Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Hvala prijatelju 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jesil' pros'o ispod milje ? 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
E svašta... I šta bi na kraju, S3 ili S4 čekaš?Unknown Genius je napisao/la: Tako su mi i rekli da će me nazvati, jučer me nazvali i rekli da bi trebao doći, čekao sam sve do 4 pred poštom i opet ništa, kao trebalo bi danas biti pa će mi javiti. Naravno niko ne zove. Da mi bar nisu rekli da imaju na stanju, pa hajd.
@ HZ_ilidzaa
Koliko para? Može i u PP
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
1020 platio , nije mi ga htio dati ispod 1050km ... Ja izadjem iz radnje kad eto za mnom lika haj sad cu nazvati šefa , nazva on šefa i tako dobi 30 km popusta 
@anonimni
DaBogda ga Wertuom zamjenio

@anonimni
DaBogda ga Wertuom zamjenio
može neko preporučiti mobitel do 200-250 KM?
Nov ili polovan ? Ako imas srece, mozes naci Galaxy ** (jest star, ali ti moze odlicno posluziti jer ima jaku podrsku za custom ROM-ove, a imas zvanicni ICS, za JB ne znam), a od novih mislim (ali nisam 100% siguran) da mozes naci Xperiu miro, ja ti pisem sa nje, odlican telefon za te pare...
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unknown Genius
- Kontakt:
S3, ko bude S4 čekao i načekat' će se.anonimni je napisao/la:E svašta... I šta bi na kraju, S3 ili S4 čekaš?Unknown Genius je napisao/la: Tako su mi i rekli da će me nazvati, jučer me nazvali i rekli da bi trebao doći, čekao sam sve do 4 pred poštom i opet ništa, kao trebalo bi danas biti pa će mi javiti. Naravno niko ne zove. Da mi bar nisu rekli da imaju na stanju, pa hajd.![]()
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Jedino zbog cega bi mogao zazaliti su one gluposti poput group playa i kojekakvih senzora, S3 je odlican telefon s prihvatljivom cijenom i definitivno 400 KM razlike u cijenama ne zasluzuju te gluposti na cetvorci... Takodjer i tebi upucujem iste zelje kao @ HZ_ilidzi 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ganjaj nov LG L5 za 220-230. Zavrtit ce i oficijelni Jelly bean.bazeni je napisao/la:može neko preporučiti mobitel do 200-250 KM?
- Unknown Genius
- Kontakt:
Hvala.
Ma znam da nije neka velika razlika, S4 sam želio više samo zbog rezolucije 1080 x 1920, i zato što ja kad kupim nešto ne mogu ga se riješiti 3-4 godine, pa da bar u ovom trenutku imam jedan od najboljih.
Inače čestitke @HZ_ilidzi i od mene, nema boljeg i ljepšeg telefona od tog.
Ma znam da nije neka velika razlika, S4 sam želio više samo zbog rezolucije 1080 x 1920, i zato što ja kad kupim nešto ne mogu ga se riješiti 3-4 godine, pa da bar u ovom trenutku imam jedan od najboljih.
Inače čestitke @HZ_ilidzi i od mene, nema boljeg i ljepšeg telefona od tog.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Racunaj da ces i sad imati telefon koji je, ako nista, medju 10-ak najboljih na trzistu, vjerujem da ce se i custom ROM-ovi za njega dugo razvijati, pa bi mogao imati telefon s aktuelnim Androidom i kad ti isteknu 2 godine garancije u kojim ti nije prihvatljivo takvo igranje s tim
Mene raduje sto mu se cijena smanjuje, u martu se rijesavam placanja ovog telefona i onda bih i ja aBd mogao napasti trojku 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ima li vas vlasnika Sony Xperia telefona da imate problema sa novim Jelly Bean androidom ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
okaci koju slikicu po noci, da vidimo malo Lumia 920 vs HTC OneHZ_ilidzaa je napisao/la:Njegovo tobejarabi visocanstvo konacno u mojim rukama![]()
Kamera ownz , o softu da ne pricam... Kad mi neko kaze bolji s4 od njega tacno bi ga rokn'o![]()
btw evo opet moje od prethodnih par stranica

da vidim kakva jeltraPixel kamera
- reds_forever
- Kontakt:
Ma mislim generalno kakvi sumoustapha je napisao/la:Koji?reds_forever je napisao/la:Kakav je ovaj Prestigio
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Odakle vam tol'ke pare, ba i kako vam ni'e zao tol'ko dati za telefon, uz saznanje da na drugom kraju svijeta ljudi umiru od gladi. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- reds_forever
- Kontakt:
Ma ja ne namjeravam mijenjati mobitel u narednih 4 - 5 godina, evo i ovaj trenutni mi toliko traje , tako da ovo sto sad kupim treba barem necem da valjauschtipak je napisao/la:Odakle vam tol'ke pare, ba i kako vam ni'e zao tol'ko dati za telefon, uz saznanje da na drugom kraju svijeta ljudi umiru od gladi.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Ako ćeš dati za mobitel 400KM, onda uzmi:
Nokia Lumia 620, 370KM

Nokia Lumia 620, 370KM

ja imam ovaj
Željeznicar za život cijeli !
Blago se tebi kad si mogla išta raditi na njemu...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.