FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zar je moguce pa da i Husref prebacuje odgovornost na “visu silu“, slucajnosti jos malo pa nek pocne pricati o sudijama...
i onda moze komotno i promjeniti ime u Dragan Jovic...
e moj Husrefe kakav je to komentar na utakmicu.
nije utakmica bila cudna vec tvoji manekeni igrali prvih 45 i zadnjih 5min...
bez obzira na rezultat.
kad te neki Kuksi koji je predprosle godine bio u 3.Albanskoj ligi napadne u drugom poluvremenu i nametne tempo...
hajde od svega je jedino pozitivno sto i dalje FkS ima vece sanse za prolaz ali ja samo ne znam koji to igrac ce dati 2 gola u slucaju da jedan Kuksi da i i na kosevu.
Mislim da je Kuksi po nasim standardima ispod nivoa Olimpica...mozda ko Slavija ako ne i slabiji
bez obzira na rezultat.
kad te neki Kuksi koji je predprosle godine bio u 3.Albanskoj ligi napadne u drugom poluvremenu i nametne tempo...
hajde od svega je jedino pozitivno sto i dalje FkS ima vece sanse za prolaz ali ja samo ne znam koji to igrac ce dati 2 gola u slucaju da jedan Kuksi da i i na kosevu.
Mislim da je Kuksi po nasim standardima ispod nivoa Olimpica...mozda ko Slavija ako ne i slabiji
- TMmanija2012
- Kontakt:
Svi cemo se sloziti da je Lazo igrac utakmice..kakav je to lik 

Ti ako mislis da je ova ekipa bolja od Olimpika i Slavije grdno se varas. Jadni mi sa ovim igracima u prvenstvu,na strani nikog neces dobiti vjeruj !!!!!tu i tamo je napisao/la:Zar je moguce pa da i Husref prebacuje odgovornost na “visu silu“, slucajnosti jos malo pa nek pocne pricati o sudijama...
bez obzira na rezultat.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
j.e.b.o. majku ako sam za 3 godine 3 tekme sarajeva pogledao..i gdje bas da u te 3 ovaj odron od golmana bude najgori..al bas ono najgori..ja i na ponovljenom snimku golova nemogu da dodzem sebi sta budala radi
..neznam kaka inace brani al onog amatercine se trebate rijesit jos na granicnom prelazu...uglavnom..sretno pite u revansu...mislim da cete proc ove levatine al tesko...1 0..tako nesto

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ove vase utakmice bi trebao prenositi HBO Comedy....
Bolja ste ekipa, trebali bi uzet ovo 2 razlike na Kosevu bez vecih problema. Ipak...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Sa nama se nikad ne zna. Mozemo biti bolji pa da im odbrana pokloni par golova ne bi nas Messi izvukaoexbabilon je napisao/la:Bolja ste ekipa, trebali bi uzet ovo 2 razlike na Kosevu bez vecih problema. Ipak...
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
-
- Kontakt:
neznam ljudi sta je vama da nam je neko ponudio ovaj rezultat jutros svi bi rekli ok moze a sad je katastrofa bitno je da zbijemo redove do ove izbacimo sta sad najlakse je napadati igrace,husref i sve ostalo bandovicu je najgore ja mislim da radulovic vise nece igrati frajer je za vrbanjusu al za klupu ja bi mu odma dao papire buket cvjeca kartu u jednom pravcu i cao
Kad saberem i oduzmem vase drugo poluvrijeme je preslikano nase prvo u Izraelu kad je njihov trener zaustavio nasu blamazu.Jedina vasa sreca je sto ste igrali protiv presmjesne ekipe inace
A gledajuci sve to vas ocekuje u iducem kolu.

A gledajuci sve to vas ocekuje u iducem kolu.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
JEL IGRA IL' NE IGRA DAJ NEK NEKO VISE KAZE SA SULJKTA I TADIJU PA DA ZNAM KONACNOAdmir_Sa je napisao/la:kako bez Šejtana u revanšu, kako??????
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- storm_raider
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
3 ZUTA KARTONA SUSPENZIJA. SULJIC I TADEJEVIC IMAJU PO 2 DAKLE, IGRAJU!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
romasarajevo je napisao/la:neznam ljudi sta je vama da nam je neko ponudio ovaj rezultat jutros svi bi rekli ok moze a sad je katastrofa bitno je da zbijemo redove do ove izbacimo sta sad najlakse je napadati igrace,husref i sve ostalo bandovicu je najgore ja mislim da radulovic vise nece igrati frajer je za vrbanjusu al za klupu ja bi mu odma dao papire buket cvjeca kartu u jednom pravcu i cao
Ni'e rezultat tolika katastrofa, koliko je igra bila.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Komentator je rekao da "sejtan" nece igrati...storm_raider je napisao/la:Igra.
EDIT: vidim da ipak hoce igrati, fudbalski znalac ovaj komentator......
Za sve ti hvala Amare!
Pa prenosio je ove sedmice iz ceske HBO Comedy, bice i u revansu ali HBO Comedy Adriaprijatelj je napisao/la:ove vase utakmice bi trebao prenositi HBO Comedy....

Slažem se, rezultat kao rezultat nije loš...Ali postavlja se pitanje kako ćemo u revanšu odgovoriti na siguran bunker protivnika, i kako ćemo spriječiti njihove kontre, kako kad se sa 9 - 10 igrača budu branili, vidjeli smo protiv Libertasa kako je to išlo a sa ovim će biti mnogo teže. Nek nam je Bog na pomoći.uschtipak je napisao/la: Ni'e rezultat tolika katastrofa, koliko je igra bila.Bice bolje aBd. Suljke aka pcelica Maja.
Jedina dobra vijest, ako je istina, je da će Mario i Asmir moći igrati....
-
- Kontakt:
dragi skretnichari,vecheras imate svako pravo na paljenu klempi moje malenkosti,nadam se da che kolo sreche biti okrenuto iduche hefte
do tada,voli vas a ko drugi no bordoglavi kiklop

do tada,voli vas a ko drugi no bordoglavi kiklop

- champions1921
Kiklope hebe te ovo "ć" i "č" 
Ja vam iskreno zelim srecu u revansu.. Ako ove levate ne prodjete roknite se kolektivno

Ja vam iskreno zelim srecu u revansu.. Ako ove levate ne prodjete roknite se kolektivno

BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, Bing [Bot], broj6, HyperOS, J1897, Kaunas, laznokrilo, mire971, MSOZ101, N3R3D, relativizam, riki46, ronaldo99, sassari, sekac, Tatamata1946, Vanja8, Venom, VolimBiH96, VolimoSarajevo i 192 gosta.