Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Oni 1 autogol, mi 3 šta sada?propuh je napisao/la:Dobili ste ubjedljivo najlosijeg protivnika, jos uz sve to ljudi zabiju sebi gol ne znam sta bih rekao tanko, zalosno![]()
Sreca pa ima uzvrat gdje bi trebalo da lagano preskocite ovu prepreku.
i onda vi pričate kako je najbolji golman lige itdSteph je napisao/la:Bandoviću pokupi prnje majke ti.
3 autogola.
sjedite i placiteSteph je napisao/la:Oni 1 autogol, mi 3 šta sada?propuh je napisao/la:Dobili ste ubjedljivo najlosijeg protivnika, jos uz sve to ljudi zabiju sebi gol ne znam sta bih rekao tanko, zalosno![]()
Upravo to govori moj post probaj s razumjevanjem procitatiSteph je napisao/la:Oni 1 autogol, mi 3 šta sada?propuh je napisao/la:Dobili ste ubjedljivo najlosijeg protivnika, jos uz sve to ljudi zabiju sebi gol ne znam sta bih rekao tanko, zalosno![]()
Meni to nikad nije bilo jasno sto se dovode igraci sa strane a posebno iz druge drzave a bolji ili isti sigurno imas u juniorima ili u lokalnim klubovima iz nizi liga.Coach22 je napisao/la:Ko dovede ovog Radulovića u Sarajevo Allahu dragi , a Bandović bolje da je ostao u Sarajevu da se igra ispred kuće s djecom , Suljić jedini igra nešto ostalo nula ...
Upravu si , ovo je stvarno jadno noćas što smo pogledali , ovaj mali Suljić je zlato od igrača Bgmi ...TNT je napisao/la:Meni to nikad nije bilo jasno sto se dovode igraci sa strane a posebno iz druge drzave a bolji ili isti sigurno imas u juniorima ili u lokalnim klubovima iz nizi liga.Coach22 je napisao/la:Ko dovede ovog Radulovića u Sarajevo Allahu dragi , a Bandović bolje da je ostao u Sarajevu da se igra ispred kuće s djecom , Suljić jedini igra nešto ostalo nula ...
Nije samo Sarajevo vec I ostali klubovi isto rade,plati smjestaj, plati ovo ono a ima isto ili bolje u avliji za troduplo manji trosak. Sa strane treba dovoditi samo provjerena pojacanja a ne ove balvane sto ih svaki klub ima.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bilosta, bordobijeli, Hajdeee, Najprvi, Napapijri, rimljanin90, skoJaa, Varijantas8 i 68 gostiju.