ako prođemo uzet ćemo pun ku*ac para . samo da se igra u mostaru još !modecom je napisao/la:joj ako prodjete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
kolika setta sada radi onog primljenog gola jucer
ali cuda su moguca, mi moramo ici na pobjedu

ali cuda su moguca, mi moramo ici na pobjedu

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Vedo, reci svojima da se malo za..ebavaju 

ma sa ovakvom zadnjom linijom nema se šta tražiti u uzvratu... dole nam negine 4-5 komada..
treba dovesti bar jednog stopera i zadnjeg veznog (ako se Arežina ne vrati) pa da se možemo nadati Europi i sljedeće godine....
treba dovesti bar jednog stopera i zadnjeg veznog (ako se Arežina ne vrati) pa da se možemo nadati Europi i sljedeće godine....
#SuningOUT
Zrinjski je ispao i prije nego što se igrala prva utakmica... Realne šanse za dalje ima Široki,Sarajevo... Želju će smlatit il Plzen ili neki lijepi sudija 

ali ipak sačekajmo sa bilo kakvim prognozama ! sve će biti jasno idući tjedan !
-
- Kontakt:
Realno je da nemamo šanse nikave! Igramo bez Stojkića, Radeljića a nemamo adekvatnu zamjenu za Peru. Graovac na stoperu sa Aničićem ...
- masteRofPoker
- Kontakt:
I ja to isto kontam jucer. Gledam tekmu i vidim finu ekipu Zrinjskog ali odbrana brate dragi tj. stoperi katastrofa.Jericho je napisao/la:ma sa ovakvom zadnjom linijom nema se šta tražiti u uzvratu... dole nam negine 4-5 komada..
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
-
- Kontakt:
Jeste stoperi su nam grozni i to se snalo i prije utakmice jer je to isti stoperski par koji je najviše primio golova skoro proljetos pa netreba neka velika pamet za to !
Nadajte se da će vam uprava dovesti pojačanje
Gdje je arezina?
na robijigruezi je napisao/la:Gdje je arezina?

Da se i ja kratko osvrnem na utakmicu..
Po meni je presudila igra 10 na 10 u 2. poluvremenu jer 1. pol. smo bili podjednaki. Nasa igra se uglavnom svodi na Perina utrcavanja po lijevoj strani i bez njega jednostavno nismo znali sta uraditi..
I one duge lopte na Popovica su bile poptuno beskorisne, njihovi su stoperi prekvalitetni, a jednu ili dvije lopte koje im je uzeo nitko nije mogao pokupiti..
Oko 70-75. minute me bilo stid gledati, Bugari se dodaju na centru, a nasih 7 stoji u zadnjoj liniji i svi samo stoje i gledaju, niko ne pokusava uzeti loptu..
Bez Pere u uzvratu (neigranje Ante je pojacanje tko god igrao umjesto njega) nemamo neke velike sanse, ali ostaje da se nadamo i vjerujemo u nase igrace..
PONOS MOJE HERCEGOVINE !
Po meni je presudila igra 10 na 10 u 2. poluvremenu jer 1. pol. smo bili podjednaki. Nasa igra se uglavnom svodi na Perina utrcavanja po lijevoj strani i bez njega jednostavno nismo znali sta uraditi..
I one duge lopte na Popovica su bile poptuno beskorisne, njihovi su stoperi prekvalitetni, a jednu ili dvije lopte koje im je uzeo nitko nije mogao pokupiti..
Oko 70-75. minute me bilo stid gledati, Bugari se dodaju na centru, a nasih 7 stoji u zadnjoj liniji i svi samo stoje i gledaju, niko ne pokusava uzeti loptu..
Bez Pere u uzvratu (neigranje Ante je pojacanje tko god igrao umjesto njega) nemamo neke velike sanse, ali ostaje da se nadamo i vjerujemo u nase igrace..
PONOS MOJE HERCEGOVINE !
-
- Kontakt:
Ante igra u uzvratu tako da ni tu sreće nema! Trener se odrekao tri lijevaka i sada nemamo zamjenu za Peru!
Varijanta je da Aničić igra lijevo a na štoperima Radeljić, Graovac!
Varijanta je da Aničić igra lijevo a na štoperima Radeljić, Graovac!
oce li prenositi koja televizija ????
Bit ce stream valjda, BHT ne prenosi..EdoBa je napisao/la:oce li prenositi koja televizija ????
Pismo iz Stuttgarta: Sretno Plemići i čekamo vas
Na adresu našeg portala stiglo je pismo iz Njemačke, točnije iz Stuttgarta koje prenosimo u cijelosti.
Ljubazno Vas molimo kao jedini mediji koji korektno donosi izvješća iz HŠK Zrinjski da objavite ovo naše pismo. Mi Hrvati iz Stuttgarta koji se nalazimo na privremenom radu u ovom njemačkom gradu odušuvljeni smo spoznajom da ćemo možda ugostiti najstariji Hrvatski klub HŠK Zrinjski. Povijest Zrinsjkog dobro nam je poznata, a iz istih razloga zbog kojih je ugušen Zrinjski naši očevi su morali pobjeći iz domovine. Na svu sreću danas ne moramo kriti naše hrvatstvo, i ukoliko dođe do gostovanja Plemića u Stuttgartu mi ćemo ga dočeakati onako kako dolikuje najstarijem nogometnom klubu u Hrvata.
Zrinjskom ostaje samo da sutra izbori plasman u 3. pretkolo Europske lige, a ostalo je sve na nama. Plemići puno sreće sutra u Bugarskoj, mi strepimo i nadamo se da ćete pobjedom učiniti čast nama Hrvatima koji živmo u Stuttgratu da budemo uz Vas koji ste simbol ne samo Hrvata Mostara i Hercegovine, već svih Hrvata širom svijeta.
Srdačan pozdrav portalu **** od vjernih navijača Zrinjskog iz Njemačke.
ne bratim BiH ligu samo me zanima na koju je foru Zrinjski usao u EL? 

1. Zeljo u LP, 2. Sarajevo u EL, 3. Borac nije dobio licencu, 4. Celik nije dobio licencu, 5. Olimpic nije dobio licencu, 6. Siroki isao kao osvajac Kupa, 7. Slavija nije dobila licencu, 8. Leotar nije dobio licencu i 9. Zrinjski dobio licencu.andro234 je napisao/la:ne bratim BiH ligu samo me zanima na koju je foru Zrinjski usao u EL?
Imala je BiH i jacih situacija. U sezoni 2006./07. BiH je zbog nedostatka licenci imala samo 3 predstavnia umjesto 4, a taj treci je bilo Zepce koe je zavrsilo osmo. Jos je bilo price da bi tadasnji drugoligas Brotnjo igrao samo da je predao zahtjev, jer su imali sve potrebno za dobijanje licence.
Bolje da nisu predali zahtjev jer bi ispali i bezveze pare trošili na putovanja.Signore je napisao/la:1. Zeljo u LP, 2. Sarajevo u EL, 3. Borac nije dobio licencu, 4. Celik nije dobio licencu, 5. Olimpic nije dobio licencu, 6. Siroki isao kao osvajac Kupa, 7. Slavija nije dobila licencu, 8. Leotar nije dobio licencu i 9. Zrinjski dobio licencu.andro234 je napisao/la:ne bratim BiH ligu samo me zanima na koju je foru Zrinjski usao u EL?
Imala je BiH i jacih situacija. U sezoni 2006./07. BiH je zbog nedostatka licenci imala samo 3 predstavnia umjesto 4, a taj treci je bilo Zepce koe je zavrsilo osmo. Jos je bilo price da bi tadasnji drugoligas Brotnjo igrao samo da je predao zahtjev, jer su imali sve potrebno za dobijanje licence.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.