NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Dobro ste primjetili i dalje nam je najveci problem organizacija napada.Nikolic je prakticno bez treninga pokazao da ce nam biti veliko pojacanje.Prosle sezone smo na mjestu organizatora imali 5 igraca (Savic,Stanceski,vrlo cesto Halilovic,pa mali Jahic i zdravog Ordagica), a sada je situacija drugacija da nam ekipa ovisi o jednom igracu (Nikolic) jer je upitno kada ce se Ordagic vratiti.
U ovom trenutku nasoj ekipi potrebniji je jos jedan organizator igre Nikolicevih kvaliteta nego napadac.
U ovom trenutku nasoj ekipi potrebniji je jos jedan organizator igre Nikolicevih kvaliteta nego napadac.
Gledajuci jucerasnju utakmicu pogotovo prvo poluvrijeme nista za pohvalit iako se treba uzeti u obzir da puno nedostaje mali Ordagic koji je prava radilica.Slazem se da je osnovni problem organizacija igre kroz sredinu.Fali u ekipi pravi kreativac,e sad da li je to ovaj Nikolic tesko je rec iz jedne utakmice iako po meni ima kvalitet.Nesmijemo dozvolit da nam se igra bazira na nabijanju dugih lopti stopera Crnogorca prema naprijed taj fudbal je prevazidjen prije 30 godina i sa takvom igrom teren se prepusta protivniku i samo cekas da primis gol.Od igraca bi istakao onog Trejica koji ima borbenost,Nikolica,a u drugom poluvremenu je unio zivost mali Music.Takodje i nas Isanovic se trudio,mali Vejzovic i igrac sa brojem 2 je imao jednu sjajnu dubinsku loptu.Nas Jahic u Radnickom je pruzio bolju partiju od Adama.Najbitnije je u prvim utakmicama izvuc sto povoljniji rezultat radi pozitivne atmosfere u ekipi,jer evidentna je neuigranost zbog velikog broja novih igraca,a fizicka spremnost ce se viditi vec u prvom kolu protiv Zelje ,za mene bi u toj utakmici nerijesen rezultat bio ravan pobjedi.
imam jedan prijedlog da malo bolje analizirate igru tog igraca sa brojem dva i vidjecete da je to osoba koja je taj kalibar za krativca, koji umije izbacit napadaca,, naprtaviti visak i podvaliti loptu,,sut mu je starsno precizan a posebo iz slobodnjaka,, sve u svemu samo treba prilika da se ekipa uigra asamim tim i da se igraci iz sredine terena upoznaju kroz trenige prije pocetka sezone,, vidjecemo,, puno pozdrava
zmajevac je napisao/la:Gledajuci jucerasnju utakmicu pogotovo prvo poluvrijeme nista za pohvalit iako se treba uzeti u obzir da puno nedostaje mali Ordagic koji je prava radilica.Slazem se da je osnovni problem organizacija igre kroz sredinu.Fali u ekipi pravi kreativac,e sad da li je to ovaj Nikolic tesko je rec iz jedne utakmice iako po meni ima kvalitet.Nesmijemo dozvolit da nam se igra bazira na nabijanju dugih lopti stopera Crnogorca prema naprijed taj fudbal je prevazidjen prije 30 godina i sa takvom igrom teren se prepusta protivniku i samo cekas da primis gol.Od igraca bi istakao onog Trejica koji ima borbenost,Nikolica,a u drugom poluvremenu je unio zivost mali Music.Takodje i nas Isanovic se trudio,mali Vejzovic i igrac sa brojem 2 je imao jednu sjajnu dubinsku loptu.Nas Jahic u Radnickom je pruzio bolju partiju od Adama.Najbitnije je u prvim utakmicama izvuc sto povoljniji rezultat radi pozitivne atmosfere u ekipi,jer evidentna je neuigranost zbog velikog broja novih igraca,a fizicka spremnost ce se viditi vec u prvom kolu protiv Zelje ,za mene bi u toj utakmici nerijesen rezultat bio ravan pobjedi.
kako se zove taj igrac broj dvananche je napisao/la:imam jedan prijedlog da malo bolje analizirate igru tog igraca sa brojem dva i vidjecete da je to osoba koja je taj kalibar za krativca, koji umije izbacit napadaca,, naprtaviti visak i podvaliti loptu,,sut mu je starsno precizan a posebo iz slobodnjaka,, sve u svemu samo treba prilika da se ekipa uigra asamim tim i da se igraci iz sredine terena upoznaju kroz trenige prije pocetka sezone,, vidjecemo,, puno pozdravazmajevac je napisao/la:Gledajuci jucerasnju utakmicu pogotovo prvo poluvrijeme nista za pohvalit iako se treba uzeti u obzir da puno nedostaje mali Ordagic koji je prava radilica.Slazem se da je osnovni problem organizacija igre kroz sredinu.Fali u ekipi pravi kreativac,e sad da li je to ovaj Nikolic tesko je rec iz jedne utakmice iako po meni ima kvalitet.Nesmijemo dozvolit da nam se igra bazira na nabijanju dugih lopti stopera Crnogorca prema naprijed taj fudbal je prevazidjen prije 30 godina i sa takvom igrom teren se prepusta protivniku i samo cekas da primis gol.Od igraca bi istakao onog Trejica koji ima borbenost,Nikolica,a u drugom poluvremenu je unio zivost mali Music.Takodje i nas Isanovic se trudio,mali Vejzovic i igrac sa brojem 2 je imao jednu sjajnu dubinsku loptu.Nas Jahic u Radnickom je pruzio bolju partiju od Adama.Najbitnije je u prvim utakmicama izvuc sto povoljniji rezultat radi pozitivne atmosfere u ekipi,jer evidentna je neuigranost zbog velikog broja novih igraca,a fizicka spremnost ce se viditi vec u prvom kolu protiv Zelje ,za mene bi u toj utakmici nerijesen rezultat bio ravan pobjedi.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zovneš ga i on dođeastra1922 je napisao/la:kako se zove taj igrac broj dvananche je napisao/la:imam jedan prijedlog da malo bolje analizirate igru tog igraca sa brojem dva i vidjecete da je to osoba koja je taj kalibar za krativca, koji umije izbacit napadaca,, naprtaviti visak i podvaliti loptu,,sut mu je starsno precizan a posebo iz slobodnjaka,, sve u svemu samo treba prilika da se ekipa uigra asamim tim i da se igraci iz sredine terena upoznaju kroz trenige prije pocetka sezone,, vidjecemo,, puno pozdravazmajevac je napisao/la:Gledajuci jucerasnju utakmicu pogotovo prvo poluvrijeme nista za pohvalit iako se treba uzeti u obzir da puno nedostaje mali Ordagic koji je prava radilica.Slazem se da je osnovni problem organizacija igre kroz sredinu.Fali u ekipi pravi kreativac,e sad da li je to ovaj Nikolic tesko je rec iz jedne utakmice iako po meni ima kvalitet.Nesmijemo dozvolit da nam se igra bazira na nabijanju dugih lopti stopera Crnogorca prema naprijed taj fudbal je prevazidjen prije 30 godina i sa takvom igrom teren se prepusta protivniku i samo cekas da primis gol.Od igraca bi istakao onog Trejica koji ima borbenost,Nikolica,a u drugom poluvremenu je unio zivost mali Music.Takodje i nas Isanovic se trudio,mali Vejzovic i igrac sa brojem 2 je imao jednu sjajnu dubinsku loptu.Nas Jahic u Radnickom je pruzio bolju partiju od Adama.Najbitnije je u prvim utakmicama izvuc sto povoljniji rezultat radi pozitivne atmosfere u ekipi,jer evidentna je neuigranost zbog velikog broja novih igraca,a fizicka spremnost ce se viditi vec u prvom kolu protiv Zelje ,za mene bi u toj utakmici nerijesen rezultat bio ravan pobjedi.

Prosle polusezone Pandza a sada Ordagić.Magnetnim pregledom izgleda nije najbolje te će vjerovatno na operaciju
Time je za polusezonu izgubljen.Ebem ti mesare iz SB.Kantona....isti su kao Travnik.Odbrana nam spora,Adam spor....tako da nema ko organizovati napad.Mozda sta onaj Nikolić uradi,al jbg.ne moze on sve sam.Valja prenijeti od Mirkovića do Pandze.Biće samo nabijanje od Grade :(Mislim da bi nas Šmigalović mogao prijatno iznenaditi,dok Dzafić razočarat.

Time je za polusezonu izgubljen.Ebem ti mesare iz SB.Kantona....isti su kao Travnik.Odbrana nam spora,Adam spor....tako da nema ko organizovati napad.Mozda sta onaj Nikolić uradi,al jbg.ne moze on sve sam.Valja prenijeti od Mirkovića do Pandze.Biće samo nabijanje od Grade :(Mislim da bi nas Šmigalović mogao prijatno iznenaditi,dok Dzafić razočarat.
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa vi zovite Vitez opet na prijateljsku
mesari tačno, a i mi protiv njih naredne sedmice, toga se i bojim
Amer ide naredne sedmice na operaciju, i vraća se za otprilike 2 mjeseca. Sad sve zavisi kako bude oporavak tekao.. mada mislim da je to to što se ove polusezone tiče

Amer ide naredne sedmice na operaciju, i vraća se za otprilike 2 mjeseca. Sad sve zavisi kako bude oporavak tekao.. mada mislim da je to to što se ove polusezone tiče

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
velika steta zbog ordagica.posto ga nece biti do kraja polusezone dali ce nasi sada jos jednog veznjaka dovesti.takoder ni bube nema par prvih kola.baksuzi smo veliki
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
gledam kako sve vise ovih nasi klubova promovise sezonske karte sa nekim damama mozda bi i nasi trebali pokusat pa makar na taj nacin probat privuc raju na stadion
operisani smo mi od toga kod nas se na sve nacine otjeruju oni koji vole klub.zalosno je kakav je odnos prema ljudima koji vole zvijezdu.nekad se osjecam da nisam dobro dosao na tribini a kamoli u krugu stadiona.nasem klubu nisu bitni ni navijaci ni simpatizeri.nazalost ali tako jeludinjo22 je napisao/la:gledam kako sve vise ovih nasi klubova promovise sezonske karte sa nekim damama mozda bi i nasi trebali pokusat pa makar na taj nacin probat privuc raju na stadion
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nakon ovoga protiv Plzena, pokazali su Zeljini igraci koliko se znaju boriti. Da odigrate jednako u prvom kolu sa njima, kao sto rece neko iznad bilo bi vam k'o pobijeda.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kada budu u Zvijezdi istinski radnici ,koji s ljubavlju prema svetom klubu obavljaju posao za koji su plaćeni,onda mozemo računati na bolje rezultate,vraćanje publike na tribine.....Grozne se stvari desavaju tako da i nije čudo da sa onakvim budzetom,solidnim igračkim kadrom za nase prilike nemamo ekipu koja bi igrala značajnu ulogu u PL.Prosto rečeno,pojedinci gledaju samo sebe.Tako da nas ne bi trebalo čuditi što igra ovaj a ne onaj..... 

a posljedice svega toga su loša igra i rezultati.Retroaktivno,obratite pažnju na rezultate Zvijezde i pojavljivanje određenih ljudi u klubu,te zbivanja unutar samog kluba.vatreni je napisao/la:Kada budu u Zvijezdi istinski radnici ,koji s ljubavlju prema svetom klubu obavljaju posao za koji su plaćeni,onda mozemo računati na bolje rezultate,vraćanje publike na tribine.....Grozne se stvari desavaju tako da i nije čudo da sa onakvim budzetom,solidnim igračkim kadrom za nase prilike nemamo ekipu koja bi igrala značajnu ulogu u PL.Prosto rečeno,pojedinci gledaju samo sebe.Tako da nas ne bi trebalo čuditi što igra ovaj a ne onaj.....
Kad se klub bude samofinansiro i kad bude zivio od posjete na stadionu i uspjeha na takmicenju onda ce nam i bit tako.... nemojte zaboravit gdje smo bili prije 5 godina...... a i ovi sto uvode ove raznorazne karte i oni su to skontali posle 20 g igranja i kad su ih poceli napustat sponzorivatreni je napisao/la:a posljedice svega toga su loša igra i rezultati.Retroaktivno,obratite pažnju na rezultate Zvijezde i pojavljivanje određenih ljudi u klubu,te zbivanja unutar samog kluba.vatreni je napisao/la:Kada budu u Zvijezdi istinski radnici ,koji s ljubavlju prema svetom klubu obavljaju posao za koji su plaćeni,onda mozemo računati na bolje rezultate,vraćanje publike na tribine.....Grozne se stvari desavaju tako da i nije čudo da sa onakvim budzetom,solidnim igračkim kadrom za nase prilike nemamo ekipu koja bi igrala značajnu ulogu u PL.Prosto rečeno,pojedinci gledaju samo sebe.Tako da nas ne bi trebalo čuditi što igra ovaj a ne onaj.....
u subotu ce biti "generalka" vjerovatno sa nekom slabijom ekipom... šmigalović će vjerovatno potpisati i sa njim će igračka križaljka biti popunjena...
Jest' mi zao Ordagica... dobar igrač i dobar momak, bas sam ga prizeljkivao u dresu Zelje jos dok je za Gradinu igrao, ,jos ova povreda...
Brz oporavak, izdrzi!
Ova povreda je slična Kvesićevoj? Tek ce on za jedno 8 mjeseci biti pravi ako Bog da

Ova povreda je slična Kvesićevoj? Tek ce on za jedno 8 mjeseci biti pravi ako Bog da
Steta za ordagica a tek za zvijezdu jer je prava radilica na terenu...nime_tm87 je napisao/la:Jest' mi zao Ordagica... dobar igrač i dobar momak, bas sam ga prizeljkivao u dresu Zelje jos dok je za Gradinu igrao, ,jos ova povreda...Brz oporavak, izdrzi!

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
neki vas igrač dolazi na probu u VELEŽ, da li znate o kojem je momku riječ?
Dvica i osamnestka su otisli a sutra u 6 sati utakmica sa Tojsicem na Banji Ilidzi
-
- Kontakt:
Je su li Ponjevic i Buzov jos uvijek igraci Zvijezde, posto je u novinama pisalo da je Ponjevic uzeo papire, a i grao je zadnju prijateljsku, a Buzova nije bilo na treninzima u zadnje vrijeme i na posljednjoj utakmici?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.