moze se proci ali ni ja nevjerujem tamo ce nas dobit sa više golova razlike .
a fino bi bilo to 3. pretkolo i neko jači u mostaru ... dosta kakav play off koda ćemo uć
a fino bi bilo to 3. pretkolo i neko jači u mostaru ... dosta kakav play off koda ćemo uć

Ja sam rekao da cu bit zadovoljan remijem i zadovoljan sam.
Realno, Botev je bolja momcad. Mogli smo nesto uraditi, ali cestitke momcima na borbenosti barem kad nije bilo preciznosti. U Plovdivu ce biti jako tesko, sanse za prolaz su male, ali treba odigrati muski, hrabro.
Simeunovic odlican
Realno, Botev je bolja momcad. Mogli smo nesto uraditi, ali cestitke momcima na borbenosti barem kad nije bilo preciznosti. U Plovdivu ce biti jako tesko, sanse za prolaz su male, ali treba odigrati muski, hrabro.
Simeunovic odlican

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
To je kljucna recenica, i najveci problem Zrinjskog, puno istih igraca, nagomilani, a svi imaju jedno zajednicko, nisu levati, ali nisu ni prevage, nemaju konkretnosti, nemaju statistiku, alibi igraci.19UM94 je napisao/la:puno zadnjih veznih a nijedan nevalja. miličević nezna opucat pošteno puco je 5 puta zaredom sve daleko pored i iznad gola. štoperi nevaljaju . krila i bekovi su dobri . nek igraju u sredini opet naš miličević , nek vrate arežinu i uz njih iskusni đurić , po stranama crnov i simeunović , to bi moglo biti dobro . gol primili odma nakon poluvremena :S
Sta ce vracat Arezinu, nije ga nitko ni tjerao, sam je ovo htio.
nevalja kad svaki navijač vidi iste probleme u klubu . kad imaš osjećaj da bi sam uradio čudo od kluba da te se nešto pita ili da si glavni . kako u klubu nevide te iste probleme nije mi jasno . i opet smo zadovoljni nebunimo se jer nemože na bolje sigurno . eto na šta smo spali . i svi u ovoj smiješnoj ligi .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.