Ne čitam Index, ali dok ne vidim službenu odluku UEFA-e, ne vjerujem. A izvlačenje je sutra.SiamoNoi je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/nevjer ... 89135.aspx
Bumo vidli kakav će biti razvoj događaja.
Ne čitam Index, ali dok ne vidim službenu odluku UEFA-e, ne vjerujem. A izvlačenje je sutra.SiamoNoi je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/nevjer ... 89135.aspx
Mafija!Platini od Turaka dobio par milkica pa ih pusta!Sramota!SiamoNoi je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/nevjer ... 89135.aspx
Šta, misliš da će Makedonci proći?dubrava je napisao/la:
Nego, di je Bertone, šteta što se ne okladih
Ja sam mislio da niti Real Madrid nije favorit na Poljududubrava je napisao/la: Protiv Rijeke, koja ruku na srce na Poljud dolazi kao favorit, će se pokazati pravo stanje na terenu.
Ma ne, nisam rekao da neće proći već da će biti teško i zafrkano, pogotovo sad kad je ekipa takva kakva jest, tanka i mlada..Bertone7 je napisao/la:Šta, misliš da će Makedonci proći?dubrava je napisao/la:
Nego, di je Bertone, šteta što se ne okladih
Ovo je Hajduk trebao riješiti s tri razlike. Gledao sam drugo poluvrijeme, promašili su masu prilika i poluprilika, Mikanović odličan, Kouassi dobar, trudi se, Maglica promašio zicerčinu, Caktaš me razočarao...
Hajduk će ovo proći ali to je 90% kraj jer ipak nisu nositelji u trećem pretkolu...
Mijenjaju se vremena. Na žalost....Insect_terminator je napisao/la:Ja sam mislio da niti Real Madrid nije favorit na Poljududubrava je napisao/la: Protiv Rijeke, koja ruku na srce na Poljud dolazi kao favorit, će se pokazati pravo stanje na terenu.
Da, ne razumijem što nema Vukovića, a ni Blaževića, a želi ih se pod mus prodat.. Nije bilo ni Milovića iako on nije u prvom planu za ići ća. Zanimljiva politika Tudora (i kluba), iako je dobro da uvodi mlade i daje im šansu i bla bla bla, al ne možeš ih odmah bacati u vatru, bar ne dok imaš pokojeg iskusnog lisca.Bertone7 je napisao/la:Hajduk radi samo protiv sebe. Valjda su jedini klub koji svakog igrača kojeg odluči prodati izbaci iz prve momčadi.![]()
![]()
Ajde preko Blaževića se može nekako preći jer je tu Kalinić koji je dobar golman, ali ovo s Vukovićem mi je totalno čudno. I Maloča nije igrao protiv Dinama jer bi trebao otići... Valjda im je u međuvremenu došlo iz guzice u glavu pa su ga vratili u kadar za ovu utakmicu.dubrava je napisao/la:Da, ne razumijem što nema Vukovića, a ni Blaževića, a želi ih se pod mus prodat.. Nije bilo ni Milovića iako on nije u prvom planu za ići ća. Zanimljiva politika Tudora (i kluba), iako je dobro da uvodi mlade i daje im šansu i bla bla bla, al ne možeš ih odmah bacati u vatru, bar ne dok imaš pokojeg iskusnog lisca.Bertone7 je napisao/la:Hajduk radi samo protiv sebe. Valjda su jedini klub koji svakog igrača kojeg odluči prodati izbaci iz prve momčadi.![]()
![]()
sve osim seville i kubana je dobar/solidan zdrijebBertone7 je napisao/la:Mogući protivnici Hajduka:
Beroe/Hapoel Tel Aviv (1:4)
Dila Gori/Aalborg (3:0)
Differdange/Utrecht (2:1)
Metalurg Donetsk
Sevilla
Kuban Krasnodar
Najbolje kad bi Differdange napravio senzaciju. Od ostalih najprihvatljivija Dila Gori.
Dila Gori ili Utrecht,protiv ostalih imamo jako male sanseBertone7 je napisao/la:Mogući protivnici Hajduka:
Beroe/Hapoel Tel Aviv (1:4)
Dila Gori/Aalborg (3:0)
Differdange/Utrecht (2:1)
Metalurg Donetsk
Sevilla
Kuban Krasnodar
Najbolje kad bi Differdange napravio senzaciju. Od ostalih najprihvatljivija Dila Gori.
andro234 je napisao/la: sve osim seville i kubana je dobar/solidan zdrijeb
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.