FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2013, 14:00

Hoce li neko napokon reci zasto su ovi toliko jaki... Pa nikog oni u Evropi nisu uspjeli pobijediti a prosle sezone 5-i u Ukrajini.. Sarajevo ove moze proci...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 19 jul 2013, 14:01

Ne kontam što ste digli frku oko Metalurga, napraviste Bayern od njih.
FK Željezničar
Chelsea FC

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 19 jul 2013, 14:04

Baja_Zvjerka je napisao/la:Hoce li neko napokon reci zasto su ovi toliko jaki... Pa nikog oni u Evropi nisu uspjeli pobijediti a prosle sezone 5-i u Ukrajini.. Sarajevo ove moze proci...
Nisu jaki, ali naši su toliko sada pali u formi, pa jedini igrač koji nešto pokušava Suljić...
napadača nemamo uopšte..

da je proći albance pa onda dovesti bar jednog ozbiljnijeg igrača...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jul 2013, 14:05

1L8F9C2 je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Nevjerovatno kako srece nemamo, uvijek dobijemo ekipu koja nije atraktivna a izbacit ce nas. Al poslije sinoc ako prodjemo i Albance bit ce dobro pa neka nas ovi onda pune.
kako nemamo srece? pa u prva dva pretkola dobili lahke protivnike. mora ti se sreca jednom i okrenuti.
vidim da u timu imaju dosta brazilaca http://www.transfermarkt.de/de/metalurg ... _2783.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa u prva dva kola smo nosioci normalno da smo dobili lakse protivnike. Pricam o trecem pretkolu gdje nam uvijek dodju ekipe jace od nas a nisu atraktivne.
gledajuci nasu igru u ova dva pretkola, mi da smo dobili malo jacu ekipu od kukesija ne bi imali sanse i vec bi bili otpisani.
BegAx je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:ubit ce nas samo tako, realno. :roll:
Nije realno.
Ovi nisu nista posebno. Nazalost, ispast cemo jer ne pamtim kad' smo gori bili, al' da imamo makar malo bolji tim MOZDA mogli bi proci. Steta...

Al' daj da se Kuksi prodje, dovede napadac i Maletic, pa cemo onda razmisljati o Ukrajincima.
sa melunatorom u spicu i radulom na beku mi nemamo sta traziti. Ne smijem ni zamisliti. Napadac nam pod hitno treba to i ptice na grani znaju samo hocemo li ga uspjeti to je pitanje. Karic fizicki nece biti spreman ni do proljetnog dijela prvenstva. Ne znam u kakvoj je formi Puzigaca vjerovatno ni on fizicki nije spreman. Albance cemo proci, dok ce nam se vamo vjerovato dogoditi sparta. mada se potajno nadam da bude levski :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 19 jul 2013, 14:05

Sve imam osjecaj da pola od ovih sto kuka nakon izvlacenja jos uvijek nema pojma o kojoj je ustvari rijec! Kratko cu samo...Od ovih ponudjenih koje smo mogli dobiti, najbolje nas je zapalo....Cuj jaci Seville neko napisa :lol: :lol: :lol:
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 19 jul 2013, 14:06

Ne pravimo mi Bayern od njih, već smo svjesni da nam je ekipa vrlo slaba.Što reče neko iznad, da je ovo Sarajevo od prošle godine sa Saidom i Sesarom mogli bi se nositi s njima, ali ovako nemamo šanse.

Albance prolazimo, u to ne sumnjam, međutim sinoćna utakmica je još jednom pokazala kakva smo mi kanta od ekipe (naročito u gostima), te koliko ovim igračima fali muda i karaktera da bi ostvarivali velike rezultate.Zato dajte bar da napunimo Koševo protiv Metalurga, da se izvuče neka korist od ovog veoma lošeg protivnika (jak + neatraktivan = najgora kombinacija).
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 jul 2013, 14:07

Baja_Zvjerka je napisao/la:Hoce li neko napokon reci zasto su ovi toliko jaki... Pa nikog oni u Evropi nisu uspjeli pobijediti a prosle sezone 5-i u Ukrajini.. Sarajevo ove moze proci...
A koliko su jaki? Jaki dovoljno da sa nasim klubovima odigraju laganim tempom i prodju dalje, a plus nisu uopste atraktivni pa da privuku publiku.
#divovi

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 19 jul 2013, 14:08

Znaci pali ste na ovu pricu strumfova kojom oni zele prikazati Metalurg kao smjesnu ekipu postavljaujuci pitanje ko su i slicno, a svi znamo da su za nas sila. Oni to rade da bi sutra kad nas nabiju sto je vjerovatno(Mozda nece ako Husref bude birao igrace kako zeli a ne da dopusta da pojedinci moraju igrati) pricat ce kako smo ispali od amatera i smjesne ekipe poput Metalurga.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 19 jul 2013, 14:09

moustapha je napisao/la:
A koliko su jaki? Jaki dovoljno da sa nasim klubovima odigraju laganim tempom i prodju dalje, a plus nisu uopste atraktivni pa da privuku publiku.
Ta "evropska" publika koja se skupi samo te 2-3 utakmice godisnje ionako je suvisna! Pljuvaci, **** mama, nana, djece.....

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 jul 2013, 14:10

1L8F9C2 je napisao/la:Znaci pali ste na ovu pricu strumfova kojom oni zele prikazati Metalurg kao smjesnu ekipu postavljaujuci pitanje ko su i slicno, a svi znamo da su za nas sila. Oni to rade da bi sutra kad nas nabiju sto je vjerovatno(Mozda nece ako Husref bude birao igrace kako zeli a ne da dopusta da pojedinci moraju igrati) pricat ce kako smo ispali od amatera i smjesne ekipe poput Metalurga.
BRAVO MOZGU.

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 19 jul 2013, 14:10

moustapha je napisao/la:
Kad je Zeta mogla privući publiku, mogu i ovi... samo da je doći do njih..

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 jul 2013, 14:11

propuh je napisao/la:
ceze je napisao/la:Metalurg je po meni najteži mogući protivnik, možda i jači od Seville kojoj su otišli Negredo i Navas.
Ali prvo Albance proći. Sa onakvi pristupom kao jučer u drugom poluvremenu nema vas nigdje.
Pomjesao si ti njih s Metalistom nisu ovi neka sila, da pite igraju kao prosle sezone nosili bi se s njima.
A ovako jbg nadam se da nece biti toliko trpanje.
Upravu si, do mene je.
O Metalurgu slabo šta znam :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 19 jul 2013, 14:13

Al meni je sve jos uvijek smijesno kako smo se mi bacili u raspravu o Ukrajincima, a niko ne razmislja sta sa Albancima....Nisam skeptik al nakon onog sinoc, i nakon Libertasa, daj Boze da se prevarim, al cisto sumnjam u prolaz...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 19 jul 2013, 14:13

kvalitet ekipe protiv koje se irga ne odredjue slabost neke nase ekipe,za nas su onda skoro sve evropske ekipe prejake odlicne,treba realno pogledat oni su jedna ono pravo prosjecna ekipa,s kojom se moze igrati,i prolazni su sto pkazuju rezutlati ekipa koje su ih prolazile. Treci razred evropskog fudbala je melatrug ekipa slabija od plzena.Evo primjer lokomotiva zg pobjedi dinamo minsk u gostima .Vjerujem da bi i dinamo minsk predstavili kao real da igrate snjima.KAD iams pristup utakmici trud zalaganje sve je moguce.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jul 2013, 14:14

zasto je zeta privukla publiku? zato sto su svi ocekivali da cemo ih natrpati i lagano proci u play off. i onda sta nam se desilo ne smijem ni reci.
gdje se igra prva?
ako je kod nas bit ce nekih 15 000 hiljada, a ako ne 8-9 hiljada makismalno
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 19 jul 2013, 14:15

Nista nevalja. Prvo su 1400km udaljeni, drugo su neatraktivni, trece su jaci za 2 klase od nas. Kad bi prosli bilo bi to cudo nevidjeno ;)
Ali poznavajuci ove nase mentole, nista nije nemoguce. Od toga da ispadnemo od Zete do toga da izbacimo Genka, Orebra, Levskog itd
Treba odigrat hrabro pa sta bude.
Ako budu igrali kao dosadasnje kvalifikacije, crno nam se pise.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 jul 2013, 14:17

nyxem je napisao/la: Kad je Zeta mogla privući publiku, mogu i ovi... samo da je doći do njih..
To je bilo vrijeme euforije poslije pobjede nad Levskim, a otvorila se dobra prilika da prodjemo u Play-Off.

Moze doci dosta raje, evropska je utakmica, a puno nasih navijaca i dolazi samo na evropske i derby utakmice, ali opet to nije na nivou Seville.

Ali necemo o njima jos. Trenutno nam je najveci problem neki tamo Kuksi. Valja nam njih proci.
#divovi

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 19 jul 2013, 14:17

Hordas Doboj je napisao/la:Nista nevalja. Prvo su 1400km udaljeni, drugo su neatraktivni, trece su jaci za 2 klase od nas. Kad bi prosli bilo bi to cudo nevidjeno ;)
Ali poznavajuci ove nase mentole, nista nije nemoguce. Od toga da ispadnemo od Zete do toga da izbacimo Genka, Orebra, Levskog itd
Treba odigrat hrabro pa sta bude.
Ako budu igrali kao dosadasnje kvalifikacije, crno nam se pise.
Cega 1400...Tacnije 2423 km...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2013, 14:19

moustapha je napisao/la:
Nisi u pravu... Ovi u Evropi igraju poprilicno lose... Jedina pobjeda vrijedna pomena im je prosle sezone protiv Celika iz Niksica 7:0 kuci i 4:2 u gostima, poslije toga su ispali od Tromsa u play offu, samo zbog drzavnog koeficijenta su igrali od 3 pretkola... Ove godine JEDVA izborili Evropu, bili 5-i u prvenstvu... Prije toga Evropu igrali u sezoni 2009/2010 gdje su ispali takodje u play offu od Austrie iz Beča, a prije toga Evropu su igrali te 2005 kada su bili 3. i ispali su u prvom kolu kupa uefa... Najveci uspjeh kluba 3. mjesto 2005 godine...

Jaki su jer imaju odlicne uslove, nekoliko brazilaca i imaju vise jakih utakmica u prvenstvu ali u Evropi ih ne ide i to je vama najvaznije...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 19 jul 2013, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 19 jul 2013, 14:20

e svasta...dobro ovaj napisa...pola ih i ne zna o kojoj se ekipi radi :lol:
jesu jaki ali od ovih ponudjenih,skoro pa niste mogli lakse ni dobit,,,,

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []