1. HNL

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la dubrava » 18 jul 2013, 23:09

SiamoNoi je napisao/la:
dubrava je napisao/la: ma daj, pa di to vadiš.
Još one rime :lol: :lol:
https://www.facebook.com/Loccosi?ref=stream
Svi lajk.Loksa do groba.

Sutra popust u HŽ-u za sve brze vlakove.
:lol: :lol: :lol:
Prejaka stranica. Morao sam lajkat :mrgreen: :lol:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 jul 2013, 23:38

Sta reci nego savrseno. Nisam pogledao ni jednu utakmicu u cjelosti zbog poslovnih obaveza, ali sam pogledao svake barem 20 minuta.

Dinamo je ocekivano razvalio Folu s 5-0 u gostima i nema nikakve sanse da ne prodje dalje. Ocekujem i rutinsku pobjedu u uzvratu.

Lokomotiva je kako vidim mnoge iznenadila, ali ja sam vjerovao u njih. Znao sam da mogu do dobrog rezultata. Imaju odlicnu ekipu i trenera koji zna s odlicnom ekipom. Gledao sam prvo poluvrijeme, dobro je to izgledalo, nije bilo mucenja lopte. Steta zbog primljenog gola i promasenog penala, ali mislim da Lokosi idu dalje. Tesko ce Dinamo doci to 0-2 pobjede. Vjerujem da Lokomotiva moze do pobjede i na Maksimiru, ali ja bi bio zadovoljan i sa remijem, cak i porazom, samo da se prodje dalje, ali treba pobjedjivati, treba dizati koeficijent.

Rijeka je demolirala Prestatyn i vec rijesila pitanje prolaza. Utrpat im jos par komada u uzvratu, upisati pobjedu za koeficijent i rijeseno.

Hajduk je malo zakazao sto se tice rezultata, ali zbog ostalih dobrih rezultata mogu im oprostiti. Vjerujem da ce veliki broj navijaca Hajduka put Makedonije, te da ce uz njihovu pomoc Hajduk proci dalje. Remi bi bio zadovoljavajuci, mada bi ljepse izgledalo da to bude pobjeda, ponajvise zbog velike sanse da ostala tri kluba upisu pobjede, da ne bude izuzetaka.

Malo brojeva. Upisane su 4 pobjede od mogucih 4. To znaci da su ostvarena i 4 boda za nacionalni koeficijent (svaka pobjeda u kvalifikacijama nosi 1 bod, a remi pola boda). Ta 4 boda dijelimo na broj timova (4), te dobijamo da je HNL za sada ostvario 1.000 koeficijenta.

I za kraj da vidimo sta nam se nudi sutra u zdrijebanju. Navodno Hajduk nece biti nositelj u trecem, ali nemam volje da to pretrazujem, pa pretpostavimo da je tako.

Od ovih timova koji su direktno u trecem nitko nije za pozelit.

Ovo bi bili parovi koje bi bilo dobro izvuci iz razloga sto je moguce da ovaj bolji tim ispadne, te ovaj slabiji preuzme njegovo mjestio nosioca:

Dila Gori - Aalborg 3-0
Olimpija - Zilina 3-1
Differdange - Utrecht 2-1
Sparta - Hacken 2-2

Timovi koji ce vjerojatno proci, nositelji su, ali ipak prolazni:

Anorthosis - Gefle 3-0
Astra - Omonia 1-1
Strömsgodset - Debrecen 2-2

Ako bi vec morao biti netko onako bas jak onda neka bude Stuttgart, Sevilla ili Udinese.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jul 2013, 23:46

Evo, ovako je to izgledalo na ulazu u Minsk.
slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hayley <3

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 19 jul 2013, 10:09

Mogući protivnici (napravljene su grupe):

HAJDUK:
Beroe/Hapoel Tel Aviv (1:4)
Dila Gori/Aalborg (3:0)
Differdange/Utrecht (2:1)
Metalurg Donetsk
Sevilla
Kuban Krasnodar

LOKOMOTIVA:
Trabzonspor/Derry (4:2)
Chornomorets/Dacia Chisinau (2:0)
Maccabi Haifa/Khazar (2:0)
Astra Ploiesti/Omonia (1:1)
Udinese
Club Brugge

RIJEKA:
Olimpija Ljubljana/Žilina (3:1)
Anorthosis/Gefle (3:0)
Stromsgodset/Debreceni (2:2)
Rapid Beč
Stuttgart
Saint-Etienne

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 jul 2013, 10:27

dubrava je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
dubrava je napisao/la: ma daj, pa di to vadiš.
Još one rime :lol: :lol:
https://www.facebook.com/Loccosi?ref=stream
Svi lajk.Loksa do groba.

Sutra popust u HŽ-u za sve brze vlakove.
:lol: :lol: :lol:
Prejaka stranica. Morao sam lajkat :mrgreen: :lol:
Ko ne lajka zetovka mu majka.
ZET-ovci su,naime,mamicevci

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 jul 2013, 10:31

Svi imaju priliku da dobiju lakog protivnika. Nekako predosjecam da bi Rijeku i Lokose mogla pomaziti sreca. Hajduk je baksuz, dobit ce Sevillu. Lokosima bi pasao ovaj par Astra-omonia, a Rijeka ima bas veliki izbor, 3 su pozeljna, 3 bas i nisu. Nadajmo se da ce izvuci nekog od pozeljnih, Olimpija bi najbolje sjela, njima su vec uvalili 4 komada na pripremama.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 19 jul 2013, 10:41

Lokomotiva je loše prošla, a Rijeka dosta dobro. Olimpija bi bila idealna. Blizu, relativno slabiji protivnik, bilo bi i Riječana...
Ako nekoga danas mora zakinuti sreća onda sam za da to bude Hajduk koji je realno najlošiji i najmanje očekujem od njega. Ali i Lokomotiva ima užasan ždrijeb, Astra/Omonia najprihvatljiviji.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 jul 2013, 10:49

Trebali bi otvorit temu o Lokomotivi.

slika
Stanje od prije koji dan.Nakon jučerašnje veličanstvene pobjede očekuje se rapidan porast broja pretplatnika.Konačna brojka bi mogla biti oko 20 tisuća.Onoliko koliko dinamo ne skupi cijele sezone na maksimiru.

Hoću da me šine sve,
svi vlakovi, šinobusi,
vrate odma doma u rodni grad ZGB!!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 jul 2013, 10:58

SiamoNoi, ajd nemoj više sa Lokosima, preraslo je već u spamanje, pa da ti džabe dalje ne brišem dosta je već bilo.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 19 jul 2013, 11:14

dubrava je napisao/la:SiamoNoi, ajd nemoj više sa Lokosima, preraslo je već u spamanje, pa da ti džabe dalje ne brišem dosta je već bilo.
Napokon više.
Čovjek valjda misli da ima smisla za humor. :oops:

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 19 jul 2013, 11:18

Covjek puca po savovima jer izgledno je da svi nasi predstavnici prodju u naredni krug, tako da nece moci trubiti vise kako nam nogomet propada ali eto uvijek se moze hvatati za br. ljudi na stadiononu, Lokomotivinim pretplatnicima itd.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 jul 2013, 12:13

Previše plačem.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 19 jul 2013, 13:11

Hajduk - Dila Gori ;)
Lokomotiva - Trabzonspor :o :roll:
Rijeka - Olimpija :mrgreen: 8-)

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 19 jul 2013, 13:12

Bertone7 je napisao/la:Hajduk - Dila Gori ;)
fantastican zdriejb 8-)
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 19 jul 2013, 13:16

Damian je napisao/la:
fantastican zdriejb 8-)
Samo da je Lokomotiva dobila nekog drugog... Ali ja vjerujem u iznenađenje. ;)

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 19 jul 2013, 13:17

Svi prolaze. Odličan ždrijeb
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 jul 2013, 13:28

Da je bolje ne bi valjalo. Odlično. Odlično!!
01. i 08. kolovoza se igraju tekme. Do tad ima vremena, samo da se potvrde ove pobjede i u uzvratima (prije svega Hajduk i Lokomotiva).

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 jul 2013, 16:06

Nakon sto su nas sinoc i u utorak klubovi razveselili moze se reci i da nas je danas onaj celo :mrgreen:

Dinamo - Sheriff/Sutjeska

Sheriff i Sutjeska su prvu utakmicu u Tiraspolu odigrali 1-1 uz to da je statistika bila debelo na strani domacih. Znali smo prethodnih sezona svjedociti iznenadjenjima crnogoraca pa je izgledno da i sada Sutjeska prodje dalje. Ja bi vise volio njih, blize je, ne docekuje te vojska, ugodnije je igrati, a i mislim da su manje kvalitetni od Sheriffa. Mislim da bi Dinamo trebao da ide dalje bez obzira s kim igrao.

Hajduk - Dila Gori/Aalborg

Ovo sam prizeljkivao, ali sam bio uvjeren da ce Hajduk dobiti Sevillu, jer su baksuzi, uvijek dobiju nekog koga ne mogu proci, mada je pitanje moguli uopce proci i Dilu. Hajduk se sinoc dosta mucio, ali nadajmo se da je to zbog praznih tribina. Iducu utakmicu navijaci se vracaju i Hajduk bi trebao da dobije Dilu koja je pregazila Aalborga u prvoj utakmici s 3-0 i sumnjam da Danci mogu dalje. Vrijednost Gruzijske momcadi iznosi 4.250.000 €. Ovo je po meni odlican zdrijeb, a bilo je i vrijeme da se Hajduku vrati nakon Sampdorie, Deportiva, Stokea, Intera itd.

Rijeka - Olimpija/Zilina

Ono sto sam pisao nakon kreiranja grupa. Zelja mi se ostvarila, sad samo da Olimpija potvrdi prolaz dalje. U Ljubljani su slavili s 3-1 uz puno bolju igru i puno veci broj sansi. Cak i da Zilina prodje ja vjerujem da Rijeka moze pored njih. Nama je svima ostalo u glavi ono ispadanje Hajduka, ali Zilina uopce nije toliko strasna i Rijeka s Benkom u spicu moze da naudi svakome. Po transfermarktu Rijeka vrijedi cak 15 milijuna vise od Ziline (19.225.000 € - 5.325.000 €, vrijednost Olimpije je 7.525.000 €). Ovo je, pored Dinama, definitivno najbolji zdrijeb danas.

Lokomotiva - Trabzonspor/Derry

Lokomotiva je ocito danas morala da plati danak. Svi su dobili dobar zdrijeb, nekome je moralo da smrkne, ali nema ocajavanja. Turci su slavili u prvoj utakmici s 4-2. Vodili su 2-0, gosti su izjednacili i onda zabili autogol. Prema statistici Trabzon je pokazao puno vise, ali mislim da jos nije rijesio pitanje prolaska. Cak i da oni prodju ja opet nekako vjerujem da Lokomotiva moze da im se suprostavi i izvuce poneki bod za koeficijent, a tko zna, mozda ih i iznenadi, te prodje dalje.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 19 jul 2013, 17:49

Da li nakon tog pretkola EL ima jos jedno? Kako Dinamo igra kval za LP stalno vec sam zaboravio kako to ide u klalifikacijama za EL :)

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 19 jul 2013, 17:51

Insect_terminator je napisao/la:Da li nakon tog pretkola EL ima jos jedno? Kako Dinamo igra kval za LP stalno vec sam zaboravio kako to ide u klalifikacijama za EL :)
da, ima jos jedno.

realno, hnl klubovi imaju sanse za to 4.pretkolo. sjajno bi bilo da barem 2 odu dalje 8-)
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.