Gledamo vas, vidimo da nize nema, pa se tjesimo...vlada87 je napisao/la:eforija vas spucala ,ko visoko leti nisko pada
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ok.Utic je napisao/la:Gledamo vas, vidimo da nize nema, pa se tjesimo...vlada87 je napisao/la:eforija vas spucala ,ko visoko leti nisko pada
storm_raider je napisao/la:Vi ste pali nisko, a niste ni poceli da letite.vlada87 je napisao/la:eforija vas spucala ,ko visoko leti nisko pada
Hahaha žabice pametuju.
-
samozeljo1987
- Kontakt:
http://www.rez.ultati.com/utakmica/2iuK ... i-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;inacefindecko je napisao/la:gdje se igralo? Helsinki?
Ko god prodje dalje od ova dva kluba mogli bi ih proci, pogotovo Kalju, zato dat 200% protiv Plzena i uz Boziju pomoc proci dalje.
Zadnja izmjena: samozeljo1987, dana/u 19 jul 2013, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
- stomaklija
- Kontakt:
Kaze naslov na SS, velika prilika za Zelju, Helsinki u trecem kolu. I mean, wtf??? Izgubili su tamo 4:3, kuci ce dobiti 3 komada. Objektivno BH novinarstvo, valjda velika prilika za Plzen....
HJK - KALJU 1. UTAKMICA
Udarci na gol - 18:9
Udarci u okvir 8:2
Korneri 6:6
Zuti 2:1
Udarci na gol - 18:9
Udarci u okvir 8:2
Korneri 6:6
Zuti 2:1
Valja proći Plzen. Biće vam gutavo na Koševu jer morate bar u zadnjih 20 min otvoriti tekmu. Plzen je pravo hebena ekipa i ako ih prođete lakše će vam biti sa ovim Helsinkijem...
Nikad veću šansu nećemo imati... Ovo je šansa generacije!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- Consigliere
- Kontakt:
Fantastican protivnik. Realno, bolji je Zeljo i od jednih i od drugih. Samo da je Plzena nekako proc', joooj... 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- inacefindecko
- Kontakt:

imam loš osjećaj za ovog..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
stomaklija je napisao/la:Kaze naslov na SS, velika prilika za Zelju, Helsinki u trecem kolu. I mean, wtf??? Izgubili su tamo 4:3, kuci ce dobiti 3 komada. Objektivno BH novinarstvo, valjda velika prilika za Plzen....

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
jarane niko ne leti. Samo svi govore da nam se otvara sve ako prođemo ove koje ćemo teško proći. Mala je vjerovatnoća ali nije nemoguće.vlada87 je napisao/la:eforija vas spucala ,ko visoko leti nisko pada
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nas najvise ebe sto ce se vise nasi sje*at od navijaca, ima da im se noge odsjeku, ovi su igrali i sa Milanom, Barcelonom, Napoli-em, A. Madridom, Hapoelom, itd. itd. pred jos vecim brojem gledalaca...
Danas igraju utakmicu u prvenstvu, nadam se velikoj kolicini povreda od 7-10 dana pauziranja...
Danas igraju utakmicu u prvenstvu, nadam se velikoj kolicini povreda od 7-10 dana pauziranja...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
izvini, ali nisu u pravu... ljudi letestorm_raider je napisao/la:Vi ste pali nisko, a niste ni poceli da letite.vlada87 je napisao/la:eforija vas spucala ,ko visoko leti nisko pada
http://www.gifsforum.com/images/gif/oth ... 1e8b8c.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
- corleone87
- Kontakt:
Al brzo padnuja sam je napisao/la:izvini, ali nisu u pravu... ljudi letestorm_raider je napisao/la:Vi ste pali nisko, a niste ni poceli da letite.vlada87 je napisao/la:eforija vas spucala ,ko visoko leti nisko pada
http://www.gifsforum.com/images/gif/oth ... 1e8b8c.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Zato i jesmo navijaci da nas puca i zelja i euforija i sta sve ne, a igraci i Osim su tu da budu hladne glave.
Ja kad vidim da uz dvije domace pobjede i neki egal rezultat u gostima na racun leze nekoliko milioncica eura, odma mi prica o stadionu postaje nesto realnija.
Nase je da mastamo a na igracima da to probaju prevesti u djelo.
Ja kad vidim da uz dvije domace pobjede i neki egal rezultat u gostima na racun leze nekoliko milioncica eura, odma mi prica o stadionu postaje nesto realnija.
Nase je da mastamo a na igracima da to probaju prevesti u djelo.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
uzimam kesu uzimam papir pogledam u televizor igrac saraejva skace ko u bazen,Kazem onom Husrefu sosonu bacio ti se frajer. da bog da vi prosli i jedni i drugi a ovaj se opet bacio ovako
Ako cemo vec mastat, sanjam Play Off lige prvaka gdje izvlacimo Arsenal i kad ispadnemo slavimo plasman u EL.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hajmo na sjever, kamuflirati se među čehe pa uletit' na teren 
P.S. Red je da nam se "vrati" nepravda protiv Videotona...
P.S. Red je da nam se "vrati" nepravda protiv Videotona...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 19 jul 2013, 12:46, ukupno mijenjano 2 puta.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
usudit ću se reći, nakon ovih izvučenih parova, da je tekma sa Plzenom najbitnija za Klub od Videotona... koliko samo možemo dobiti ako prođemo... nevjerovatno nam se slaže, da ne pehiram 
ja vjerujem
ja vjerujem
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Mostarac12345 i 29 gostiju.