Joj i ja bi vas volio imate strasnu tradiciju protiv BavaracaJameS je napisao/la:ma i ja bi volio da se mi sastanemo pa da vas malo spustimo na zemljicu poslje svegaomerbavarac je napisao/la:Dajte Manchu da se igramo......dr.adnan je napisao/la:Mogući protivnici u 1/8 finala:
Real Madrid
Chelsea
Man. Utd.
Arsenal
Fiorenitna (Lyon)
Sevilla (Unirea)
komplet skupina F
Sve se nešto češkam da bi to Chelsea mogao biti...![]()
![]()
![]()
Heh, ma zezam se. Njih cemo u finalu, a sad bi mogao Real.![]()
![]()
Oni su nam one musterije u osmini.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da se ne zahebete. Gomez je novi Elber.JameS je napisao/la:ma i ja bi volio da se mi sastanemo pa da vas malo spustimo na zemljicu poslje svegaomerbavarac je napisao/la:Dajte Manchu da se igramo......dr.adnan je napisao/la:Mogući protivnici u 1/8 finala:
Real Madrid
Chelsea
Man. Utd.
Arsenal
Fiorenitna (Lyon)
Sevilla (Unirea)
komplet skupina F
Sve se nešto češkam da bi to Chelsea mogao biti...![]()
![]()
![]()
Heh, ma zezam se. Njih cemo u finalu, a sad bi mogao Real.![]()
![]()
Oni su nam one musterije u osmini.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
FC BAYERN

ko hebe tradiciju,proslost je proslostJoj i ja bi vas volio imate strasnu tradiciju protiv Bavaraca
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Joj jes mi gudra zajebavati ove navijace juveta, ali nema ih sad nikako otisli na spavanje RAZOCARALI se pravo, a znali su podjebavati prije tekme.Sve najbolje u KUPU UEFA
Jos kad se vrate RIB & ROB to ce biti smijesno.
- bistrikboy
- Kontakt:
4,3 miliona eura...zlatandr je napisao/la:Kolko se dobije repa za ovo sto se prodje u 8inu finala?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Omerbavarac
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:4,3 miliona eura...zlatandr je napisao/la:Kolko se dobije repa za ovo sto se prodje u 8inu finala?
Jao, sto Bayerna hoce pare.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma dobro, to je samo simbolicki "nek se nadje" ... a prave pare leze u marketingu, TV pravima, sponzorskim premijara, sponzorskim ugovorima i cemu vec ne ...bistrikboy je napisao/la:4,3 miliona eura...zlatandr je napisao/la:Kolko se dobije repa za ovo sto se prodje u 8inu finala?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- bistrikboy
- Kontakt:
Naravno ovo sto uefa daje je simbolicno kada skontas da Bayern dobije skoro 22 miliona eura za TV prava!Genghis je napisao/la:Ma dobro, to je samo simbolicki "nek se nadje" ... a prave pare leze u marketingu, TV pravima, sponzorskim premijara, sponzorskim ugovorima i cemu vec ne ...bistrikboy je napisao/la:4,3 miliona eura...zlatandr je napisao/la:Kolko se dobije repa za ovo sto se prodje u 8inu finala?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Necu opet da pocinjem sa tim transferima, ali kako mogu biti tako skrti tolike milione zaradzuju a dovode neke lijeve igrace cast izuzetcima Robben,Gomez.To ide u prilog njima i nama svima, ali nadam se da ce se to promjeniti u skorijoj buducnosti i to sad u Januaru, desni bek i golman.
- Ribery FCB
- Kontakt:
Iskreno, nisam ocekivo ovakav rezultat, ali ustvari ko jeste, ma FCB je šampion...
Hajde Željo zabij go, samo tebi pjevamo, Željo ti si šampion, pjeva cijeli stadion!
jao,jao mogu da zamislim kako sad Uli zadovoljno trlja ruke i govori sebi bice,bice paraomerbavarac je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:4,3 miliona eura...zlatandr je napisao/la:Kolko se dobije repa za ovo sto se prodje u 8inu finala?![]()
![]()
![]()
![]()
Jao, sto Bayerna hoce pare.![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tymo postigao svoj prvi gol u dresu Bayerna, i to u kako samo vaznoj tekmi. Opet je Gaalonja pogodio sa izmjenom.
Eh sta bi sad Rafa govorio na njegovom mjestu: Bice para, bice polovnjaka 
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
LijePo...To je ta utakmica..
ma daj e ReaL nema veze to traDicija ne garantujem prolaz al iPakk.Jaci smo od vas ne bih volio manchester,chelsea..Arsenla moze doc jaci smo Fiorentina ma ne..Unirea da..HeH
ma daj e ReaL nema veze to traDicija ne garantujem prolaz al iPakk.Jaci smo od vas ne bih volio manchester,chelsea..Arsenla moze doc jaci smo Fiorentina ma ne..Unirea da..HeH
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nogometni internetski portal Goal.com proglasio je Ivicu Olića najboljim igračem najinteresantnijeg dvoboja šestog kola Lige prvaka kad je program od utorka u pitanju...
Olić je "zlostavljao" obrambene igrače Juventusa svih 79 minuta koliko je proveo na terenu u torinskoj pobjedi Bayerna protiv Juventusa 4-1. Hrvatski je 30-godišnji napadač redom pogodio vratnicu, iznudio penal pa onda i zabio gol za 2-1 prije no što je zasluženo sjeo na klupu.
Puno je još dobroga Olić donio igri Louisa van Gaala, te ga je Goal.com stoga proglasio igračem utakmice ocijenivši ga s izvrsnih 8.5.
“Pokazao je napadački instinkt kada je ubacio u gol Buffonov odbijanac za 2-1 vodstvo Bayerna. Bio je nevolja za Juventusove srednje braniče čitavim tijekom dvoboja, a u prvom je poluvremenu pogodio vratnicu”, stoji u obrazloženju.
Ovo mi je najjaca recenica.
Zasluzio je priznanje.
Olić je "zlostavljao" obrambene igrače Juventusa svih 79 minuta koliko je proveo na terenu u torinskoj pobjedi Bayerna protiv Juventusa 4-1. Hrvatski je 30-godišnji napadač redom pogodio vratnicu, iznudio penal pa onda i zabio gol za 2-1 prije no što je zasluženo sjeo na klupu.
Puno je još dobroga Olić donio igri Louisa van Gaala, te ga je Goal.com stoga proglasio igračem utakmice ocijenivši ga s izvrsnih 8.5.
“Pokazao je napadački instinkt kada je ubacio u gol Buffonov odbijanac za 2-1 vodstvo Bayerna. Bio je nevolja za Juventusove srednje braniče čitavim tijekom dvoboja, a u prvom je poluvremenu pogodio vratnicu”, stoji u obrazloženju.
Ovo mi je najjaca recenica.
Zasluzio je priznanje.
Ono sto sam u Bayernu izgubio odlaskom Salihamidzica, djelom to nadoknadjuje Ivica Olic 
Vom Jäger zum Gejagten
A sto su se Bavarci razletili po forumu. Nema gdje ih nema!
Poslusajte vi Rza i lagano ovo proslavite. Treba biti optimistican, ali umjereno.
Da kasnije ne bi bilo kukanja.
Jos nisam cuo koga se ocekuje u 1/8 finala?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Jeste se okurazili
Svaka cast na pobjedi bez Roberya,,i bravo za patriotu
Svaka cast na pobjedi bez Roberya,,i bravo za patriotu
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rekao ja vec??? Vase pulene.Trasimaco je napisao/la:A sto su se Bavarci razletili po forumu. Nema gdje ih nema!Poslusajte vi Rza i lagano ovo proslavite. Treba biti optimistican, ali umjereno.
Da kasnije ne bi bilo kukanja.
Jos nisam cuo koga se ocekuje u 1/8 finala?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.