FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
benjo iz prošle polusezone nije bolji od onoga što je zeljković pokazao u plzenu. stagnira, ako ne i nazaduje, isto k'o i svraka.
Znajul se cijene ulaznica za plzen ?
jug 6, istok 10, zapad 15terabajt je napisao/la:Znajul se cijene ulaznica za plzen ?
- bistrikboy
- Kontakt:
Joj sta vi poredite,ko god putuje koliko god svaka mu cast!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
KARTE U PRODAJI OD SUBOTE (prostorije kluba i Ferhadija)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- zubanovic89
- Kontakt:

prodali smo 1921 clansku danas

Edit: kod mene broj 11 da se samo zna

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Bogami sam iznenađen kako su pojedini igrači igrali, znaci Željković i Hadžić nikad u karijeru nisu bolje odigrali, vjerujte mi. AO je izvuko maksimum, i teško da će oni tako dobro igrati na Koševu, ali se nadam. Bicemo još pojačani - Stanić, Čolić, Svraka. Svraka i Čolić bi trebali igrati. Mislim da Stanić nije bolji od Bučana, u to sam siguran.
-------------Hadžić----------
-Čolić-Škaljić-Kerla-Urdinov
-------Tomić----Svraka-----
-Selimović-Jamak--Bučan
-----------Adilović----------
-Selimović-Jamak--Bučan
Za sve ti hvala Amare!
-
- Kontakt:
Moramo biti čvrsti na Hadisonu, i odmaknut ih malo od gola. Ali nevjerujem da će se utakmica puno razlikovati od one u Plzenu s tim da će oni biti oprezniji ipak imaju prednost.
Moja postavka:
Hadžić
Zeljković Kerla Škaljić
Čolić Jamak Tomić Bučan
Svraka
Selimović Hodžić
Moja postavka:
Hadžić
Zeljković Kerla Škaljić
Čolić Jamak Tomić Bučan
Svraka
Selimović Hodžić
- champions1921
Stanić je dobio crveni protiv Maribora i kažnjen je sa 2 tekme.BosniaHerzegovina je napisao/la:Bogami sam iznenađen kako su pojedini igrači igrali, znaci Željković i Hadžić nikad u karijeru nisu bolje odigrali, vjerujte mi. AO je izvuko maksimum, i teško da će oni tako dobro igrati na Koševu, ali se nadam. Bicemo još pojačani - Stanić, Čolić, Svraka. Svraka i Čolić bi trebali igrati. Mislim da Stanić nije bolji od Bučana, u to sam siguran.
-Selimović-Jamak--Bučan
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ovako, gledajuci nastupe nasih ekipa u Evropi ne mogu se oteti utisku da je nasa ekipa daleko najspremija ili najdominantnija, kako hocete... nisam gledao samo Sirokog, al Sarajevo i Zrinjski me nisu impresionirali... pogotovo Sarajevo... onom igrom tesko da mogu i medju 3, da ne spominjem trofeje... Zrinjski isto nsta specijano... Siroki vjerujem da je bolji od ove dvije ekipe i da su nam oni najveci konkurenti...
posebno mi je drago sto nema onih gnjida na forumu da pljuju i pametuju... usutkao ih je Sir Amar Osim...
a jesu i drvlje i kamenje na njega... ne dovodi nikog, koga mi da gledamo, kako Sarajevo, kako Zrinjski, a ljudi ne mogu kile sa tim "silnim" pojacanjima...
Ova nasa mlada ekipa bi mogla ponovo biti dominantna i mogla bi ponovo do trofeja i to oba... al to bi bilo bezobrazno... zar Skaljic koji nije igrao pola godine i Bucan sa 32 godine da uzmu trofej? a Sarajevo dovelo Cimitora i Radulovica, Zrinjski Savica, Popovica, Dujkovica... zar ne bi oni to trebali uzet?
joooj, kako je dosadno bez strucnjaka i stratega, ali i menadzera u jednom...
Gurbeti, javite se i izvinite se za sva ona pljuvanja i kenjanja po svemu sto je nase, a uzdizuci u nebo ostale pojacane "velikim" pojacanjima... @Anonimac, tebi svaka cast... budu ljudi u zabludi, al nemoj vise NIKAD protiv svog tima, pa kakav je takav je, tvoj je...
posebno mi je drago sto nema onih gnjida na forumu da pljuju i pametuju... usutkao ih je Sir Amar Osim...
a jesu i drvlje i kamenje na njega... ne dovodi nikog, koga mi da gledamo, kako Sarajevo, kako Zrinjski, a ljudi ne mogu kile sa tim "silnim" pojacanjima...
Ova nasa mlada ekipa bi mogla ponovo biti dominantna i mogla bi ponovo do trofeja i to oba... al to bi bilo bezobrazno... zar Skaljic koji nije igrao pola godine i Bucan sa 32 godine da uzmu trofej? a Sarajevo dovelo Cimitora i Radulovica, Zrinjski Savica, Popovica, Dujkovica... zar ne bi oni to trebali uzet?
Gurbeti, javite se i izvinite se za sva ona pljuvanja i kenjanja po svemu sto je nase, a uzdizuci u nebo ostale pojacane "velikim" pojacanjima... @Anonimac, tebi svaka cast... budu ljudi u zabludi, al nemoj vise NIKAD protiv svog tima, pa kakav je takav je, tvoj je...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
pretjera ga ti paprice. gdje ces s tri covjeka u odbrani primili bi za 20 minuta 3 gola.Ne smijemo srljati niposto !
100 % sam siguran da ce igrati ista ekipa kao i u plzenu samo umjesto hasanovica upada svraka i to je to. Nema potrebe nista mjenjati.
100 % sam siguran da ce igrati ista ekipa kao i u plzenu samo umjesto hasanovica upada svraka i to je to. Nema potrebe nista mjenjati.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
TO JE TOBlueIsTheColor je napisao/la:Ovako, gledajuci nastupe nasih ekipa u Evropi ne mogu se oteti utisku da je nasa ekipa daleko najspremija ili najdominantnija, kako hocete... nisam gledao samo Sirokog, al Sarajevo i Zrinjski me nisu impresionirali... pogotovo Sarajevo... onom igrom tesko da mogu i medju 3, da ne spominjem trofeje... Zrinjski isto nsta specijano... Siroki vjerujem da je bolji od ove dvije ekipe i da su nam oni najveci konkurenti...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
24000 ce bit premalo,Boga mi! Svi su nabrijani na utakmicu. Nadam se da ce otvorit i dio sjevera,sta ima veze...
Nego,imal razlike u cijeni karata za clanove i neclanove? Mislio sam clansku izvadit tek u utorak na dan tekme kad dodjem u Sa. Moci ce tad,jelde?!
Nego,imal razlike u cijeni karata za clanove i neclanove? Mislio sam clansku izvadit tek u utorak na dan tekme kad dodjem u Sa. Moci ce tad,jelde?!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Hvala ti, nisam znao, moja greška. Vjerujem da će ovi igrati, samo što umjesto Hasanovića će igrati Svraka. Željković je bio odličan, ne znam da li će Čolić ili Željković igrati.ceze je napisao/la:Stanić je dobio crveni protiv Maribora i kažnjen je sa 2 tekme.BosniaHerzegovina je napisao/la:Bogami sam iznenađen kako su pojedini igrači igrali, znaci Željković i Hadžić nikad u karijeru nisu bolje odigrali, vjerujte mi. AO je izvuko maksimum, i teško da će oni tako dobro igrati na Koševu, ali se nadam. Bicemo još pojačani - Stanić, Čolić, Svraka. Svraka i Čolić bi trebali igrati. Mislim da Stanić nije bolji od Bučana, u to sam siguran.
-Selimović-Jamak--Bučan
AO je rekao da imamo 6 posto šansi, mislim da su veće sanše za prolaz. Uz 25.000 manijaka, sve je moguče.
Za sve ti hvala Amare!
Ja i dalje mislim da sarajevo ima vece sanse od nas da prodje, po meni je razlika izmedju nas i viktorije prevelika mada ako budemo imali srece i bude pun lavor sve je moguce.Ali mi moramo biti bolji nego sto smo bili u Plzenu.
Hajde Lazareeeeeeee lik im da gol fore i onda ih pobjedi !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
od kad do kad sutra radi fan shop ???
- bistrikboy
- Kontakt:
Realno mi nemamo nikakve sanse,ali jbga ako se igraci nafuraju uz publiku svasta se moze desiti...pile87 je napisao/la:Ja i dalje mislim da sarajevo ima vece sanse od nas da prodje, po meni je razlika izmedju nas i viktorije prevelika mada ako budemo imali srece i bude pun lavor sve je moguce.Ali mi moramo biti bolji nego sto smo bili u Plzenu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
neroazzuro je napisao/la:24000 ce bit premalo,Boga mi! Svi su nabrijani na utakmicu. Nadam se da ce otvorit i dio sjevera,sta ima veze...
nema razlike u cijeni karata jer ce clanovi moci besplatno uci
FKŽ !
Realno mi imamo jedno 20% sanse protiv Plzena, ali dok god ima sanse netreba se predavati.
Cvrsto muski krenuti i mnogo ce zavisiti od toga koliko momci budu mogli trcati, jer u Ceskoj smo primili golove kad nam je odbrana otisla u crveno, dok su mogli trcati drzali su se uz dosta srece naravno.
Cvrsto muski krenuti i mnogo ce zavisiti od toga koliko momci budu mogli trcati, jer u Ceskoj smo primili golove kad nam je odbrana otisla u crveno, dok su mogli trcati drzali su se uz dosta srece naravno.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"