Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Samo je jedan majstor.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Goalgetter
- Kontakt:
Danas City igra svoju drugu prijateljsku u Juznoj Africi, protiv Amazulu-a u 20:00 h.
Hart, Richards, Nastasic, Kompany, Kolarov, Nasri, Toure, Milner, Sinclair, Fernandinho, Dzeko
Pocinje danas

Pocinje danas
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Brian Kidd vodi ekipu, Pellegrini otisao kuci u Chile zbog porodicnih razloga...soccerfan je napisao/la:Hart, Richards, Nastasic, Kompany, Kolarov, Nasri, Toure, Milner, Sinclair, Fernandinho, Dzeko
Pocinje danas![]()
Kontam da ce opet danas 45 minuta, pa Aguero u drugom.
http://atdhe.so/soccer/watch-amazulu-fc ... city-3fc00" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ako je neko zeljan gledati tekmu
Evo ako je neko zeljan gledati tekmu
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
pa mora neko biti na klupiSamoZeljo je napisao/la:Zasto Navasa nema u kombinacijama?jasmin10 je napisao/la:-----------------------------dzeko-----------------------------------
--------jovetic-------------aguero----------------------silva-------
ili
--------------------------------dzeko---------------------------
--------jovetic---------------------------------aguero-------------
---------------------------silva--------------------------------------
a iza njih fernandinho i yaya toure
koliko dosadna tekma 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ovaj Hart sve više griješi u zadnje vrijeme 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
haha ja ovog Kolarova vraca nazad loptu golmanu a u odbrani nema nikoga ahaha
nema ništa loše u tome što je vratio loptu nazad i što nikog nije bilo .. al' mogao je vratiti bolju loptu, a i Hart je morao bolje reagovati .. ovo je Hartov gol
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Izgleda Jovetic ide u City.
potvrdila je Fiorentina preko TwitteraAzRimiRzA je napisao/la:Izgleda Jovetic ide u City.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Zvanicno Jovetic u Sitiju. Svaka cast Pelegriniju, sad ce jedan igrac u timu znati kako se izvodi korner.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Pateticna igra Citya baca u depresiju po ko zna koji put fanove Edina Dzeke.
Kad god su ga mogli zaobici u igri zaobisli su ga.
Solidna kontrola lopte i dribling Dzeke.
Kad god su ga mogli zaobici u igri zaobisli su ga.
Solidna kontrola lopte i dribling Dzeke.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Consigliere
- Kontakt:
Dzeko ce i slijedece sezone biti zamjena. Samo sto ce sada u slucaju dobre forme moci izboriti mjesto u prvih jedanaest, za razliku od Mancinijeve ere.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:Dzeko ce i slijedece sezone biti zamjena. Samo sto ce sada u slucaju dobre forme moci izboriti mjesto u prvih jedanaest, za razliku od Mancinijeve ere.
Pa ocito je Dzeko prvi Pelegrinijev izbor, i to s pravom, sudeci bar po ovome prikazanom u 75 minuta. Pokazao se kao solidan dribler, jako dobar asistent, i kao nezaobilazan u situacijama kada treba reagirati brzo i tacno. Sve to mi ne ostavlja sumnju da ce Dzekson biti jedna od glavnih karika MC-vog pohoda na novu titulu.
Zasto bi bio zamjena. Ne zasluzuje jer igra dobro, kao i sto je danas bijo medzu boljima. A Jovetic i Negredo trebaju, da se izbore interno za mjesto, a gdje je navikavanje na englesku ligu, uslove zivota, jezik, mentalitet, itd itd. Znaci kompletna adaptacija.
Po meni Yaya nema mjesta u ovoj ekipi, jer njegovi ti neki potezi cesto bacaju napad ili momentum iz ritma, tempa. Dok je Fernandinho dosta brzi igrac, a i lopta mu se ljepi za nogu.
Po meni Yaya nema mjesta u ovoj ekipi, jer njegovi ti neki potezi cesto bacaju napad ili momentum iz ritma, tempa. Dok je Fernandinho dosta brzi igrac, a i lopta mu se ljepi za nogu.
dobre guzove ima Belma
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, HariTz, LeCoq, Proximic, Shategabri, zaostrog i 54 gosta.