Nama su svi odroni i amateri,a mi smo veliki znalci i giganti.Zanemaricemo sto nas tim nema pobjedu u kvalama za LP od 2008,dok je njihov prvak prosle godine u 2.kolu kvalifiakcija tukao Debrecen kuci u prvoj utakmici.A eto oni amateri,a mi smo profesionalci.bordograd je napisao/la:Ovaj rezultat bi bio dobar da ne igramo protiv neke normalne ekipe, ali dozvoliti da ti onakvi odroni i amateri zabiju tri gola je bruka i sramota. Ne boli poraz, ovo je za utakmicu na strani ekstra rezultat, ali boli igra, boli indiferentnost i boli kad vidiš kakvi klošari i antitalenti nose bordo dres. Ne može se očekivati bolji rezultat kada se u godinu dana promijeni čitav prvi tim, kada se Sarajevo doživljava kao usputna stanica, kada se potpisuju ugovori na jednu godinu.. Jedini izlaz iz svega toga jeste ulaganje u našu djecu, pravljenje fudbalske akademije u kojoj će se ti talenti učiti kako da igraju, taktici, strategiji i mnogo drugih stvari koje čine kompletnog fudbalera, pa neka rezultati dođu za pet godina super, ovako smo osuđeni da nam za par godina i amateri iz San Marina budu neugodan protivnik. Mogu se potpisivati ugovori o saradnji, praviti strašan marketing, ali nema boljeg marketinga od terena i od igre.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa jesi li ti gledao utakmicu? Tebi ona ekipa liči na profesionalne fudbalere? Trebam se pravdati što me sramota što moje Sarajevo gubi od ekipe koja je do prije dvije, tri godine igrala TREĆU ALBANSKU LIGU? Tukli smo i mi Sigmu, Genka, Levskog, Helsingborg, Orebro, Spartak i da ne nabrajam, to nema veze sa poentom mog posta.Sabinho je napisao/la:Nama su svi odroni i amateri,a mi smo veliki znalci i giganti.Zanemaricemo sto nas tim nema pobjedu u kvalama za LP od 2008,dok je njihov prvak prosle godine u 2.kolu kvalifiakcija tukao Debrecen kuci u prvoj utakmici.A eto oni amateri,a mi smo profesionalci.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Nije rezultat katastrofa, ni cinjenica da smo izgubili, ali zato ono sto su pokazali u drugom poluvremenu tj. pokazali su jedno veliko NISTA, i to je problem. Ono je bilo za cenzure majke mi. Tako me bilo stid za njih. Kad prime gol, pogube se momci totalno. Mora da je do mozga nesto, blokada neka, trebali su pokusati sa psiholozima, kad im vec ne ide nikako drugacije. I treba da ih bude stid svijeta koji ih je gledao preko tv ekrana, a pogotovo navijaca, koji su otisli da ih bodre i koji su uvijek uz njih, a kojima oni nista ne daju zauzvrat. Hajde sve i da su izgubili ali s ponosom nego onako jadno, fakat ih treba nalemati. Bas citam neko je napisao kao ne treba otici na uzvrat. I nesto razmisljam, mozda kad ne bi bilo navijaca mozda bi se dohavizali ili mozda bi se nesto desilo u njihovim glavama da pocnu da drugacije reaguju. Bandovic me tako razljutio, presjeo mi je iftar zbog njega. Sve vrijeme ga znaci gledam kako sutka onu loptu pred nos napadacu protivnickog tima, i ispucava je u zadnjem trenutku. I kontam u sebi, vidi budale, i eto desi mu se ono sto mu se desilo. Kloc. Marjanu svaka cast (osim one dezinformacije da S. i T. nece moci igrati). Lik je prejak, sav onako optimistican skoro do posljednjeg trenutka, dernja se svaki put. I Brojleru takodjer, uz sve onu 'lastu'.
Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 19 jul 2013, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Eto mi smo licili na nesto bolje,300 pogresnih pasova,u odbrani se ne zna ko sta radi,u napadu odron ne moze primiti loptu da ga covjek u kolicima cuva. I eto mi smo superiorni,amaterima ali pravim iz San Marina smo u dvije utakmice tri gola dali. Ako se spustimo na zemlju,mozda i negdje doguramo,ovako sa ovom pricom da smo mi profi a protiv koga god igramo amateri mozemo samo naebati.bordograd je napisao/la:Pa jesi li ti gledao utakmicu? Tebi ona ekipa liči na profesionalne fudbalere? Trebam se pravdati što me sramota što moje Sarajevo gubi od ekipe koja je do prije dvije, tri godine igrala TREĆU ALBANSKU LIGU? Tukli smo i mi Sigmu, Genka, Levskog, Helsingborg, Orebro, Spartak i da ne nabrajam, to nema veze sa poentom mog posta.Sabinho je napisao/la:Nama su svi odroni i amateri,a mi smo veliki znalci i giganti.Zanemaricemo sto nas tim nema pobjedu u kvalama za LP od 2008,dok je njihov prvak prosle godine u 2.kolu kvalifiakcija tukao Debrecen kuci u prvoj utakmici.A eto oni amateri,a mi smo profesionalci.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Par kratkih spontanih misli koje mi se javljaju.
- Bandovica na hladjenje. Tip izgleda van forme , greske kod golova i povrh svega ona zajebancija. Ono se ne prasta pa makar igrali i bez golmana.
- Suljic sigurno najbolji igrac PL-a. Decko je jos vise cini mi se pojacao FLOW . Brze noge dugi koraci preko trerena. U svakom trenutku se dalo vidjeti da moze preci ne svog igraca samo nego par igraca. Odskace !!!! Samo naivno onaj zuti napravi. Dobit cete vi u njemu perfektnu 10-ku.
- Ekipa vam se izgradjuje tek i formira tako da nije uopste sramota ovakav rezultat. Ovo je vrhunac imrpvizacije koji sam vidio cini mi se ikada, Toliko igraca izmijeniti. Divim se i igracima i treneru.
- Uzimate vi ovo u Sarajevu , al da ce biti lako nece. Celicenje ekipe u punom smislu te rijeci.
- Bandovica na hladjenje. Tip izgleda van forme , greske kod golova i povrh svega ona zajebancija. Ono se ne prasta pa makar igrali i bez golmana.
- Suljic sigurno najbolji igrac PL-a. Decko je jos vise cini mi se pojacao FLOW . Brze noge dugi koraci preko trerena. U svakom trenutku se dalo vidjeti da moze preci ne svog igraca samo nego par igraca. Odskace !!!! Samo naivno onaj zuti napravi. Dobit cete vi u njemu perfektnu 10-ku.
- Ekipa vam se izgradjuje tek i formira tako da nije uopste sramota ovakav rezultat. Ovo je vrhunac imrpvizacije koji sam vidio cini mi se ikada, Toliko igraca izmijeniti. Divim se i igracima i treneru.
- Uzimate vi ovo u Sarajevu , al da ce biti lako nece. Celicenje ekipe u punom smislu te rijeci.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sacekajte poslije revansa, onda galamite. Imate dobar rezultat s njim ste jos u igri. Jbt niste dobro igrali, a kobajagi vi navikli na leprsavu igru
Previse ste napeti 

NO PYRO NO PARTY
Sva tri gola na greške, Bandović kriv za prvi i treći , dok je onaj drugi prekršaj nad golmanom, al hajd. Proći ćemo baklave, ali me iskreno brine trećo pretkolo, jel ova ekipa bi od prošlogodišnjeg levskog primila hladno 5-6 komada. Fali nam jedan vezni igrač i jedan napadač, latergičan prednji red totalno.
U novi boj ...
ne mogu da shvatim jel mentalitet,amaterizam,slaba liga ili šta već..Neki dan Željo cirkus pravio sa Victoriom igrači jedva izbijali lopte iz 16m,skoro svaki napad Victorie izađe sa 1-2 kornera,onda pravili prekršaje za žuti na 40-50 m od gola niko da primiri loptu odigra neki pass itd hajde kazem donekle ima opravdanje da su igrali protiv jakog protivnika,presing 90 min i uticalo je ali danas Sarajevo rasulo,tuzno je gledati na tv-u onakve predstave da sami sebi dajemo golove,al to je neka realnost veceras Sarajevo,a sutra neka druga ekipa..
Mozda su igraci u nasoj ligi psihicki slabi pa se gube na terenu nemoguće da jedan Albanski klub,zatim tamo iz Kazahstana,Luksemburga da su bolje spremniji od nas ,mozda malo fali ovog autoriteta " onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda su igraci u nasoj ligi psihicki slabi pa se gube na terenu nemoguće da jedan Albanski klub,zatim tamo iz Kazahstana,Luksemburga da su bolje spremniji od nas ,mozda malo fali ovog autoriteta " onclick="window.open(this.href);return false;
U koliko je ždrijeb sutra?
U 13h.
Bas danas gledam sa starim pitarima tekmu i ljudi se ibrete sta vide,meni je drugo pol izgledalo cudno ,sumnjivo i bezobrazno.
Kao prvo uticalo je tu puno stvari na danasnji rezultat ,Bandovic za 2 gola,sudija u par situacija (cist prekrsaj kod drugog gola i onda jedno 2 -3 kornera koja nisu postojala za kuresi ili kako se vec zova onaj alb tim)losa pas igra i Husrefova taktika a da ne pricam odabir igraca . Mozel mi neko reci sto vam ne igra Osmanagic I Karic od prve min znam da Karic nije 100 posto ali bolji je od Melunovica ,Suljic talent i po ali se zapetljo dosta puta , Radulovic onaj ili kako vec Boze sacuvaj .
Ja i dalje mislim da prolazite bakljave ali neke stvari morate pod hitno mijenjat ,nisam doso kao pojedini da vam sjedam na muku nego samo eto prahnulo mi da sta svrnem.Peace
Kao prvo uticalo je tu puno stvari na danasnji rezultat ,Bandovic za 2 gola,sudija u par situacija (cist prekrsaj kod drugog gola i onda jedno 2 -3 kornera koja nisu postojala za kuresi ili kako se vec zova onaj alb tim)losa pas igra i Husrefova taktika a da ne pricam odabir igraca . Mozel mi neko reci sto vam ne igra Osmanagic I Karic od prve min znam da Karic nije 100 posto ali bolji je od Melunovica ,Suljic talent i po ali se zapetljo dosta puta , Radulovic onaj ili kako vec Boze sacuvaj .
Ja i dalje mislim da prolazite bakljave ali neke stvari morate pod hitno mijenjat ,nisam doso kao pojedini da vam sjedam na muku nego samo eto prahnulo mi da sta svrnem.Peace
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Sramota
Proći cemo, al ono sinoc je sramota.
Onako se ne igra za dres FK Sarajevo 

Proći cemo, al ono sinoc je sramota.

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
kimbo je napisao/la:Par kratkih spontanih misli koje mi se javljaju.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Hordas Doboj
- Kontakt:
koliko si siguran da cemo proci, isto ko i protiv zete, treba se dobro namucitiHordas Doboj je napisao/la:Sramota![]()
![]()
Proći cemo, al ono sinoc je sramota.Onako se ne igra za dres FK Sarajevo
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ma iskreno nisam vise siguran u nista. Onakvu negativnu transformaciju ekipe (prvo i drugo poluvrijeme) ja jos nisam dozivio. Ja ne znam sta se njima moglo desiti u svlacionicama pa da istrce na teren k'o drogirani.Adis78 je napisao/la:koliko si siguran da cemo proci, isto ko i protiv zete, treba se dobro namucitiHordas Doboj je napisao/la:Sramota![]()
![]()
Proći cemo, al ono sinoc je sramota.Onako se ne igra za dres FK Sarajevo
Iako sam navijac Zelje pomno sam iscekivao utakmicu Sarajeva da je pogledam, ali na zalost desilo se je to sto se je desilo.
Igra Sarajeva je bila odlicna u prvom poluvremenu, naivno primljen go i ekspresan povratak su bili nesto sto me je odusevilo, i kada je Sarajevo trebalo da dotuce protivnika primaju nekakav brljavi gol i onda sve pada u vodu.
Drugo poluvrijeme me je malo iznenadilo ocekivao sam veci pritisak igraca Sarajeva kako bi dosli do vodeceg gola, ali na zalost to je izostalo i onda dolazi do greske Bandovica i dogadja se da primite gol.
Husrefa zaista cijenim i postujem poslije Amara najstrucniji trener u nasoj drzavi, ali pomalo me je iznenadila igra. Cijeli zivot sam navikao da Sarajevo igra sa dva klasicna spic napadaca ali sada je Husref promijenio tu postavku igre. Cudi me da mali Radovac (cini mi se da se tako preziva) nije igrao, Dzakmic nije vise to onaj Džakmic od prije par sezona je podbacio nije bilo njegovih pasova prema napadacu, zatim odbrana je podbacila ali skroz.
Sve u svemu vas prolaz ne bi trebao doci u pitanje ali za trece pretkolo treba dobro konsolidovati ekipu kako bi se napravio sto bolji rezultat.
Igra Sarajeva je bila odlicna u prvom poluvremenu, naivno primljen go i ekspresan povratak su bili nesto sto me je odusevilo, i kada je Sarajevo trebalo da dotuce protivnika primaju nekakav brljavi gol i onda sve pada u vodu.
Drugo poluvrijeme me je malo iznenadilo ocekivao sam veci pritisak igraca Sarajeva kako bi dosli do vodeceg gola, ali na zalost to je izostalo i onda dolazi do greske Bandovica i dogadja se da primite gol.
Husrefa zaista cijenim i postujem poslije Amara najstrucniji trener u nasoj drzavi, ali pomalo me je iznenadila igra. Cijeli zivot sam navikao da Sarajevo igra sa dva klasicna spic napadaca ali sada je Husref promijenio tu postavku igre. Cudi me da mali Radovac (cini mi se da se tako preziva) nije igrao, Dzakmic nije vise to onaj Džakmic od prije par sezona je podbacio nije bilo njegovih pasova prema napadacu, zatim odbrana je podbacila ali skroz.
Sve u svemu vas prolaz ne bi trebao doci u pitanje ali za trece pretkolo treba dobro konsolidovati ekipu kako bi se napravio sto bolji rezultat.
Rekoh vam da buhtlari igraju dugim loptama i to večinom po bokovima..
Na koševu ko da gledam 3 trolejbusa pred njihovim golom...valja to probiti. Ali nema zime ABD prolazimo..
Na koševu ko da gledam 3 trolejbusa pred njihovim golom...valja to probiti. Ali nema zime ABD prolazimo..
Neće ih niko ni za dž.Hordas Doboj je napisao/la:http://www.****/artikal/7820114/alen- ... -bandovic/

...neka me bez tebe ne probude. FKS <3
Bandovic se ofirno prodao za sitnu lovu......Mogu prozvakati da golman pogrijesi jednom ali 3 puta...3 gola iz nula sansi, previse je to sve ofirno.....Odma se treba reagovati, ovakav lik ne smije biti clan kluba.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Guest1945, juka55, perodeformero i 85 gostiju.