gojzerica je napisao/la:Hajd' bar si potrefio godišnje doba

Mali opet dominira

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
gojzerica je napisao/la:Hajd' bar si potrefio godišnje doba
Te "matematicarke" su zestoke.Dex je napisao/la:Kod nas u školi, jedna odgovarala matematiku i profesor je pit'o koliko ima uglova pravougli trougao, a ova iz topa rekla, citiram:"4"
Unofficialpage je napisao/la:Jedan hodza, davno je to bilo, pric'o mi otac. Na sabahskom ezanu ima ono Es-salatu hajrun min-neum ali to je on zaboravio i on ucio umjesto toga Haja tunfula![]()
Na munari svi culi
![]()
Nisu brojanice vec tespihiHeller je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Jedan hodza, davno je to bilo, pric'o mi otac. Na sabahskom ezanu ima ono Es-salatu hajrun min-neum ali to je on zaboravio i on ucio umjesto toga Haja tunfula![]()
Na munari svi culi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NOT
Dešava se tako sam i ja jednom istjeran iz džamije, ko bi reko da se nesmiješ gađat kuranima i onim brojanicama![]()
![]()
sta sam imo 5 godina
E ne može, to je haramUnofficialpage je napisao/la:Budi sretan sto si samo istjeran, mog'o si i degenek dobit
anonimni je napisao/la:E ne može, to je haramUnofficialpage je napisao/la:Budi sretan sto si samo istjeran, mog'o si i degenek dobit
Istjerali me iz džamije, ubili boga u meni (nisu) otad sam ateistaEvolution87 je napisao/la:joj hellera i brojanica![]()
![]()
Mene suze zalile sinoc tbjrb .Evolution87 je napisao/la:joj hellera i brojanica![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 66 gostiju.