Tour de France 2013
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: Tour de France 2013
Froome pred pobjedom, rješeno je ovo momci
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Col du GlandonMaGiCa je napisao/la:MElloo je napisao/la:Col de la Madelaine, bukvalno ce razvalit noge svim biciklistima sutra
Ti bese trazio jos i Tourmalet![]()
![]()
Malo ti bilo AX3+MtVentoux+2xAlpe d'Huez+ Col de Madeleine...

jao Bog te nece koji si ti gloryhunter @Ted Mosby, sad i za Froome-a navijasSportfanatik je napisao/la:Froome pred pobjedom, rješeno je ovo momci
mislio sam da je Cautinho prekuc'o na tom polju ali fkt ima i gorih

sorry za off
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A sta je uradio Sky nisam upratioMig_Mig je napisao/la:Pa frooma, kao rutinski sve, rutinski izgleda donosenje hrane?! froom je danas mogao da izgubi 4,5 min da nisu uradili ono sto jesu! ili se varam da frooma gotivis?MaGiCa je napisao/la:Koga ja to favorizujem i cega sam se to prepaoMig_Mig je napisao/la: Haha prepao si se,citam ti jedan komentar i vidi se koga favoriziras! Mislim, ovo je jedna vrsta dopinga danas bila, strasno! Nadam se barem 10 min hahaha .. zivodi jedni ! i kako ih ne mriziti !![]()
Cisto bih voleo da znam.

SLOBODA NAVIJAČIMA
Niballi je dominirao na Giru, Froom na TDF...jos samo fali da neko izdominira Vueltu
Bice zanimljiva borba za podijum.
Bice zanimljiva borba za podijum.

Da,mislim da se Niballijeva pobjeda moze smatrati vise ekipnom na Giru imao je veliku pomoc ekipe.
Meni je Froome sumnjiv pa neka prica ko sta hoce,od pocetka mi je bio ali tek na ovom brdskom cilju prije tri dana,kad je najprije pobjegao Contadoru 6.7 km do kraja,pa kad je lomio Quintanu odakle onoliko snaga da najprije izdrzis toliki uspon i da ih sve izlomis napad za napadom,ma uzima lik nesto sigurno
Meni je Froome sumnjiv pa neka prica ko sta hoce,od pocetka mi je bio ali tek na ovom brdskom cilju prije tri dana,kad je najprije pobjegao Contadoru 6.7 km do kraja,pa kad je lomio Quintanu odakle onoliko snaga da najprije izdrzis toliki uspon i da ih sve izlomis napad za napadom,ma uzima lik nesto sigurno

SLOBODA NAVIJAČIMA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Cuj ovog kmecavca zvanog 10 minuta, nije jos skonto da ja podrzavam cijeli Sky tim, ne samo Wigga.. Al dobro, svoju moc zakljucivanja je vec pokazao. Najvise volim drustvo isfrustriranih kvazistrucnjaka na ovoj temi koji balansiraju izmedju price "eno kamencic na putu, sad ce Froome da izgubi 10 minuta" i pogadjanja cime se Froome puca. Ovotemski kmecavci mi zaista popravljaju raspolozenje 

jučer odlično, fantastično, nenadjebivo...gledao sam na RTS-u 2 sinoć pregled, pa emituju Alpe D Huez kako je izgledao dan i noć prije etape, kiša sipa a hiljade ljudi slavi i pjeva...eh da mi je nekad u životu uletit jedno 2-3 dana na Tour
nema veze, etapa odlična, drago mi je zbog pobjednika ali mi je i žao Van Garderena...od mojih Talijana opet ništa spaćno za očekivati itd...
ali ona hrana za Frooma...lijepo rekoše komentatori, manje je bitna kazna u sekundama i novcima, puno veća je šteta napravljena ali eto...
danas opet ranije bježim sa posla, još jedna paklena etapa i kako vidim svađa sa ženom kod kuće i opaske tipa "**** te bicikla, opet to gledaš, hajde popravi mi dasku na WC šolji itd..."
nema veze, etapa odlična, drago mi je zbog pobjednika ali mi je i žao Van Garderena...od mojih Talijana opet ništa spaćno za očekivati itd...
ali ona hrana za Frooma...lijepo rekoše komentatori, manje je bitna kazna u sekundama i novcima, puno veća je šteta napravljena ali eto...
danas opet ranije bježim sa posla, još jedna paklena etapa i kako vidim svađa sa ženom kod kuće i opaske tipa "**** te bicikla, opet to gledaš, hajde popravi mi dasku na WC šolji itd..."

Undici stelle - ACM 1899
magični, big brainu i veliki vođo, Alpe D Huez je kanta od usponaMaGiCa je napisao/la:Froome je najjaci covek na trci. Nije Alpe d'Huez toliko tezak koliko se misli i nema tu nesto mnogo prostora da se nekoga slomi na njemu.

slažem se sa tobom, čak šta više, podržavam te i molim:
- mojne se više trudit, lamentirati kompleksnim jezičnim izrazima i ostalim alatima da dokažeš poentu svog posta
UZ TEBE SAM

Undici stelle - ACM 1899
- Sportfanatik
- Kontakt:
Navijam za Britancemiki_92 je napisao/la:jao Bog te nece koji si ti gloryhunter @Ted Mosby, sad i za Froome-a navijasSportfanatik je napisao/la:Froome pred pobjedom, rješeno je ovo momci
mislio sam da je Cautinho prekuc'o na tom polju ali fkt ima i gorih
sorry za off
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ne rece mi, kako su ti kuciDukeOfWellington je napisao/la:Cuj ovog kmecavca zvanog 10 minuta, nije jos skonto da ja podrzavam cijeli Sky tim, ne samo Wigga.. Al dobro, svoju moc zakljucivanja je vec pokazao. Najvise volim drustvo isfrustriranih kvazistrucnjaka na ovoj temi koji balansiraju izmedju price "eno kamencic na putu, sad ce Froome da izgubi 10 minuta" i pogadjanja cime se Froome puca. Ovotemski kmecavci mi zaista popravljaju raspolozenje

Max Allegri
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pis

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Svaka cast za Costu...samo mi je zao Rollanda
Purito je pokusao al nije islo... sutra zadnja sansa za sve osim sprintera
Purito je pokusao al nije islo... sutra zadnja sansa za sve osim sprintera
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Cekamo Mela i ovog migavca da cujemo koja je sutrasnja taktika da Froome izgubi 5 minuta. A sutra popodne novo EPO kmecanje 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:

true that
nakon Armstronga vise ne vjerujem nikom u ovom sportu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Evo me zeljo ziva, to me se pozelio ?DukeOfWellington je napisao/la:Cekamo Mela i ovog migavca da cujemo koja je sutrasnja taktika da Froome izgubi 5 minuta. A sutra popodne novo EPO kmecanje

Ma Froome ne moze da izgubi 5 minuta nema sanse

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Klasicni kmecavci ciji su favoriti dozivili fijasko pa se sad tjese supljacima i jeftinim forama. Nema nikave sumnje da bi eventualna pobjeda Contadora, Quintane, Valverdea, petog, desetog, bila okarakterisana kao postena i zasluzena, ovdje bismo slusali hvalospjeve kao i na Giru o Nibaliju. Medjutim, Sky vec drugi put iz temelja izvrce generalni poredak na Touru i to se ni najmanje ne svidja ovotemskim kvazistrucnjacima koji koriste svaki momenat da to ospore. Na njihovu beskrajnu zalost, ovaj put necemo imati "Lance" epilog, tako da ce jos dugo vremena morati da gledaju ovu nocnu moru koja ih je snasla. I jedina utjeha ce im biti supljiranje o novom dopingu kojim je Sky ovladao. Jedino cime je, na njihovu zalost, Sky ovladao jeste unaprijedjeni trening program koji mini timovi iz nekadasnjih biciklistickih sila nisu u stanju da prate. Britanija je biciklisticka velesila broj jedan u ovom momentu, kako u velodromu tako i van njega, i to je nesto s cime se mnogi ocito ne mogu pomiriti, a sto me dakako jako raduje jer kao sto rekoh njihovo kmecanje je moja duhovna hrana.
Ovom prilikom pozdravljam i ona dva futavca sa Eurosporta cije su omiljene fraze "Sky se raspada" i "Froome otpada". Na njihovu beskrajnu zalost to se nije desilo bez obzira koliko oni prizeljkivali takav epilog. Poseban pozdrav ide za onog koji na svaku situaciju koja eventualno lici na nesto sto ne ide u prilog Sky timu postaje ekstatican uz preporuku da pronadje neki drugi sport gdje ce lijeciti svoje frustracije jer bi uz biciklizam uskoro mogao da nabavlja pokaznu kartu na relaciji Park - Jagomir.
Ovom prilikom pozdravljam i ona dva futavca sa Eurosporta cije su omiljene fraze "Sky se raspada" i "Froome otpada". Na njihovu beskrajnu zalost to se nije desilo bez obzira koliko oni prizeljkivali takav epilog. Poseban pozdrav ide za onog koji na svaku situaciju koja eventualno lici na nesto sto ne ide u prilog Sky timu postaje ekstatican uz preporuku da pronadje neki drugi sport gdje ce lijeciti svoje frustracije jer bi uz biciklizam uskoro mogao da nabavlja pokaznu kartu na relaciji Park - Jagomir.
Ma komentatori su legende
a onaj jedan konstantno protiv Frooma, pogotovo danas "jos jedan napad i Froome je gotov, napada quintana Froom ne reaguje"
Vidimo se na Vuelti

Vidimo se na Vuelti

Ne vidimo se, hahahaMElloo je napisao/la:Ma komentatori su legendea onaj jedan konstantno protiv Frooma, pogotovo danas "jos jedan napad i Froome je gotov, napada quintana Froom ne reaguje"
![]()
Vidimo se na Vuelti

Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.