NK Vitez

Cepi1981
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la Cepi1981 » 18 jul 2013, 20:40

nkvitez je napisao/la:
delko je napisao/la:pozdrav, da li ima kakvih novosti oko stadiona, jel se krenulo sta raditi jel se vidi kakav bager, nesto ?
Ovaj turnir sto Fk Vitez organizira 20-21.7 traje 2 dana,kad prode onda krece izgradnja u cijelosti,okolo je nesto vec ruseno da bi se pripremio put bagerima da poruse one tribine i ostalo..

http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... ine-i-faza" onclick="window.open(this.href);return false;

A teren je raden prije 20-25 dana,sreden je bas..radeno je čepiranje terena,posipan je neki posebni pijesak,vadena stara na pojedinim mjestima i sadena nova trava,uglavnom teren je tip top..ulozeno oko 10 000KM na sredivanje terena :)
Te dvije tribine jesu li to one iza golova??? i dali se zna koliki ce biti kapacitet tih tribina??
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 18 jul 2013, 22:59

nkvitez je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Ovaj Vitez mi je bio pravo simpa do neki dan.Kada su onako grubi na gostujućim terenima u prijateljskoj,mozes zamisliti kakvi će biti kao domaćini u prvenstvu.Dva,ključna igrača zbog njihovih startova neće nam startovati u prvenstvu.Ovi izgleda oko Travnika i okruzenje i ne znaju drugačije igrati fudbal :(
molim te ne pricaj gluposti :)
Amer Ordagić,ponajbolji igrač Zvijezde zbog krvničkog starta mora na operaciju i time je izgubljen polusezonu.Malo bolje je prosao napadač Diata,ali ni on neće biti spreman za početak.Da si bio znao bi o čemu se radi.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 19 jul 2013, 00:35

vatreni je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Ovaj Vitez mi je bio pravo simpa do neki dan.Kada su onako grubi na gostujućim terenima u prijateljskoj,mozes zamisliti kakvi će biti kao domaćini u prvenstvu.Dva,ključna igrača zbog njihovih startova neće nam startovati u prvenstvu.Ovi izgleda oko Travnika i okruzenje i ne znaju drugačije igrati fudbal :(
Amer Ordagić,ponajbolji igrač Zvijezde zbog krvničkog starta mora na operaciju i time je izgubljen polusezonu.Malo bolje je prosao napadač Diata,ali ni on neće biti spreman za početak.Da si bio znao bi o čemu se radi.
Sta kazes dobro je proso Diata? Vatreni sta se lozis odma nije to nista momci iz lasvanske doline imaju malo jace noge dok su u TK igracima nogice pomalo krhke, fakat neznam dali je zbog klime ili zbog cega?
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 19 jul 2013, 00:42

modecom je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:
Makavelii je napisao/la:Ko vam je prvi golman? Ko su vam golmani, jel isti dvojac od prosle godine, Zivkovic i Perkovic?

Jest,isti je dvojac.a forsirao je Perkovića ove zadnje utakmice,pa eto mozda on bude prvi golman umjesto Živkovića :D
Nemojte samo da vam Perkovic bude prvi jer je Iskru znao ukopavat
Za dvije i pol godine greske Perkovica jedine protiv Gorazda, i Famosa, budi sretan sto je Iskra imala onakovoga golmana najbolji golam poslije rata u Iskri! A koliko je bodova donio samo to ne kazes, ne kazes da ga je Zrnjiski trazio I Travnik a osato u Iskri zbog odredjenih razloga .....

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 jul 2013, 07:01

vatreni je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:
Eto,Diata je sa tk.....pa ne ostaje vam nista drugo da tim putem pokusate obezbijediti opstanak,naravno uz pomoć sudija koji vam to budu tolerisali.Sila je nemoć intelekta.U ovom slučaju fudbalsko neumijeće se kompenzira krkanlukom-grubim prekrsajima.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 19 jul 2013, 10:11

molim te ne pricaj gluposti :)[/quote]
Amer Ordagić,ponajbolji igrač Zvijezde zbog krvničkog starta mora na operaciju i time je izgubljen polusezonu.Malo bolje je prosao napadač Diata,ali ni on neće biti spreman za početak.Da si bio znao bi o čemu se radi.[/quote]
Eto,Diata je sa tk.....pa ne ostaje vam nista drugo da tim putem pokusate obezbijediti opstanak,naravno uz pomoć sudija koji vam to budu tolerisali.Sila je nemoć intelekta.U ovom slučaju fudbalsko neumijeće se kompenzira krkanlukom-grubim prekrsajima.[/quote]

Daj bolan ne seri vise,jedini se ti zalis od svih ekipa s koje smo igrali pripremne utakmice :) nas nacin igranja nije krkanluk,da si nas bolje pratio vidio bih. al vidjet cemo se u ligi ;)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 19 jul 2013, 10:15

Vitežani trenirali u Zenici, generalka u subotu protiv Sloge

Nogometaši Viteza, novi članovi Premijer lige Bosne i Hercegovine, danas su održali svoj prvi trening na Kamberovića polju u Zenici.

Vitežani će na Kamberovića polju igrati svoje domaće utakmice, dok se stadion u Vitezu ne rekonstruiše kako bi zadovoljavao kriterije za igranje utakmica Premijer lige BiH.

Prvu utakmicu na stadionu u Zenici nogometaši Viteza će imati u subotu protiv dobojske Sloge, što će ujedno biti generalka pred početak prvenstva.

Prva dva kola nogometaši Viteza će igrati u gostima kod Travnika i Borca, a u okviru trećeg kola ugostit će Željezničar u Zenici.

foto: http://sportsport.ba/bh_fudbal/vitezani ... oge/109433" onclick="window.open(this.href);return false;
TH 1950

zlajson
Kontakt:

Post Postao/la zlajson » 20 jul 2013, 13:45

FanVitez je napisao/la:Vitežani trenirali u Zenici, generalka u subotu protiv Sloge

Nogometaši Viteza, novi članovi Premijer lige Bosne i Hercegovine, danas su održali svoj prvi trening na Kamberovića polju u Zenici.

Vitežani će na Kamberovića polju igrati svoje domaće utakmice, dok se stadion u Vitezu ne rekonstruiše kako bi zadovoljavao kriterije za igranje utakmica Premijer lige BiH.

Prvu utakmicu na stadionu u Zenici nogometaši Viteza će imati u subotu protiv dobojske Sloge, što će ujedno biti generalka pred početak prvenstva.

Prva dva kola nogometaši Viteza će igrati u gostima kod Travnika i Borca, a u okviru trećeg kola ugostit će Željezničar u Zenici.

foto: http://sportsport.ba/bh_fudbal/vitezani ... oge/109433" onclick="window.open(this.href);return false;
U koliko sati je ova utakmica

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 20 jul 2013, 13:47

zlajson je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:Vitežani trenirali u Zenici, generalka u subotu protiv Sloge

U koliko sati je ova utakmica

Cini mi se 17:30
TH 1950

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 20 jul 2013, 17:04

Moze li mi neko saznati rezultat FK Vitez-Jedinstvo? Hvala unaprijed :D

bavarka
Kontakt:

Post Postao/la bavarka » 20 jul 2013, 19:17

Vitez vodi 2-0 protiv Sloge, Smriko i onaj stoper iz Sirokog strijelci, Deda i Babala asistenti :)
Cile,Alic,Deda,Babala,Smriko i Dilaver (Celikova djeca : ) plus Jurcevic i Kapetan (takodje u jednom trenutku igrali za Celik).. Fina ekipica pravo..
Pozdrav iz Banovica od @jbmilan :D

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 20 jul 2013, 19:26

Za dvije i pol godine greske Perkovica jedine protiv Gorazda, i Famosa, budi sretan sto je Iskra imala onakovoga golmana najbolji golam poslije rata u Iskri! A koliko je bodova donio samo to ne kazes, ne kazes da ga je Zrnjiski trazio I Travnik a osato u Iskri zbog odredjenih razloga .....[/quote]
kod nas je u svojoj zadnjoj sezoni 2011/2012 bio vrlo los par kikseva njegovih je nas udaljilo od eventualne borbe sa kandidatima za PL
mozda je sada veoma napredovao,ja ne kazem da je on los golman jer se svakome desavaju kiksevi,al se nadam da je kod vas dobar
srcu draga boja plava

bavarka
Kontakt:

Post Postao/la bavarka » 20 jul 2013, 19:31

Plus Ivo Istuk na tribinama sa Kafadarom, nesto se muti??
A sto se tice golmana,onaj koji je prvi branio je katastrofa,ovaj drugi je dosta bolji,imena ne znam

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 20 jul 2013, 19:50

Vitez uvjerljiv protiv Sloge iz Doboja

U generalci novog premijerligaša Viteza i dobojske Sloge, Vitez je pobijedio sa 3:0.

Tokom čitave utakmice Vitez je bio dominantan, a na kraju je takav bio i rezultat. U 45. minuti Brekalo na asistnciju Dedića pogodio je za 1:0.

U 65. minuti Brekalo je na ubacivanje Šišića iz kornera glavom zabio za 2:0, a konačan rezultat postavio je rezervista Vidović u 72. minuti.

Foto: http://sportsport.ba/bh_fudbal/vitez-uv ... oja/109585" onclick="window.open(this.href);return false;
TH 1950

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 21 jul 2013, 09:33

fina ekipa se slaze trebali bi opstat
srcu draga boja plava

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 21 jul 2013, 12:28

modecom je napisao/la:fina ekipa se slaze trebali bi opstat

da,finu ekipu imamo.samo da dobro pocnemo u travniku,jest da je tesko gostovanje,al ove sezone je travnik prelos i ako stisnemo kako i znamo mislim da mozemo do povoljnog rezultata ,a mozda i do pobjede :D
TH 1950

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 21 jul 2013, 12:35

Ko vam je dosao od "poznatih" igraca ?

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 21 jul 2013, 12:44

Derbi u Subotu na Piroti u koji čini mi se i malo prepotentno ulaze Vitezani.Travnik je ekipa sa mnogo skinutih skalpova najjačih BH klubova puno puta do sada.To da je Travnik naoko preloš zbog odlaska dosta igrača mozda je istina za onog ko ne pozna Travničane.Iskusna je to ekipa sa Vitezanom Elvedinom Varupom na čelu ,sa ogromnim iskustvom igranja ovakvih utakmica.Njima je za razliku od Viteza ova utakmica kao svaka druga i ako je izgube ništa se neće promjeniti kod njih,dok je za Vitez ova tekma bili ili ne biti .Pogledajte raspored i shvatićete o čemu pričam.
Komšijama zelim dobrodošlicu na Pirotu u Subotu ,a kakav će biti rezultat vidjećemo na kraju.Velika je razlika izmedju premijerligaških ekipa i onih iz Prve federalne.Zato polako,pamet u glavu i bez prepotencije jer bi vam se mogla razbiti o istu,a da ne znate šta vas je snašlo na Piroti. ;)

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 21 jul 2013, 13:01

slobodnjak je napisao/la:Derbi u Subotu na Piroti u koji čini mi se i malo prepotentno ulaze Vitezani.Travnik je ekipa sa mnogo skinutih skalpova najjačih BH klubova puno puta do sada.To da je Travnik naoko preloš zbog odlaska dosta igrača mozda je istina za onog ko ne pozna Travničane.Iskusna je to ekipa sa Vitezanom Elvedinom Varupom na čelu ,sa ogromnim iskustvom igranja ovakvih utakmica.Njima je za razliku od Viteza ova utakmica kao svaka druga i ako je izgube ništa se neće promjeniti kod njih,dok je za Vitez ova tekma bili ili ne biti .Pogledajte raspored i shvatićete o čemu pričam.
Komšijama zelim dobrodošlicu na Pirotu u Subotu ,a kakav će biti rezultat vidjećemo na kraju.Velika je razlika izmedju premijerligaških ekipa i onih iz Prve federalne.Zato polako,pamet u glavu i bez prepotencije jer bi vam se mogla razbiti o istu,a da ne znate šta vas je snašlo na Piroti. ;)
upravo tako sve je istina
srcu draga boja plava

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 21 jul 2013, 13:26

slobodnjak je napisao/la:Derbi u Subotu na Piroti u koji čini mi se i malo prepotentno ulaze Vitezani.Travnik je ekipa sa mnogo skinutih skalpova najjačih BH klubova puno puta do sada.To da je Travnik naoko preloš zbog odlaska dosta igrača mozda je istina za onog ko ne pozna Travničane.Iskusna je to ekipa sa Vitezanom Elvedinom Varupom na čelu ,sa ogromnim iskustvom igranja ovakvih utakmica.Njima je za razliku od Viteza ova utakmica kao svaka druga i ako je izgube ništa se neće promjeniti kod njih,dok je za Vitez ova tekma bili ili ne biti .Pogledajte raspored i shvatićete o čemu pričam.

Nigdje ja nisam vas podcjenjivao,procitaj bolje :D samo je cinjenica da ste po sastavu dosta losiji nego u odnosu na prethodne sezone,to i sam znas. U subotu ocekujem dobru utakmicu,ako nas jos vrijeme posluzi onda i pun stadion svakako,i drago mi je sto s vama otvaramo premijerligasku sezonu,ipak smo komšije,a i zbog blizine,bit ce dosta Vitezana gore :))
TH 1950

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.