Znači Higuain je novi igrač Arsenala?emir18 je napisao/la:Cim je na TM 70% to je gotova stvar.
De ne provaljuj se. Kad bude službeno, onda reci da si nešto zaradio, a do tada stfu!
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Znači Higuain je novi igrač Arsenala?emir18 je napisao/la:Cim je na TM 70% to je gotova stvar.
Nije al bice...anonymousHD je napisao/la:Znači Higuain je novi igrač Arsenala?emir18 je napisao/la:Cim je na TM 70% to je gotova stvar.
De ne provaljuj se. Kad bude službeno, onda reci da si nešto zaradio, a do tada stfu!
Ancelotti implementing Barça style- MARCA
pa ciji ce stil kopirat nego barcin ha ya ,zna ancelotiRMA je napisao/la: Edit:
Ancelotti implementing Barça style- MARCA
Drži se Barkleya.LBJ MVP je napisao/la:Sa 3 trofeja u 3 sezone tačnije.Jupko to u jednoj odradi.
podsjeti me, ko je ono felgaLenBias je napisao/la:sada ce doci felga i napisati kako to nije istina
Jbg nije nikad ni bio pouzdan toliko, cijene im nemaju veze s vezom bar sto se tice PL BiH, pisalo je svasta tamo i vezano za RealRMA je napisao/la:Transfermarkt nije relevantan uopće po pitanju procenta realizacije transfera , a razlog tome je objasnio jednom forumaš @amerosm. Uglavnom nisu pouzdani po tom pitanju, jer dosta je vremena preko ili oko šezdeset procenata bilo i za Lewandovski-og u Bayern i Eriksen-a u BvB, pa na kraju ništa se ne desi od toga.
Sveti je napisao/la: podsjeti me, ko je ono felga![]()
felgabarca_87 je napisao/la:
pa ciji ce stil kopirat nego barcin ha ya ,zna anceloti![]()
volio bi bas da tako real igra pa da oni isti realovi navijaci sto su pljuvali po barcinom stilu igre govore odjednom kako real igra prekrasno,da sami sebe popljuju
Naravno da ne mora.RMA je napisao/la:Kako sam razumio, Carlo insistira na igranju na 1 dodir. Iako sinonimno u neku ruku, ta igra ne mora biti ni nalik na tiki-taku.
RealMoudrid je napisao/la:Bez puno dodavanja, ali sa puno golova, trofeja i lijepih godina...
Ili kad bolje razmislim, otišao je Mourinho, teško...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.