Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Zahiragić bruku izgubljenih lopti...
Tri tebi bruka izgubljenih lopt?!NK/RK Krivaja je napisao/la:Zahiragić bruku izgubljenih lopti...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Highlights " onclick="window.open(this.href);return false;
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Učinilo mi se mnogo više preko onog tekstualnog prenosa na livescoreu, izvinjavam se neno!neno#4 je napisao/la:Tri tebi bruka izgubljenih lopt?!NK/RK Krivaja je napisao/la:Zahiragić bruku izgubljenih lopti...
šta je ovo ahahahahah naši vikendaši iz Zenice ahahahahahaLotus je napisao/la:Highlights " onclick="window.open(this.href);return false;
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Kakve su nam šanse sutra protiv Grka ?
zahiragic30+ minuta 6p sandro 10min 7p,pa moj neno
Zahiragic je izvrstan odbrambeni igrac. Izvrstan. Sandro je jos nejak i pogodio je te poene kada je sve vec dobrano bilo odluceno. Dobit ce i Sandro svoju sansu sigurno.kobe64 je napisao/la:zahiragic30+ minuta 6p sandro 10min 7p,pa moj neno
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
sve to uredu,ali zahiragic je napadacki los skroz,nema sut,nema neki odraz ,nema neku brzinu eksplozivnost,mogao je tu dat jos prostora malo mjenjat,probat sa sandrom 2-3 minuta u prvom poluvremenu ne bi nista izgubio.
Sandro je godinu mladji i to u ovom uzrastu mnogo znaci. Ja kad sam ga gledao, rekao sam da ce biti opasan igrac, no vidjet cemo sta ce se desiti. Covjek kojem ekstremno mnogo vjerujem i koji je jedan od najzasluznijih sto se on uopce i probio mi kaze da to nije nesto posebno. Vidjet cemo sta nam donose godine.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Hahahahhaha na nulu brate sve sisaj savez placa 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
a zar je curevac tako dobar,pa je dobio ove godine sansu za u18 a prosle godine bio samo na sirem okupljanju u16? i igrao je dosta danas
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Sviju ti @neno zar nisu mogli povesti još nekoga, 12-tog igrača. Meni opet onaj DAdo mali u glavi. Pa bolji je i od DIne i od TUne frajer. Šta je sa njim? Može i na pp.
A jesi ti navalio na Dadu..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Po meni danas je najvazniji mec.....Grcka je nasa najveca sansa, ukoliko izgubimo sanse ce nam biti jos manje, posto je Ceska ocigledno jaca od Grcke a protiv cetveroplasiranih bi morali sve dobiti...
No, i ako ispadnemo, sta je tu je, nismo imali srece, mnogo stvari i detalja nam nije islo u korist... Necu biti previse razocaran ako ne uspiju, vjerujem da ce dati svoj maksimum na terenu a za koliko to rezultatski bude dovoljno vidjecemo..
No, i ako ispadnemo, sta je tu je, nismo imali srece, mnogo stvari i detalja nam nije islo u korist... Necu biti previse razocaran ako ne uspiju, vjerujem da ce dati svoj maksimum na terenu a za koliko to rezultatski bude dovoljno vidjecemo..
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Eto živo me interesuje šta ti misliš. Očigledno nešto znaš to ja ne znam. Živi bili pa vidjeli mali će napraviti veću karijeru od ove dvojice pobrojanih, a i trenutno je bolji. Vjeruj mi nije mi ni rod ni porod. Malog sam samo gledao na 6.April (možda nije dovoljno ali brzo mogu procijeniti). Da se razumijemo vjerujem ja Neni i Senadu ali mislim da us tu kiksali. Za ove ostale što su otpali ne znam jer nisam gledao ni Krtolicu ni Đurasinovića. Vjerujem ti kad kažeš za Đuru da nema mjesta jer vidim da se razumiješ a vidim i da si bio skroz razočaran. Mislim da se sa tobom samo ne slažem kad su neke baš male razlike među igračima a kad je očigledno onda ti vjerujem. Kelečevića sam gledao i odgovorno tvrdim da nema mjesta ni u 18, ali eto možda zbog naredne godine su ga zvali ali ni tada pored Sandra, Ive i onog malog što je bio borj 4 na 6. April ne da nema mjesta nego im nije ni blizu. Čak i ovi 97 ga mogu uzeti za godinu dana.neno#4 je napisao/la:A jesi ti navalio na Dadu..
Dado je po meni potencijal.
u koliko sati je današnja utakmica i ima li neki stream za gledanje,hvala
17:30 tesko ce biti neki stream Sport klub ce prenositi od četvrtfinala ali tu nas nazalost nece biti ali nema veze s obzirom koliko nam fali vaznih igraca odnosno najvaznijiovisnik je napisao/la:u koliko sati je današnja utakmica i ima li neki stream za gledanje,hvala
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
" onclick="window.open(this.href);return false; sin Teomana Alibegovica
ma sve je ovo vezeee,povesti na ep 11 igraca,a posaljes kuci neke igrace koji su mogli igrati isto kao i curevac,tunovic,alic..msm stvarno nema veze sa vezom.
A sta neno ti si kao neki strucnjak,nemas ti blage veze o kosarci.taj isti dado je trebalo biti povedem da se kali tamo,a ne da sjedi kuci,a i nista se ne razlikuje od ovih balvana pod kosem.
A sta neno ti si kao neki strucnjak,nemas ti blage veze o kosarci.taj isti dado je trebalo biti povedem da se kali tamo,a ne da sjedi kuci,a i nista se ne razlikuje od ovih balvana pod kosem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.