Kako im je tesko napisati da je legendarni nogometas Velezazrinjke je napisao/la:Princ sa Neretve u posjeti HŠK Zrinjski
HŠK Zrinjski i Mostar danas su nogometni centar cijele regije. Već od ranoga jutra po gradu se mogu primjetiti navijači sa obilježjima Zrinjskog, a na večerašnju utakmicu sa FK Botev došlo je desetak novinara iz inozemstva. Osim bugarskih novinara tu je i sedam predstavnika sedme sile iz Njemačke.
Da je Zrinsjki istisnski brend Mostara i Hercegovine pokazuje i vijest da je Plemiće danas posjetio legendarni Dušan Bajević legendarni nogometaš i trener iz Mostara.
Bajević se zadržao na stadionu HŠK Zrinjskog gdje je bio gost Uprave kluba, a večeras će nazočiti utakmici HŠK Zrinjski-FC Botev.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
rahmetli Veleza! Kao vi bi napisali da je situacija obrnuta, to je taj rivalitet hahvm22 je napisao/la:Kako im je tesko napisati da je legendarni nogometas Velezazrinjke je napisao/la:Princ sa Neretve u posjeti HŠK Zrinjski
HŠK Zrinjski i Mostar danas su nogometni centar cijele regije. Već od ranoga jutra po gradu se mogu primjetiti navijači sa obilježjima Zrinjskog, a na večerašnju utakmicu sa FK Botev došlo je desetak novinara iz inozemstva. Osim bugarskih novinara tu je i sedam predstavnika sedme sile iz Njemačke.
Da je Zrinsjki istisnski brend Mostara i Hercegovine pokazuje i vijest da je Plemiće danas posjetio legendarni Dušan Bajević legendarni nogometaš i trener iz Mostara.
Bajević se zadržao na stadionu HŠK Zrinjskog gdje je bio gost Uprave kluba, a večeras će nazočiti utakmici HŠK Zrinjski-FC Botev.
Bolje mu je da dodje gledat Velez-Igman.
Oba kluba su starija od Zrinjskog, a on je i legenda Veleza, ima vise golova nego Zrinjski utakmica.
Oba kluba su starija od Zrinjskog, a on je i legenda Veleza, ima vise golova nego Zrinjski utakmica.
-
konjicanin01
- Kontakt:
Bekic postao zrinjkezrinjke je napisao/la:Princ sa Neretve u posjeti HŠK Zrinjski
Cuj da je zrinjski istinski brend Mostara i hercegovine
jastaje brate pravi su brend bijelih carapa. Ako brendu titulu slavi 300 ljudi,ako ti je klub star 18 i ako nikad na gostovanje nije otislo vise od 1000 ljudi onda je i Iskra iz Stoca hercegovacki brend a i stariji su jedno 50 godina od ovih bjelocarapana. Kako su piglu ovi kamenjarski novinari sto pisu ovakve tekstove a uuussssaaaaaaaaaa
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
rahmetlija si u mozak, boli me qurac što je duško došao kod njih, to je njegova stvar, a zna se da isključivo dolazi zbog Matuna Kvesića koji mu je veliki drug iz igračkih dana...čuj brend hercegovine...
koje gluposti taj portal piše to je nevjerovatno...
koje gluposti taj portal piše to je nevjerovatno...
Ma bolan Aleme cuo Dusko da je izmisljen novi klub u Mostaru pa dosao da se uvjeri jeli istina

-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
ima li kakvih novosti oko transfera, ima li napadaca na vidiku? Ima li neko informacija 
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Rodjeni dan prije povratka s bjelasnice jaci za tri nova igrcaca koji se nalaze na probi
jedan je junior olimpika,drugi dolazi iz zvijezde gradacac dok je treci argentican bivsi junior RIVER PLATEA.....CIM dobijem vise informacija o ovim igracima javim vam
jedan je junior olimpika,drugi dolazi iz zvijezde gradacac dok je treci argentican bivsi junior RIVER PLATEA.....CIM dobijem vise informacija o ovim igracima javim vam
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
ok hvala za informaciju, al samo mi reci da je barem jedan od ovih napadac?VELEZDOGROBA je napisao/la:Rodjeni dan prije povratka s bjelasnice jaci za tri nova igrcaca koji se nalaze na probi
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
pojma nemam
danas je nas kombinovani sastav igrao sa famosom i izgubili 3 2
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
ma znam, igrali ovi kadeti i juniori nije niko iz prvog tima, al neznam jesu li igrali ti sto su na probi?VELEZDOGROBA je napisao/la:pojma nemam
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Samo cekam kad ce opet poceti one nase mazlumske... da nije taj Argentinac Tansmo Koletva de Rubio i slicno. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Izgleda da je na probi Mane Jmapo iz MozambikaMaestro^^ je napisao/la:Samo cekam kad ce opet poceti one nase mazlumske... da nije taj Argentinac Tansmo Koletva de Rubio i slicno.
Jel makar napadac ?vm22 je napisao/la:Izgleda da je na probi Mane Jmapo iz MozambikaMaestro^^ je napisao/la:Samo cekam kad ce opet poceti one nase mazlumske... da nije taj Argentinac Tansmo Koletva de Rubio i slicno.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
vm22 je napisao/la:Izgleda da je na probi Mane Jmapo iz MozambikaMaestro^^ je napisao/la:Samo cekam kad ce opet poceti one nase mazlumske... da nije taj Argentinac Tansmo Koletva de Rubio i slicno.
Pretpostavljam da je ovaj iz Zvijezde Mirza Dzafic, nema ko drugi bit?
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ja sam cuo da je dosao iz Japana zadnji vezni. Mudo Koshaka.
Kazu da je dobar.
Kazu da je dobar.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Ja sam cuo drugacije Pavle Uteguzovic iz Srbije i Alijebe Abdulah iz Jemena. Kazu doveli ovog drugog radi vrucine posto sezona ranije pocinjeMostaracVelezovac je napisao/la:Ja sam cuo da je dosao iz Japana zadnji vezni. Mudo Koshaka.
Kazu da je dobar.
Pametan potez nase uprave za Jemenca.moRAja je napisao/la:Ja sam cuo drugacije Pavle Uteguzovic iz Srbije i Alijebe Abdulah iz Jemena. Kazu doveli ovog drugog radi vrucine posto sezona ranije pocinjeMostaracVelezovac je napisao/la:Ja sam cuo da je dosao iz Japana zadnji vezni. Mudo Koshaka.
Kazu da je dobar.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.