Za kameru, moguce je da si nesto u Postavkama poremetila. Ili ti je jednostavno zamazan objektiv.uschtipak je napisao/la:Ja sam trazila jedan mobilni, ne znam sad koji ono bijase, cijeli grad pretrazila, nisu imali novi, bilo polovnih izdanja samo, a nisam htjela polovno, i tako odem do radnje na Pofalicima i uzmem ovaj. Smorila se vise trazeci. I pokajala sam se, ali Boze moj.
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
joj kad to spomenu, sjecam se kad neko kupi novi telefon, prvo pitanje je bilo moze li memorijska karticaNeutral je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Ima telefona sa kamerama od 8 MP pa ne valjaju nista. Nemaju bliceve, fokuse i sl. Treba malo paziti kad se uzima.
Ljudi misli da je sve do tog MP-a. Prvo kad im daš mobitel odmah gledaju na to i pitaju koliko ima mp-a.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
vec sam jednom upitao, al je neko kazao da je kineski telefon itd itd pa moram opet, da vidim ima li iko od vas ovaj tel (il ga je makar "uzeo pod ruku")...zte grand x pro..u telecomu 30 km rata, citao sam na gsmarena.com komentare i ljudi kazu da su prezadovoljni jer telefon ima odlicne specifikacije, a prejeftin je (i fakat ima sjajne karakteristike)..je li po vama isplativo uzeti ovaj telefon ? mozda je jeftin jer je zte, al bi mu na specifikacijama pozavidjeli i mnogi skuplji i brendirani telefoni
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pitaj forumaša Neo, on ti je majstor za te brendove 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa ev nek javi cim ovo vidi 
Pa zar ti on nije rekao da ne kupujes ZTE jer su Kinezi ?
EDIT: nije on, @ Quaresma je, moja greska...
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
EDIT: nije on, @ Quaresma je, moja greska...
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sto ja kazem i on ce samo potvrditi
manite se tih specifikacija, da je taj telefon na windows phone os.u onda bi se moglo razmisliti, ali android je to, samsung izbaci s4 sa octa core cpu pa ima laga, a na gsm areni ne vidim da ima ovaj telefon uopste gpu
ali opet, to je moje neko misljenje, ako ces u telekomu uzimati taj telefon, vidi Optimus L9, Lumiu 620
mislim da im je tu cijena
manite se tih specifikacija, da je taj telefon na windows phone os.u onda bi se moglo razmisliti, ali android je to, samsung izbaci s4 sa octa core cpu pa ima laga, a na gsm areni ne vidim da ima ovaj telefon uopste gpu
ali opet, to je moje neko misljenje, ako ces u telekomu uzimati taj telefon, vidi Optimus L9, Lumiu 620
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Prosli put se on nije slagao s tobom koliko me pamcenje sluzi 
a ne mogu ni 620 ni l9 na rate, a samo tako bi uzeo telefon koji kosta 4, 5 stoja..ovo ostalo sto moze na rate je u rangu il slabije od mog telefona sto trenutno imam..
a ne mogu ni 620 ni l9 na rate, a samo tako bi uzeo telefon koji kosta 4, 5 stoja..ovo ostalo sto moze na rate je u rangu il slabije od mog telefona sto trenutno imam..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
vidi onda Lumiu 520, trebala bi ona sigurno moci 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- reds_forever
- Kontakt:
Kakav je ovaj Prestigio 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- moustapha
- Kontakt:
moj ****moustapha je napisao/la:
Koji?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- moustapha
- Kontakt:
Uciteljice, ovaj.... mislim, administracijo!iVar je napisao/la:moj ****moustapha je napisao/la:
Koji?![]()
![]()
oprosti mor'o sam
#divovi
- Unknown Genius
- Kontakt:
Joj ja retarda u Telecomu, u srijedu mi obećali mobitel da će biti, samo treba da im dođe iz Sarajeva ili odakle već te da dođem u toku dana. Tri puta već putujem tamo, pošto mi nije baš blizu i još levati nemaju. Vjerovatno tek sljedeće sedmice. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ima li neko da se razumije u ovu kupovinu kod m:tel-a što su telefoni od 1KM pa bih molio da mi se neko javi...
Reci im da te nazovu kad telefon dođe ili ako hoćeš, mogu ja u toku sljedeće sedmice otići do BHT-a da se raspitam...Unknown Genius je napisao/la:Joj ja retarda u Telecomu, u srijedu mi obećali mobitel da će biti, samo treba da im dođe iz Sarajeva ili odakle već te da dođem u toku dana. Tri puta već putujem tamo, pošto mi nije baš blizu i još levati nemaju. Vjerovatno tek sljedeće sedmice.
Moraš 2 godine biti na pretplati (tj. potpisati ugovor na 2 godine) s tarifom koja je za tvoj mobitel određena (plaćaš svaki mjesec taj iznos ili više ako prekoračiš)...Ibizevic je napisao/la:Ima li neko da se razumije u ovu kupovinu kod m:tel-a što su telefoni od 1KM pa bih molio da mi se neko javi...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unknown Genius
- Kontakt:
Tako su mi i rekli da će me nazvati, jučer me nazvali i rekli da bi trebao doći, čekao sam sve do 4 pred poštom i opet ništa, kao trebalo bi danas biti pa će mi javiti. Naravno niko ne zove. Da mi bar nisu rekli da imaju na stanju, pa hajd.anonimni je napisao/la:Reci im da te nazovu kad telefon dođe ili ako hoćeš, mogu ja u toku sljedeće sedmice otići do BHT-a da se raspitam...Unknown Genius je napisao/la:Joj ja retarda u Telecomu, u srijedu mi obećali mobitel da će biti, samo treba da im dođe iz Sarajeva ili odakle već te da dođem u toku dana. Tri puta već putujem tamo, pošto mi nije baš blizu i još levati nemaju. Vjerovatno tek sljedeće sedmice.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Cautinho
- Kontakt:
Ja sam na Eronetu.
Tarifa je neka smsajmo.
Kartica mi sluzi za poruke i internet.Ne moze se zvati.
Takva neka kartica.
Kako mogu provjeriti koliko sam potrosio tih obracunskih jedinica,koliko mi trosi kad odem na fejs i tako...?
Tarifa je neka smsajmo.
Kartica mi sluzi za poruke i internet.Ne moze se zvati.
Takva neka kartica.
Kako mogu provjeriti koliko sam potrosio tih obracunskih jedinica,koliko mi trosi kad odem na fejs i tako...?
Keep walking.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Njegovo tobejarabi visocanstvo konacno u mojim rukama
Kamera ownz , o softu da ne pricam... Kad mi neko kaze bolji s4 od njega tacno bi ga rokn'o

Kamera ownz , o softu da ne pricam... Kad mi neko kaze bolji s4 od njega tacno bi ga rokn'o

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.