FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SkyLemon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SkyLemon » 18 jul 2013, 21:36

Smirite se ljudi ba
prolazimo dalje hladno opusteno :D
samo onaj Radulovic ko ga dovede :x

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 jul 2013, 21:37

SkyLemon je napisao/la:Smirite se ljudi ba
prolazimo dalje hladno opusteno :D
samo onaj Radulovic ko ga dovede :x
Radulovica je preporucio Radulovic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 18 jul 2013, 21:37

jaoo kako je lose sarajevo odigralo, mislio sam da je protiv libertasa samo los dan ali ovdje ocigledno nesto ne stima, koliko god marijan i co. govorili da prolazi sarajevo ja mislim da ce biti jako tesko jer sarajevo sigurno nece nista spektakularno mjenjati u pristupu i nacinu igre, jos bez malog suljica,
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 18 jul 2013, 21:37

Ova igra je nepoštivanje imena kluba i nas navijača. Ovo se mora kazniti tako da sada čekam reakciju uprave avi reakciju trenera. Uprava po džepu i obaveznim izvinjenjenm svakog pojedinca navijačima.va trener mora suspendovati neke igrače.
I ovo što pisete proći ćemo. Ljudi dosta tih jasnih prolaza ovdje smo trebali pobijediti zbog koeficijenta. I idućih nastupa u evropi
Zadnja izmjena: Šofa, dana/u 18 jul 2013, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jul 2013, 21:37

Rooney88 je napisao/la: Sve u svemu uzasno "uigrano" komsije, uzasno fkt. Ako se ta rijec i moze iskoristiti na ova 3 Evropska nastupa za sada.
Nije to više ni neznanje, ni neuigranost, ovo je čisti bezobrazluk pojedinih igrača....Cimirot je u prvoj protiv Libertasa bio jedan od boljih, večeras ga nije bilo..Neki šalju pasove koje i beba može stici, primanje lopte nije promanje nego odbijanje, a o trčanju u aut s loptom da ne govorim....
Bezobrazluk i samo bezobrazluk, ovo po džepovima udariti i to debelo...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 jul 2013, 21:38

Ko je ovaj "kosica" na Face-u sto prica... Kako je tvrdoglav lik... CCC, pa kako ga nije stid ovoliko da ih pravda... :o :o
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 18 jul 2013, 21:38

Sipci se s loptom kako treba nisu sastavili a sta tek reci za nas kad te takvi pobjede :roll:
Banodovic vec podavno j.e.b.e nas u zdrav mozak sa nekim amaterskim greskama gdje ja ev i dalje sjediim i kontam sta je on ondje htio et samo da mi je to znat a pored njega klocevi ekipe i utakmice su radulovic i bandera melunovic :roll:
I uprava ima udjela u ovo dovodis igrace koji ti nece moci igrat ove evropske utakmice a koje ti donose novac sta koji racku cekaju :x
I mi jos otjeramo igracine zua ove sad :arrow: Torlak ,Belosevic,Hamzic....
I jos samo da kazem jedini koji bar nesto pokazo je Haurdic ,jedino on zasluzuje prolaznu ocjenu .
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 18 jul 2013, 21:38

Šta se ba nervirate beze, kakvi ovi, našamarat ćete ih na Koševu i ćao. Samo morate se pojačati jer ovo do sad nije ni za naše lige.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 18 jul 2013, 21:39

hilmo je napisao/la:Bezobrazno loše, traljavo, bezidejno, nema epiteta kojim se može opisati neigra večeras, pa kako ih nije stid....
Kažu oni iz San Marina amateri...Ma ovi su večeras izgledali kao djeca iz moje mahale, Asmir je jedini nešto pokušvao ali sa žutim je sve uprskao...Ko će igrati u revanšu, bez lijevog beka, bez najraspoloženijeg igrača do sad....
Idemo se pripremati za domaće takmičenje i moliti Boga da ne ispadnemo...Pa bilo koja ozbiljnija ekipa bi nam večeras zabila sedam komada.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
potpisujem :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 jul 2013, 21:40

JA NE KONTAM JESU LI NASI IGRACI MISLILI DA TREBAJU NAPRAVITI TOUCHDOWN KAD SA LOPTOM TRCE PREKO LINIJE?
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 18 jul 2013, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 18 jul 2013, 21:42

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ko je ovaj "kosica" na Face-u sto prica... Kako je tvrdoglav lik... CCC, pa kako ga nije stid ovoliko da ih pravda... :o :o
Slavisa Vukicevic igrao za sampionsku generaciju 85
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 18 jul 2013, 21:44

na Kosevu smo bez Suljica i Tadejevica..a pola napada ide preko Suljica,vjerujte meni je svejedno ispali sada ili iduce kolo poslije nocasnje sramote..al ovakvi u PLBIH,hm..ne pise nam se dobro..posebno nama navijacima i nasim zivcima!!!
RESPECT za FaceTV..jedina svijetla tacka nocasnje tekme, njihov trud i borba da imamo prenos!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jul 2013, 21:44

Mozel se kako prespavati narednih 7 dana pocevsi od sada :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 jul 2013, 21:44

hilmo je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la: Sve u svemu uzasno "uigrano" komsije, uzasno fkt. Ako se ta rijec i moze iskoristiti na ova 3 Evropska nastupa za sada.
Nije to više ni neznanje, ni neuigranost, ovo je čisti bezobrazluk pojedinih igrača....Cimirot je u prvoj protiv Libertasa bio jedan od boljih, večeras ga nije bilo..Neki šalju pasove koje i beba može stici, primanje lopte nije promanje nego odbijanje, a o trčanju u aut s loptom da ne govorim....
Bezobrazluk i samo bezobrazluk, ovo po džepovima udariti i to debelo...
Cimirot je bek koliko ja znam, kod vas igra defanzivnog veznog. :? Jedno je beka koristiti na krilu ali kao DMF, ako vec nema fizicke predispozicije (a bekovi obicno nemaju), je samoubistvo. Samo Husref zna zasto doduse. Protok lopte i trka sa nekom svrhom su kod Sarajeva uzasno losi. Nemas ti nista od trcanja u nedogled ako ne znas rezultirati takvu igru. Sinhronizovanim presingom, presingom uopste kada protivnik ima loptu ili izmjenom pozicija kod kontri sto zbunjuje protivnika, Sarajevo nema nista od toga. Ne moze se napadati protivnik a da se igraci Sarajeva sudaraju na polovici Albanaca, takva uigranost cak ni u nasoj ligi nece proci.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 jul 2013, 21:44

adnanhz je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ko je ovaj "kosica" na Face-u sto prica... Kako je tvrdoglav lik... CCC, pa kako ga nije stid ovoliko da ih pravda... :o :o
Slavisa Vukicevic igrao za sampionsku generaciju 85
Previse je zaludjen Sarajevom, nije bio ni malo realan sa komentarima, Marjan je objasnio na kraju...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 jul 2013, 21:45

BundesLigaNo1 je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Evo da vam i ja iskreno pozelim pobjedu protiv Albanaca, ali ako vam Lazar zabije koji gol prvi cu doci da vas malo podjebajem :lol: :lol: Nadam se da mi necete zamjeriti :mrgreen:
Ma nece ga on zabiti siguran sam... ;)
HAJDE LAZARE, HAJDE LAZARE :lol: Koliko ste ga podcjenjivali nije ni cudo sto je zabio :mrgreen:
Sretno u revansu ali bice vam tesko nadomjestiti mozda i ponajbolje danas Tadejevica i Suljica.. Lazar je za Melunovica Falcao..
BUDI ŽELJO !!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 jul 2013, 21:47

Ne treba njih pravdati vec docekati sad u Rajvosa i popljuvati ih.Svaka cast momcima koji su bili tamo. Zeta,Travnik,Zvijezda,Slavija,Radnik, momci su isli i svaka im cast i svaki put na kraju tekmi opet ih hrabrili,medjutim mislim da vise nema potrebe da ih se hrabri,vec je red da se popljuju.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 jul 2013, 21:47

Cimirotu je primarna pozicija defanzivni vezni, samo sto za repku igra na beku ;)

lose je ovo pravo izgledalo. njih cemo proci, ali sta dalje. to je pitanje :?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 18 jul 2013, 21:48

šteta zbog Suljićevog žutog jedini je nešto pokušavao i odmah će biti teže bez njega u revanšu...
ostalo sve 0, jel Melunovic dobio lopte osim ona 2 udarca glavom ?

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 18 jul 2013, 21:49

Sad sa posla doso,mogul gdje tekmu odgledat ,nema face tv :( ? Jel moguce da smo tako lose igrali
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, crnehorde, Google Adsense [Bot], greenwood, Konzerva, muhamedhulk, Tatamata1946 i 89 gostiju.