FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Anonimac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Anonimac » 19 jul 2013, 12:49

ipetm je napisao/la:U prodaji 24.000 ulaznica

http://fkzeljeznicar.ba/u-prodaji-24-000-ulaznica/6013/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne mogu normalno da ga je..š, moraju nešto "usrati"...ccc Ne znam koji k... su promjenili, ako je Amar rekao da oni koji kupe godišnje za sjevernu tribinu mogu birati tribinu na "lavoru" protiv Plzena, ne znam koji k... mjenjaju. Ima raje koja bi htjela na jug ili zapad recimo. Ovako pojedini ništa nemaju ako kupe godišnju za sjever i dobiju kartu za istok koju moraju prodati da bi bili sa svojim društvom na tribini koju žele. :evil: :evil: :evil:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 19 jul 2013, 12:50

Cujemo da je Sejo biznismen sada izdvojio 1000 eura po golu :mrgreen:.
Samo polahko da nam igraci nebi pregorili, pa bruku ko pitari protiv Besiktasa dozivjeli. Hladne glave i drzat se dogovorene taktike.
Prosli ne prosli ja zadovoljan dosad postignutim, jos uprava da ih prati sve bi bilo za 5.
Anonimac je napisao/la:
ipetm je napisao/la:U prodaji 24.000 ulaznica

http://fkzeljeznicar.ba/u-prodaji-24-000-ulaznica/6013/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne mogu normalno da ga je..š, moraju nešto "usrati"...ccc Ne znam koji k... su promjenili, ako je Amar rekao da oni koji kupe godišnje za sjevernu tribinu mogu birati tribinu na "lavoru" protiv Plzena, ne znam koji k... mjenjaju. Ima raje koja bi htjela na jug ili zapad recimo. Ovako pojedini ništa nemaju ako kupe godišnju za sjever i dobiju kartu za istok koju moraju prodati da bi bili sa svojim društvom na tribini koju žele. :evil: :evil: :evil:
Ti to ozbiljno ?
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 19 jul 2013, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 19 jul 2013, 12:50

Ovo je jedna od onih rijetkih prilika kad postoje male ali realne sanse za nesto veliko...
samo hrabro i sretno!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 jul 2013, 12:52

A kad kosa uz tebe osijedi
Ni tada se nemoj brinuti
Naša ljubav ne može izblijedit'
Mi ćemo te uvijek voljeti

[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 19 jul 2013, 12:52

imal sta da se uzme da se odspava do utorka ?

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 19 jul 2013, 12:53

ko će dočekati utakmicu :cry:
pucam od nervoze,a tek petak :(

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 19 jul 2013, 12:53

mislim da ste morali ovo bolje iskoristiti i nac nacina da se puste u prodaju vise karata od 24 hiljade,taj sjever se moze prepolovit jer psie da njih dolazi 200. brat bratu 3 hiljade jos na sjever prodat minimalno,al se osjeti neki skepcitizam da kao i ovo ako se proada da ce bit super,mada mislim da moze vise

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 19 jul 2013, 12:55

corleone87 je napisao/la:A kad kosa uz tebe osijedi
Ni tada se nemoj brinuti
Naša ljubav ne može izblijedit'
Mi ćemo te uvijek voljeti

[youtube][/youtube]
oj ne mogu docekat,
pa kad zagrmimo "i neka nasa pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede"

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2013, 12:57

ciza je napisao/la:mislim da ste morali ovo bolje iskoristiti i nac nacina da se puste u prodaju vise karata od 24 hiljade,taj sjever se moze prepolovit jer psie da njih dolazi 200. brat bratu 3 hiljade jos na sjever prodat minimalno,al se osjeti neki skepcitizam da kao i ovo ako se proada da ce bit super,mada mislim da moze vise
Slazem se s tobom... Mislim da ako vide da prodaja ide dobro, mogu odstampati dodatnih 3000 ulaznica za sjever, roknes ogradu i unajmis 20 policajaca i zastitara vise i eto...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 jul 2013, 12:58

Baja_Zvjerka je napisao/la:
ciza je napisao/la:mislim da ste morali ovo bolje iskoristiti i nac nacina da se puste u prodaju vise karata od 24 hiljade,taj sjever se moze prepolovit jer psie da njih dolazi 200. brat bratu 3 hiljade jos na sjever prodat minimalno,al se osjeti neki skepcitizam da kao i ovo ako se proada da ce bit super,mada mislim da moze vise
Slazem se s tobom... Mislim da ako vide da prodaja ide dobro, mogu odstampati dodatnih 3000 ulaznica za sjever, roknes ogradu i unajmis 20 policajaca i zastitara vise i eto...
Kako cet te to izvesti kad protivnicki navijaci moraju biti odvojeni od domacih, dali posebna tribina ili ogradjeni dio.
I sta je nasim preostalo da ogradjuju sjever na kosevu ???
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 19 jul 2013, 12:59

@Buu Naravno, meni ne odgovara istok nikako, mislim na zapad ići ali da su mi dali jug, to i nekako, mogao bih sa rajom, ovako mi nikako ne odgovara. Nema veze, neću kupovati godišnju i člansku prije utakmice sa Plzenom, imaću više keša za tekmu.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 19 jul 2013, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 19 jul 2013, 13:00

cala je napisao/la:Ako cemo vec mastat, sanjam Play Off lige prvaka gdje izvlacimo Arsenal i kad ispadnemo slavimo plasman u EL.
ne možemo ni teoretski igrati s arsenalom, de malo realnije snove :mrgreen:
NAPRIJED NARODE!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 19 jul 2013, 13:01

primjer za to je dinamo u ligi prvaka kad na jugu budu i domaci i gosti,ili zenica kad igra repezentacija

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 jul 2013, 13:01

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Upravo tako isto kao njihovi navijaci sto su bili do nasih u Plzenu.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2013, 13:04

To sve mogu vidjeti npr. do ponedjeljka u 18h i onda tu noc odstampati jos ulaznica i pustiti u prodaju na dan utakmice, mada su to mogli i sada komotno, raja se previse nalozila...

Anonimac, molim te nemoj doci ni na jednu... Nevjerovatno je da imas sta prigovoriti... :o Ako je ista posteno, onda je posteno ovo sto i jesu odlucili...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 19 jul 2013, 13:06

nije u redu, nisu stavili da važe od Hajduka
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 19 jul 2013, 13:08

Zeman je napisao/la:
cala je napisao/la:Ako cemo vec mastat, sanjam Play Off lige prvaka gdje izvlacimo Arsenal i kad ispadnemo slavimo plasman u EL.
Sto ne mozemo? Mozemo, ali ne mozemo pobijediti. To je covjek rekao.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 jul 2013, 13:11

Chuckie je napisao/la:
Zeman je napisao/la:
Sto ne mozemo? Mozemo, ali ne mozemo pobijediti. To je covjek rekao.
Ne mozes prije grupne faze procitaj malo pravila samo prvaci drzava se ukrstaju.
Znaci ako prodjemo Cehe jedini tezi od njih ostaje Celtic :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 19 jul 2013, 13:13

Baja_Zvjerka je napisao/la: Anonimac, molim te nemoj doci ni na jednu... Nevjerovatno je da imas sta prigovoriti... :o Ako je ista posteno, onda je posteno ovo sto i jesu odlucili...
Ne pametuj matere ti, tebi odgovara i onda se svi sa tim moraju složiti? Meni ne odgovara i imam pravo da budem nezadovoljan. Taman sam ih pohvalio, možeš naći moj komentar na prijašnjim stranicama, ovako ih nemam za šta pohvaliti. Opet kažem, MENI NE ODGOVARA! Nećemo se raspravljati, ti ih hvali ja nemam zbog čega!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 19 jul 2013, 13:13

prvaci igraju s pravcima samo

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, boki86, Cwirek, Firebase, Grk1234, Hrasno15, Pablo11, Pact1921, torbica i 54 gosta.