I mene to zanima. Koje je kategorije Bijeli Brijeg? Ako je druge kategorije, to je dovoljno samo za prva dva pretkola Lige Evrope i Lige Prvaka...Kevin je napisao/la: isti dan u mostaru stuttgart, a na pecari udinese..iako je pitanje hocete li vi moc igrat u mostaru 3.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
zezno sam se..Zrinjski je jedva dobio i za ova prva 2 jer su prethodno prijavili i Pecaru tako da će Pecara biti uz Zenicu i BL ja mislim jedina da ima i treću kategorijuAnelZ je napisao/la:I mene to zanima. Koje je kategorije Bijeli Brijeg? Ako je druge kategorije, to je dovoljno samo za prva dva pretkola Lige Evrope i Lige Prvaka...Kevin je napisao/la: isti dan u mostaru stuttgart, a na pecari udinese..iako je pitanje hocete li vi moc igrat u mostaru 3.
znači ako prođe Zrinjski najvjerojatnije na Pecari
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Izgleda da baš nisi dugo u nogomet u pa ne znaš kako stvari funkcioniraju kod nas.ZrinjskiMostar je napisao/la:Ako je trener još prije 2-3 mjeseca rekao da mu treba lijevi bek, a nitko nije doveden na toj poziciji- čija je to krivica? Isključiva krivica trenera! Zakačio se poslje kup utakmice Zrinjski-Željo sa Žuržinov a on mu je bio najbolji igrač te utakmice i malo je falilo da ga zabije...Trener se ne može osloniti da mu uprava servira kvalitena pojačanja na svim pozicijama koje poželi jer bi trebao i trener da zaradi svoju plaču!
Zašto nije Sesara ili nekog igrača afiirmirao?
Da li uprava dovodi igrače i plaća ih ili trener? Uprava ne dovodi igrače samo ih plaća kao i trenera na njegovu preporuku i inicijativu preko ugovorno vezanog managera za taj klub ili više njih koji trebaju da stupe u kontakt sa igračima jer članovi uprave nisu i ne moraju biti aktivni bivši igrači poznavaoci sporta, nogometa Uprava obavi finacijski razgovor sa igračima kao zadnji čin!
Trener da popis igrača za koje je zainteresiran i za koje pozicije mu trebaju i onda je na upravi da dovedu nekoga.
Tražiš da nekog afirmira nakon 3 mjeseca?!?! Hahahahaha. Pa nije on David Copperfield majko mila da može magijom da preokrene sve.
Ajde bona malo realnost uključi u glavu i shvati da je zrinjski koliko toliko na dobrom putu da postane ozbiljan kandidat za top 4 mjesta ove sezone ako će se uigrati još više i podići fizičku spremu još malo.
Ne možeš očekivati da ćeš bez problema nakon onako loše sezone momčad koja ima nekoliko puta veći budžet izbaciti s nekoliko gola razlika.
A jučer da je bilo malo sreće se to moglo i dogoditi s obzirom na broj šansi koji ste imali.
U uzvratu čvrsto odigrati i probati što prije zabiti gol a onda uživati u prolazu i dolasku stuttgarta.
Mislim da je ipak Zenica nakon ove rekonstrukcije travnjaka i povecanja dimenzija igralista sada stadion cetvrte kategorije, tj. dovoljno za grupne faze LP i LE pa sve osim finala, dok su Pecara i BL trece kategorije. Samo sto UEFA cesto progleda kroz prste i nekim drugim stadionima (tipa Koševo) pa cak i stadionu druge kategorije zbog situacije dozvoli da cak se igra grupna faza na njemu (sjeti se da je prosle godine dozvoljeno na Koševu da se igra grupna faza ukoliko bi neko dosao do nje). Ali sumnjam da ce Bijelom Brijegu dozvoliti trece pretkolo na njemu jer su jedva i ova dva dozvolili.Kevin je napisao/la:
zezno sam se..Zrinjski je jedva dobio i za ova prva 2 jer su prethodno prijavili i Pecaru tako da će Pecara biti uz Zenicu i BL ja mislim jedina da ima i treću kategoriju![]()
pa znam da Zenica ima, rekao sam:AnelZ je napisao/la:Mislim da je ipak Zenica nakon ove rekonstrukcije travnjaka i povecanja dimenzija igralista sada stadion cetvrte kategorije, tj. dovoljno za grupne faze LP i LE pa sve osim finala, dok su Pecara i BL trece kategorije. Samo sto UEFA cesto progleda kroz prste i nekim drugim stadionima (tipa Koševo) pa cak i stadionu druge kategorije zbog situacije dozvoli da cak se igra grupna faza na njemu (sjeti se da je prosle godine dozvoljeno na Koševu da se igra grupna faza ukoliko bi neko dosao do nje). Ali sumnjam da ce Bijelom Brijegu dozvoliti trece pretkolo na njemu jer su jedva i ova dva dozvolili.Kevin je napisao/la:
zezno sam se..Zrinjski je jedva dobio i za ova prva 2 jer su prethodno prijavili i Pecaru tako da će Pecara biti uz Zenicu i BL ja mislim jedina da ima i treću kategoriju![]()
"ako da će Pecara biti uz Zenicu i BL ja mislim jedina da ima i treću kategoriju"
ali nisam mislio da Zenica nema četvrtu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ako prođemo uzet ćemo pun ku*ac para . samo da se igra u mostaru još !modecom je napisao/la:joj ako prodjete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kolika setta sada radi onog primljenog gola jucer
ali cuda su moguca, mi moramo ici na pobjedu
ali cuda su moguca, mi moramo ici na pobjedu
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Vedo, reci svojima da se malo za..ebavaju 
ma sa ovakvom zadnjom linijom nema se šta tražiti u uzvratu... dole nam negine 4-5 komada..
treba dovesti bar jednog stopera i zadnjeg veznog (ako se Arežina ne vrati) pa da se možemo nadati Europi i sljedeće godine....
treba dovesti bar jednog stopera i zadnjeg veznog (ako se Arežina ne vrati) pa da se možemo nadati Europi i sljedeće godine....
#Ausilio OUT
Zrinjski je ispao i prije nego što se igrala prva utakmica... Realne šanse za dalje ima Široki,Sarajevo... Želju će smlatit il Plzen ili neki lijepi sudija 
ali ipak sačekajmo sa bilo kakvim prognozama ! sve će biti jasno idući tjedan !
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Realno je da nemamo šanse nikave! Igramo bez Stojkića, Radeljića a nemamo adekvatnu zamjenu za Peru. Graovac na stoperu sa Aničićem ...
- masteRofPoker
- Kontakt:
I ja to isto kontam jucer. Gledam tekmu i vidim finu ekipu Zrinjskog ali odbrana brate dragi tj. stoperi katastrofa.Jericho je napisao/la:ma sa ovakvom zadnjom linijom nema se šta tražiti u uzvratu... dole nam negine 4-5 komada..
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Jeste stoperi su nam grozni i to se snalo i prije utakmice jer je to isti stoperski par koji je najviše primio golova skoro proljetos pa netreba neka velika pamet za to !
Nadajte se da će vam uprava dovesti pojačanje
Gdje je arezina?
na robijigruezi je napisao/la:Gdje je arezina?
Da se i ja kratko osvrnem na utakmicu..
Po meni je presudila igra 10 na 10 u 2. poluvremenu jer 1. pol. smo bili podjednaki. Nasa igra se uglavnom svodi na Perina utrcavanja po lijevoj strani i bez njega jednostavno nismo znali sta uraditi..
I one duge lopte na Popovica su bile poptuno beskorisne, njihovi su stoperi prekvalitetni, a jednu ili dvije lopte koje im je uzeo nitko nije mogao pokupiti..
Oko 70-75. minute me bilo stid gledati, Bugari se dodaju na centru, a nasih 7 stoji u zadnjoj liniji i svi samo stoje i gledaju, niko ne pokusava uzeti loptu..
Bez Pere u uzvratu (neigranje Ante je pojacanje tko god igrao umjesto njega) nemamo neke velike sanse, ali ostaje da se nadamo i vjerujemo u nase igrace..
PONOS MOJE HERCEGOVINE !
Po meni je presudila igra 10 na 10 u 2. poluvremenu jer 1. pol. smo bili podjednaki. Nasa igra se uglavnom svodi na Perina utrcavanja po lijevoj strani i bez njega jednostavno nismo znali sta uraditi..
I one duge lopte na Popovica su bile poptuno beskorisne, njihovi su stoperi prekvalitetni, a jednu ili dvije lopte koje im je uzeo nitko nije mogao pokupiti..
Oko 70-75. minute me bilo stid gledati, Bugari se dodaju na centru, a nasih 7 stoji u zadnjoj liniji i svi samo stoje i gledaju, niko ne pokusava uzeti loptu..
Bez Pere u uzvratu (neigranje Ante je pojacanje tko god igrao umjesto njega) nemamo neke velike sanse, ali ostaje da se nadamo i vjerujemo u nase igrace..
PONOS MOJE HERCEGOVINE !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.