Momak nije dao gola u profesionalnoj karijeri , o kojem sutu govoris ?Momak ima sut samo takav,zarazliku od Khedire koji ne zna ni svoju visinu iskoritsti,jedino sto pamtim dobro od njega je onaj gol protiv Barce i slabo sta vise.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Možda je bio šut pored gola, ili u okvir golaRaul_64 je napisao/la:Momak nije dao gola u profesionalnoj karijeri , o kojem sutu govoris ?Momak ima sut samo takav,zarazliku od Khedire koji ne zna ni svoju visinu iskoritsti,jedino sto pamtim dobro od njega je onaj gol protiv Barce i slabo sta vise.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ima solidan sut sto jest jestne koristi ga cesto ali zna opalit. Doduse samo dvije sezone igra profesionalni fudbal i u jednoj je bio ozbiljnije povrijedjen a bice golova. Ustvari i ne mora da bude, samo nek on bude nas glue guy. 
Gledo sam ga par puta sa SK kad igra Socieda i vujek je bio medju bolji igracima,to sto nije imao rece ili je golman ima svoju noc uostalom imas taj video sad sto sam postacio na Scout Nation pa pogledaj.Raul_64 je napisao/la:Momak nije dao gola u profesionalnoj karijeri , o kojem sutu govoris ?Momak ima sut samo takav,zarazliku od Khedire koji ne zna ni svoju visinu iskoritsti,jedino sto pamtim dobro od njega je onaj gol protiv Barce i slabo sta vise.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jos da dadne gol , gdje bi mu kraj bio :kavaL_blancos je napisao/la:Ima solidan sut sto jest jest ne koristi ga cesto ali zna opalit.
Rekao si da ima "Sut sam takav"emir18 je napisao/la:Gledo sam ga par puta sa SK kad igra Socieda i vujek je bio medju bolji igracima,to sto nije imao rece ili je golman ima svoju noc uostalom imas taj video sad sto sam postacio na Scout Nation pa pogledaj.
A on sa svojih 23 godine nije jos dao gola u zivotu , nit odbitak nit nakon prekida , a pogotovo ne sa distance
tako da se ne moze konstatovati da ima dobar sut , il toboze ikakav sut na osnovu nule kraj imena
a to sto je on dobar u onome sto radi stoji
i nisam to spominjao.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Mnogo vise voli dodati nego opaliti,nije dao gol boze moj ne daje ih ni Xabi puno a znamo kaku sutinu imaRaul_64 je napisao/la:Rekao si da ima "Sut sam takav"emir18 je napisao/la:Gledo sam ga par puta sa SK kad igra Socieda i vujek je bio medju bolji igracima,to sto nije imao rece ili je golman ima svoju noc uostalom imas taj video sad sto sam postacio na Scout Nation pa pogledaj.
A on sa svojih 23 godine nije jos dao gola u zivotu , nit odbitak nit nakon prekida , a pogotovo ne sa distance
tako da se ne moze konstatovati da ima dobar sut , il toboze ikakav sut na osnovu nule kraj imena
a to sto je on dobar u onome sto radi stoji
i nisam to spominjao.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Prema Marca-i izgleda da nači traže četrdeset miliona eura za Higain-a.
€40 million or forget it, Real tells Higuaín suitors- MARCA
Ili ti ga.Higuain ostaje.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Debeli trut i legenda kluba.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Higuain legenda kluba? E jbg sad.
normalno kad niko nece dati toliko za panjinuLBJ MVP je napisao/la:Ili ti ga.Higuain ostaje.
nije higuain toliko debeo, nemoj grijesiti dusuLBJ MVP je napisao/la:
Debeli trut i legenda kluba.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Real zaradio 4,4 milona od transfera Negreda 
I 5 milijuna od transfera Garayaemir18 je napisao/la:Real zaradio 4,4 milona od transfera Negreda
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
sada ce doci felga i napisati kako to nije istina 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Prema Marca-i, Real je ponudio produženje na 5 godina Jese-u uz platu od 1 milion koja bi se mogla i povećati, ako sam dobro razumio, i dvjesto miliona otkupnu klauzulu.
LenBias je napisao/la:sada ce doci felga i napisati kako to nije istina

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Sutra protiv Engleza,bice zanimljivo...
- anonymousHD
- Kontakt:
Prekosutra.emir18 je napisao/la:Sutra protiv Engleza,bice zanimljivo...
- RickBlaine
- Kontakt:

Top 2 lobotomizator :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.