GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Mogući protivnici:
Sheriff/Sutjeska
Elfsborg/Daugava
HJK Helsinki/Nome Kalju
Ekranas/Hafnarfjord
Neftci/Skenderbeu
Koga god da izvuku ne očekujem problema oko prolaza. Jedino je možda Neftchi najkvrgaviji od ovih, ali ništa posebno. Igrali su već dosad i prolazili: Sheriff (jednom i ispali nakon penala), HJK Helsinki, Elfsborg, Ekranas i Neftchi..
4. pretkolo je praktički tu, vrata su odškrinuta i europska sezona bi ponovno trebala trajati do prosinca.
Sheriff/Sutjeska
Elfsborg/Daugava
HJK Helsinki/Nome Kalju
Ekranas/Hafnarfjord
Neftci/Skenderbeu
Koga god da izvuku ne očekujem problema oko prolaza. Jedino je možda Neftchi najkvrgaviji od ovih, ali ništa posebno. Igrali su već dosad i prolazili: Sheriff (jednom i ispali nakon penala), HJK Helsinki, Elfsborg, Ekranas i Neftchi..
4. pretkolo je praktički tu, vrata su odškrinuta i europska sezona bi ponovno trebala trajati do prosinca.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Naš bivši igrač Adrian Calello iz Siene prešao u Chievo.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Najvise bi volio HJK tako da bude sto manje nasih huligana na stadionu, a ponovo dovoljno blizu da dodju ovi iz susjedin zemalja 

Na korak do 4. pretkola 

...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Dinamo je taoc huligana - izvršnog dopredsjednika.
...to je više od ljubavi...
Može.Primljen si.
Inače,protivnici presmiješni za atomski GNK.Ja sam se nadao onim Izraelcima.
Inače,protivnici presmiješni za atomski GNK.Ja sam se nadao onim Izraelcima.
Nemaš brige,bit će 30 hiljada pravih navijača,cijela juga dolazi heheheheInsect_terminator je napisao/la:Najvise bi volio HJK tako da bude sto manje nasih huligana na stadionu, a ponovo dovoljno blizu da dodju ovi iz susjedin zemalja
Ovaj Sheriff nam je suđen. Nadam se da će biti kao prošle godine. 

- Consigliere
- Kontakt:
Prolazi ovo Dinamo lagano.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ja bi radije Sutjesku, imaju prednost nad Šerifom, a igraju kući.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Nego,dosta je bilo zaje*ancije...da mi pobijemo i onu shizo izjavu kako je bilo "više od 7 hiljada" na zadnjoj utakmici:
Toliko o vraćanju publike.Predlažem da manje vjerujete Olivariju i sličnima.Ili možda kad ste već takvi pravi navijači sami posjetite stadion pa bacite ovdje koju sliku koja vam ide u prilog.
i ja bih zelio sutjesku, a ne dosadni serifdubrava je napisao/la:Ja bi radije Sutjesku, imaju prednost nad Šerifom, a igraju kući.

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Razvalit ćemo ih ko pi.čke
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Kako lahak žrijeb za Dinamo 

Kad imaš status nositelja i koeficijent 25 i nešto, svaki ždrijeb je lagan.Neutral je napisao/la:Kako lahak žrijeb za Dinamo
Da, zato mi je sve još smiješnije. Neki dan se dižu uveliko Dinamovi mogući protivnici, priča se da se Dinamo neće plasirat u ligu prvaka, da Krunoslav nema pojma itd, a sada sve nekako utihnulo.
Sta si ovime htio reci?Neutral je napisao/la:Da, zato mi je sve još smiješnije. Neki dan se dižu uveliko Dinamovi mogući protivnici, priča se da se Dinamo neće plasirat u ligu prvaka, da Krunoslav nema pojma itd, a sada sve nekako utihnulo.
Pa Dinamo je jos nositelj, ali u 4.pretkolu nije i tu je ce ga zapasti jaci i kvalitetniji timovi. Nekad bolje nista ne pisi.
RIP CITY!
Ti bi se treba baciti sa Starog mosta na leđa. Kakva te dečko paranoja puca ? 

Pa Jurčić nema pojma. To je činjenica valjda već svima znana.Neutral je napisao/la:Da, zato mi je sve još smiješnije. Neki dan se dižu uveliko Dinamovi mogući protivnici, priča se da se Dinamo neće plasirat u ligu prvaka, da Krunoslav nema pojma itd, a sada sve nekako utihnulo.
O Dinamovim protivnicima se uglavnom spominjao BATE, Viktoria Plzen i slične ekipe koje su ionako nositelji u ovom 3. pretkolu i uspoređivali se s njima. Što je opet rekla kazala ili što bi bilo kad bi bilo, sve dok se ne nađu međusobno.
Vidjet ćemo mi snagu Dinama kad dogura do 4. pretkola jer tada više nema talašika ekipa. A naprave li tu kiks, nema ih u Ligi Prvaka. I to je to.. Nema što biti smiješno ili nesmiješno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.