prolazimo dalje hladno opusteno

samo onaj Radulovic ko ga dovede

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Radulovica je preporucio Radulovic.SkyLemon je napisao/la:Smirite se ljudi ba
prolazimo dalje hladno opusteno![]()
samo onaj Radulovic ko ga dovede
Nije to više ni neznanje, ni neuigranost, ovo je čisti bezobrazluk pojedinih igrača....Cimirot je u prvoj protiv Libertasa bio jedan od boljih, večeras ga nije bilo..Neki šalju pasove koje i beba može stici, primanje lopte nije promanje nego odbijanje, a o trčanju u aut s loptom da ne govorim....Rooney88 je napisao/la: Sve u svemu uzasno "uigrano" komsije, uzasno fkt. Ako se ta rijec i moze iskoristiti na ova 3 Evropska nastupa za sada.
potpisujemhilmo je napisao/la:Bezobrazno loše, traljavo, bezidejno, nema epiteta kojim se može opisati neigra večeras, pa kako ih nije stid....
Kažu oni iz San Marina amateri...Ma ovi su večeras izgledali kao djeca iz moje mahale, Asmir je jedini nešto pokušvao ali sa žutim je sve uprskao...Ko će igrati u revanšu, bez lijevog beka, bez najraspoloženijeg igrača do sad....
Idemo se pripremati za domaće takmičenje i moliti Boga da ne ispadnemo...Pa bilo koja ozbiljnija ekipa bi nam večeras zabila sedam komada.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Slavisa Vukicevic igrao za sampionsku generaciju 85Baja_Zvjerka je napisao/la:Ko je ovaj "kosica" na Face-u sto prica... Kako je tvrdoglav lik... CCC, pa kako ga nije stid ovoliko da ih pravda...![]()
Cimirot je bek koliko ja znam, kod vas igra defanzivnog veznog.hilmo je napisao/la:Nije to više ni neznanje, ni neuigranost, ovo je čisti bezobrazluk pojedinih igrača....Cimirot je u prvoj protiv Libertasa bio jedan od boljih, večeras ga nije bilo..Neki šalju pasove koje i beba može stici, primanje lopte nije promanje nego odbijanje, a o trčanju u aut s loptom da ne govorim....Rooney88 je napisao/la: Sve u svemu uzasno "uigrano" komsije, uzasno fkt. Ako se ta rijec i moze iskoristiti na ova 3 Evropska nastupa za sada.
Bezobrazluk i samo bezobrazluk, ovo po džepovima udariti i to debelo...
Previse je zaludjen Sarajevom, nije bio ni malo realan sa komentarima, Marjan je objasnio na kraju...adnanhz je napisao/la:Slavisa Vukicevic igrao za sampionsku generaciju 85Baja_Zvjerka je napisao/la:Ko je ovaj "kosica" na Face-u sto prica... Kako je tvrdoglav lik... CCC, pa kako ga nije stid ovoliko da ih pravda...![]()
HAJDE LAZARE, HAJDE LAZAREBundesLigaNo1 je napisao/la:Ma nece ga on zabiti siguran sam...champions1921 je napisao/la:Evo da vam i ja iskreno pozelim pobjedu protiv Albanaca, ali ako vam Lazar zabije koji gol prvi cu doci da vas malo podjebajem![]()
Nadam se da mi necete zamjeriti
Trenutno korisnika/ca: 061657451, crnehorde, Google Adsense [Bot], greenwood, Konzerva, muhamedhulk, Tatamata1946 i 89 gostiju.