FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BegAx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BegAx » 19 jul 2013, 17:09

sarajlija je napisao/la:
BegAx je napisao/la:Pojedinci su ipak zasluzili pohvalu, tacnije Suljic, Todorovic i Bandovic. :D
Aki i dalje srlja po svome dribla i dribla i nikad mu kraja sto me posebno to nervira kod njega. ;)

Ogi svakako, Dejo daj Beg jel se salis... :lol: :roll:

Ivan na mjesto radulovica pod hitno, Vule i Dupovac odbrana i podhitno napadac sta je vise ovoj upravi do kada se misle igrati sa zivcima nas navijaca. :?
Naravno druze. :D
Ma srlja, al' puno manje nego prije. Kad' napravi dobar prodor nema k'o da ga podrzi, jer nasi NE TRCE nikako. Po postavci Melunatora na terenu, prije bi se reklo da on igra u sredini, a ne napadu. Pa frajer u jeku nasih napada stoji kod centra. :lol: :roll:
I da, Suljic je jedan od rijetkih koji je sinoc non stop ganjao protivnicke igrace dok nije lipsao. Ostali su se setali i samo cekali da im siptari daju loptu. Pa tako nece pobjediti ni Pofalicki.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 19 jul 2013, 17:11

Dejan će braniti jer nema ko drugi. Abdihodžić neće dobiti šansu u uzvratu jer mu se i ne može dati u ovako važnom meču. Ovo su riječi.jednog člana naše uprave...dodaje da ćemo proči šipce i da će napadač biti doveden za par dana.
....možda i neko dodje do 2018

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 19 jul 2013, 17:13

Upravo, upravo ti o ovome pricam... :roll: :roll:

Uprava sjedi boli njih briga sto napadaca nemamo pravog, konto sam da ce Karic nesto uradit nista naravno, prepali se pekara, sta ce tek onda biti protiv Metalurga zapitam se ovako cesto itd, itd.... ;)
Kratko receno:Jadno sta nam se desava bgm vam ovo iskreno pricam.., necemo mi titulu osvojiti jos zadugo, a onaj pehar ja mislim da se ubujdo vise od 2007, rade li sta one cistacice neka malo obrisu... :lol: :roll:
04.10.2009 !!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jul 2013, 17:15

simon je napisao/la:
Hellas je napisao/la:Jel ovo onaj Metalurg sto je nabio Celika iz Niksica prosle godine 7:0,a Celik izbacio prije toga Borac?
Upravo taj Metalurg ukupno rezultat bio 11:2 pa ih onda izbacio Tromso.

Zar nije izgubio 2-1 :?:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jul 2013, 17:15

Suljicu osim koje kile fali jos nesto; njemu treba pustati insert iz filma GOL, gdje Santiago dribla, zatim se dosudjuje penal nad njim i gol za Newcastle, poslije utakmice prilazi njemu trener i pita ga sa je vidio dok je driblao, ovaj mu odgorava penal i gol za nas, na to ce njemu trener: "Ne nego si imao dvojicu igraca koji su u boljoj poziciji od tebe."
Ima tu i ova mjesta da ga nasi ne prate kad se on zaleti. :|

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jul 2013, 17:18

ovdje jos neki nisu shvatili da Karic nije klasicni napadac
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 19 jul 2013, 17:21

Bosniacum Lilium je napisao/la:ovdje jos neki nisu shvatili da Karic nije klasicni napadac
Itekako da jesam ja licno ali makar sam se nado da ce sinoc nesto uraditi po strani, pa jel mi trebamo da igramo sta ne kontam jesu li nasi zaostali , neke posljedice u ratu??

Pa prepali se Kukesa sta imamo vise pricati bgt, sta ce biti sad ako prodju usrace se u gace pa nije nama ljudi 12 godina do kada vise cekati i nervirati se.
NAPADAC, NAPADAC SAMO TO!-Bilbija npr sta ja znam.. ;)
04.10.2009 !!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 19 jul 2013, 17:33

hilmo je napisao/la:Suljicu osim koje kile fali jos nesto; njemu treba pustati insert iz filma GOL, gdje Santiago dribla, zatim se dosudjuje penal nad njim i gol za Newcastle, poslije utakmice prilazi njemu trener i pita ga sa je vidio dok je driblao, ovaj mu odgorava penal i gol za nas, na to ce njemu trener: "Ne nego si imao dvojicu igraca koji su u boljoj poziciji od tebe."
Jesi ovo cuo od strucnjaka sa istocne tribine? Ja ti iskreno zelim reci da ne padas na suplje price i da ne pricas nesto o cemu ne znas. Njemu ne fali kila, on da iste dobije izgubio bi svoje najjace oruzje a to je brzina. Asmir ima sve sto mu treba samo nekad malo vise dribla a to sto zbog "nedostatka" kila slomi protivniku kicmu je nebitno kao i to da u prosjeku Suljic sam uzima faula kao nasa cijela ekipa za vrijeme jedne utakmice, a to sto nasi ne znaju ubaciti osim Tadejevica necemo ulaziti. Bas me zanima zasto si se uhvatio njega kad je sinoc bio jedina svjetla tacka trudio se pokusavao, pametnije je traziti mane nasem kapitenu koji ne zna gdje se nalazi a ima utakmica u nogama koliko hoces. Mjenjali su se treneri a Suljic je igrao jer zasluzuje ali ti i dalje slusaj sta pricaju isfrusturani ljudi koji dodju na AFH da svoje kucne probleme iskale na igracima kluba za koji navijaju od evropski pa do derbi utakmica, dok na malim ne glume strucnjake pa i ne dolaze na iste.

Ovi sto pricaju kako su ocekivali da Karic napravi nesto u napadu nek prvo pogledaju kakve se izmjene vrse pa onda sve ostalo, gubimo a u igru ulazi Radan koji je destruktivac nikako igrac koji ce poboljsati nasu igru. Sramota je da se sinoc iz igre ne vadi kapiten ili Cimirot jer su odigrali za cistu nulu. Gojko ima kvalitet igrao je dobro prve dvije tekme dok kapiten dolazi na nivo Denisa Comora, evo garantujem da je Denis odigrao svaku utakmicu bolje nego kapiten od kada se vratio. Da ne pricamo o tome sta je krampa Comor za onog invalida na desnoj strani koji ne zna da se postavi kao bek vec napada igraca isto kao da mora skociti u kanal od 50 metara sav se jadan ukrutio ni vamo ni tamo. Prijatno i opet kazem volio bi da ispadnemo od pekara da se ovi evropa navijaci ostave kluba koji vole samo kad je derbi ili neka dobra evropska tekma. Prijatno !

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 19 jul 2013, 17:39

sarajlija je napisao/la:Upravo, upravo ti o ovome pricam... :roll: :roll:

Uprava sjedi boli njih briga sto napadaca nemamo pravog, konto sam da ce Karic nesto uradit nista naravno, prepali se pekara, sta ce tek onda biti protiv Metalurga zapitam se ovako cesto itd, itd.... ;)
Kratko receno:Jadno sta nam se desava bgm vam ovo iskreno pricam.., necemo mi titulu osvojiti jos zadugo, a onaj pehar ja mislim da se ubujdo vise od 2007, rade li sta one cistacice neka malo obrisu... :lol: :roll:
Ma kakva druze titula. Nas tim sa titulom ove godine je smijesno povezivati. DAJ BOZE da mi izguramo kako do Evrope. Ocekujem rekord po pitanju bodova u gostima(negativni naravno). :D
Ako je iko bio optimista onda sam ja, al' sad' sam se jednostavno pomirio da smo **** i to zesca. Nema potrebe da ja ista vise govorim, Semjon Milosevic je sinoc sve objasnio. Sveo sve u par recenica, ubo sto se kaze "u sridu".

Jedino bih se jos dotakao Suljica, momka koji mi je sinoc porastao u ocima. Jest' on imao svojih bubica, od psovanja pa nadalje... Jedini je sinoc natopio dres, JEDINI. On nije zasluzio zvizduke i psovke u cetvrtak. Nadam se da i ostali to misle, jer bi mi zaista bilo zao da njemu iko ista ruzno kaze pored Bandovica, Radulovica, onog uhljupa od kapitena, Melunovica...
Sve me izjeda iznutra dok ovo pisem. Pa ne mogu da vjerujem na sta smo spali. :lol: :(

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 19 jul 2013, 17:42

Suljic majstore ne igra u cetvrtak ili sam ja nesto pogresno skontao ?!

Imamo mi dobrih igraca samo nam je taktika odron zesci fol igramo romb na sredini Cimirot- Dzakmic- Haurdic, a sinoc prva dvojica nisu ni bila na terenu.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 19 jul 2013, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 19 jul 2013, 17:42

1L8F9C2 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Suljicu osim koje kile fali jos nesto; njemu treba pustati insert iz filma GOL, gdje Santiago dribla, zatim se dosudjuje penal nad njim i gol za Newcastle, poslije utakmice prilazi njemu trener i pita ga sa je vidio dok je driblao, ovaj mu odgorava penal i gol za nas, na to ce njemu trener: "Ne nego si imao dvojicu igraca koji su u boljoj poziciji od tebe."
Jesi ovo cuo od strucnjaka sa istocne tribine? Ja ti iskreno zelim reci da ne padas na suplje price i da ne pricas nesto o cemu ne znas. Njemu ne fali kila, on da iste dobije izgubio bi svoje najjace oruzje a to je brzina. Asmir ima sve sto mu treba samo nekad malo vise dribla a to sto zbog "nedostatka" kila slomi protivniku kicmu je nebitno kao i to da u prosjeku Suljic sam uzima faula kao nasa cijela ekipa za vrijeme jedne utakmice, a to sto nasi ne znaju ubaciti osim Tadejevica necemo ulaziti. Bas me zanima zasto si se uhvatio njega kad je sinoc bio jedina svjetla tacka trudio se pokusavao, pametnije je traziti mane nasem kapitenu koji ne zna gdje se nalazi a ima utakmica u nogama koliko hoces. Mjenjali su se treneri a Suljic je igrao jer zasluzuje ali ti i dalje slusaj sta pricaju isfrusturani ljudi koji dodju na AFH da svoje kucne probleme iskale na igracima kluba za koji navijaju od evropski pa do derbi utakmica, dok na malim ne glume strucnjake pa i ne dolaze na iste.

Ovi sto pricaju kako su ocekivali da Karic napravi nesto u napadu nek prvo pogledaju kakve se izmjene vrse pa onda sve ostalo, gubimo a u igru ulazi Radan koji je destruktivac nikako igrac koji ce poboljsati nasu igru. Sramota je da se sinoc iz igre ne vadi kapiten ili Cimirot jer su odigrali za cistu nulu. Gojko ima kvalitet igrao je dobro prve dvije tekme dok kapiten dolazi na nivo Denisa Comora, evo garantujem da je Denis odigrao svaku utakmicu bolje nego kapiten od kada se vratio. Da ne pricamo o tome sta je krampa Comor za onog invalida na desnoj strani koji ne zna da se postavi kao bek vec napada igraca isto kao da mora skociti u kanal od 50 metara sav se jadan ukrutio ni vamo ni tamo. Prijatno i opet kazem volio bi da ispadnemo od pekara da se ovi evropa navijaci ostave kluba koji vole samo kad je derbi ili neka dobra evropska tekma. Prijatno !
Evo potpisujem gotovo svaku riječ, jedino što bi po mom mišljenju za van naravno osim Radulovića prvi bio Cimirot koji nije jučer odigrao baš ništa ali momak zna, pa zato se i ima tri izmjene ako nejde nejde. I još nešto po meni i Melunović nije toliko loš koliko ga pljuju, čovjek se i nađe u prilici ali ili nema sreće ili ne znam ali ne treba ga tako ispljuvati i to ga pljuju oni koji očito u životu nisu nogometnu loptu udarili. I bit će bolje vidjet ćete
ovo je tek početak, malo strpljenja.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 19 jul 2013, 17:44

1L8F9C2 je napisao/la:Suljic majstore ne igra u cetvrtak ili sam ja nesto pogresno skontao ?!
Mamlaz dobio zuti i nece igrati, a ni Tadjevic majmun... :x
Kako god nepise nam se dobro imam neki predosjecaj igrace isto kao i sinoc..
04.10.2009 !!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 19 jul 2013, 17:47

Melunovica nece gol tacno ga nece. On koliko ne zna toliko i srece nema, njemu da udje ona precka jucer zabio bi jos dva gola ali samopouzdanje se uzdrma Torresu a ne prosjecnom igracu. Dzakmic je prvi koji je u 3 evropske tekme bio daleko ispod Melunovica ali on je zlatan on je nas dobri kapiten pa ima privilegiju.

Suljic sinoc zuti nije zasluzio samo je trazio cist korner a onaj jedva docekao da mu da karton. Nazalost u revansu dva najbolja igraca trenutno nam ne igraju.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 19 jul 2013, 17:47

1L8F9C2 je napisao/la:Suljic majstore ne igra u cetvrtak ili sam ja nesto pogresno skontao ?!

Imamo mi dobrih igraca samo nam je taktika odron zesci fol igramo romb na sredini Cimirot- Dzakmic- Haurdic, a sinoc prva dvojica nisu ni bila na terenu.
Igra i Suljic i Tadejevic. 3 zuta su suspenzija.

Ma hajd' nije toliko ni do taktike kol'ko je do njihove nezainteresovanosti. Pa sta im je koji ****?! Hajde izgubili pa Boze moj, desava se. Al' bez imalo zelje za pobjedom, bez imalo zara... Jao kad' se sjetim one generacije Obuca, Repuh, Zukic... Jesmo nazadovali u picku materinu. :cry:

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 19 jul 2013, 17:55

BegAx je napisao/la:

Ma hajd' nije toliko ni do taktike kol'ko je do njihove nezainteresovanosti. Pa sta im je koji ****?! Hajde izgubili pa Boze moj, desava se. Al' bez imalo zelje za pobjedom, bez imalo zara... Jao kad' se sjetim one generacije Obuca, Repuh, Zukic... Jesmo nazadovali u picku materinu. :cry:
Dobro sve je to ok sto si napisao, al sta je sa trenerom jel on tu dosao da ih natjera ili da drzi na terenu dva tri baletana dok na klupi momci poput Radovca cekaju zeljno priliku. Sinoc umjesto Radana da udje Samir duplo bi bolje bilo al ...

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 19 jul 2013, 18:01

1L8F9C2 je napisao/la:
BegAx je napisao/la:

Dobro sve je to ok sto si napisao, al sta je sa trenerom jel on tu dosao da ih natjera ili da drzi na terenu dva tri baletana dok na klupi momci poput Radovca cekaju zeljno priliku. Sinoc umjesto Radana da udje Samir duplo bi bolje bilo al ...
Iskreno, ni meni Husref ni najjasniji. Da je ovo onaj stari Husref **** bi on mater njima. Ne bi se on zadovoljavao sa ovakvim rezultatima. Luda kuca...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 jul 2013, 18:02

Husref je skoro bio na operaciji mozda jos nije sto posto spreman za takve utakmice. Mislim da se ne smije enrvirati niti biti pod pritiskom zbog srca.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 19 jul 2013, 18:05

terabajt je napisao/la:Husref je skoro bio na operaciji mozda jos nije sto posto spreman za takve utakmice. Mislim da se ne smije enrvirati niti biti pod pritiskom zbog srca.
Naravno i da jeste 100% spreman on se mora paziti, ali nekima je lakse da njega okrivljuju za poraz i da ga vrijedzaju nego da promisle malo.
Ti si opet šampion !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 jul 2013, 18:05

terabajt je napisao/la:Husref je skoro bio na operaciji mozda jos nije sto posto spreman za takve utakmice. Mislim da se ne smije enrvirati niti biti pod pritiskom zbog srca.
Samo sto im je sinoc u svlacionici ebo od do.
1946

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 19 jul 2013, 18:06

Na to i ja tipujem da je ovo luda kuca, jer ovo nije Musemic kakav se prizeljkivao njegove ekipe su uvijek bar bile borbene i nije tolerisao manekene po terenu izgleda da je proslo vrijeme kada je mogao uticati na mnoge stavri i imao onu stvar da izabci sa terena igrace koji ne zele da igraju.

Jednom Obuci je znao poslije utakmice pred punim istokom ocitati bukvicu danas izgleda ne moze ni jednom Dzakmicu.
Njegovo Sarajevo i prije operacije je igralo kao i ove evropske utakmice bez puno borbe i zara, zato mi vise nista jasno nije. Valjda ovo izadje na dobro al sve dok je tu doticni menadjer vrtimo se u krug.

Simon ja bi samo volio znati ko je vrijedjao Musemica ? Bas me zanima osim ako uvredom ne smatras prigovor za losu izmjenu koje su svi svjesni.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bejker i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []