FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

budzak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la budzak » 19 jul 2013, 21:58

da vidimo te najave za nove igrace..ima li kakav insajder o kojim je igracima rijec??

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 19 jul 2013, 22:02

Zar im treba bilo kakav motiv osim da igraju euro takmičenje i da svojim igrama skrenu pažnju nekog kluba na sebe. Pa da ne igraju za 2500KM nego za 6-7 milja eura i plačen stan. Zar ih nije stid onih 300 bolesnika koji su došli da ih bodre...zar ih nije stid javnosti u BiH koja je sve vidjela. Naravno ima i Hus dio krivice...nije nedodirljiv. Ali odigrati 2 pol onako jadno i mizerno sa onim retardiranim greškama nazovi golmana..FUUUJJJ

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 jul 2013, 22:07

budzak je napisao/la:da vidimo te najave za nove igrace..ima li kakav insajder o kojim je igracima rijec??
Insajderi su vec najavljivali Maletica, Kajkuta i Stevu Nikolica. Ne treba se previse obazirati na te informacije. Vjerovatno ce sada iz uprave pokusati sve da se povrati povjerenje navijaca i da se ponovo stvori ta pozitivna atmosfera. Samo neka budu oprezni, ako jos jednom pokusaju praviti neke gluposti sa igracima iz Replica i nekim **** iz Crnogorske i Hrvatske druge lige, mogli bi i odrezati granu na kojoj sjede.
#divovi

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 19 jul 2013, 22:16

BLU SKY...prosvijetli nas mislioče.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 19 jul 2013, 22:17

kolko ima godina puzigaca ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 19 jul 2013, 22:29

puzigaća 28
hočel nam ovaj SKY napokon otvoriti oči...ne mogu ovaj link na mob otvoriti

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 19 jul 2013, 22:29

ZZtop10 je napisao/la:kolko ima godina puzigaca ?
28, ako igra bar prilicno kao sto je igrao u borcu - to vam je veliko pojacanje :) samo jos nekog golmana nadjite :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jul 2013, 22:35

1L8F9C2 je napisao/la: Jesi ovo cuo od strucnjaka sa istocne tribine?
Ma kakvi :). Čuj stručnjaka.
Nisam momka vidio ono iz bliza da primjetim da li mu fali kila nego kad ga pogledam u duelu sa nekim igračem on se doslovno odbije od njeg, da li je to nedostatak težine ili snage ko će mu znati...Al eto mi razvezali o nedostacima Asmira a on bio najbolji sinoć. :|

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 19 jul 2013, 22:35

ne znam cemu gomilanje ovih starijih igraca od kojih tesko da cete sta imati. Bolje da ste dali priliku juniorima.Ovo bas nidje veze.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 19 jul 2013, 22:36

ZZtop10 je napisao/la:ne znam cemu gomilanje ovih starijih igraca od kojih tesko da cete sta imati. Bolje da ste dali priliku juniorima.Ovo bas nidje veze.
Oooo dušebrižniče šta ima?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jul 2013, 22:38

ZZtop10 je napisao/la:ne znam cemu gomilanje ovih starijih igraca od kojih tesko da cete sta imati. Bolje da ste dali priliku juniorima.Ovo bas nidje veze.
Konkretno mislis na? ja nevidim gomilanje kad dovedes nekoga na poziciju na kojoj bukvalno imas jednog igraca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 19 jul 2013, 22:39

Steph je napisao/la:
Oooo dušebrižniče šta ima?
#mojnetisra

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 19 jul 2013, 22:41

a do juče u želji Bešlija Bekrić i još 2-3 sa finim god...evo sad Bučan
nema ba veze gos ako igrač zna i hoče...pogotovo ovo drugo...Nelunović niti zna a niti hoče..gledam sinoč, ganjamo da izjednačimo on fol peta...ee zdrao Xavi šta ima

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 19 jul 2013, 22:43

miky_hz je napisao/la:
Konkretno mislis na? ja nevidim gomilanje kad dovedes nekoga na poziciju na kojoj bukvalno imas jednog igraca
trivunovic, radulovic, puzigaca. Bezveze trosenje para. Bolje da su dali sansu juniorima koji bi imali 2-3 puta manje plate, a na kraju mogu donijeti dosta novca klubu. Od ove trojice necete nista dobiti. Ali eto necu pisati vise steph ce mi se naljutiti.Izvinite.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 jul 2013, 22:45

Bućan32 god škaljić32 god kome ti pametuješ svega ti
Sarajevo ljubavi moja!

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 19 jul 2013, 22:47

igrač tipa Torlak zna i hoće
igrač tipa Hadžić..isto
trebal još ??

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 19 jul 2013, 22:48

stadion je napisao/la:a do juče u želji Bešlija Bekrić i još 2-3 sa finim god...evo sad Bučan
nema ba veze gos ako igrač zna i hoče...pogotovo ovo drugo...Nelunović niti zna a niti hoče..gledam sinoč, ganjamo da izjednačimo on fol peta...ee zdrao Xavi šta ima
Ti stvarno ne upucen decko ili samo tako volis da lupas bezveze. Poredis Zelju koji je tad s tim igracima imao Zolu, Kvesu, Stanu i da ne nabrajam dalje...
I sad Bucan ima ali isto tako ima Bajic, Hodzic, Sadikovic, Pehilj sve ispod 20 godina.
Bitno je napraviti kompaktnu cijelinu mladi s starijim ali ZZ kaze gomilanje ovih istrosenih igraca je skroz losa selekcija.
Zato igrate kako igrate..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jul 2013, 22:50

ZZtop10 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
trivunovic, radulovic, puzigaca. Bezveze trosenje para. Bolje da su dali sansu juniorima koji bi imali 2-3 puta manje plate, a na kraju mogu donijeti dosta novca klubu. Od ove trojice necete nista dobiti. Ali eto necu pisati vise steph ce mi se naljutiti.Izvinite.
Mozes mi objasniti kako neces dobiti nista u vjerovatno najboljom stoperu lige,ajde nek bude medju tri da nebude da hvalim naseg? kakve veze ima koliko ima godina ako je neko kvalitetan,opcenito onako ti govorim eto dosao je kod vas i Skaljic i Sejo pa isti taj Sejo sa 30+ bio najbolji u Ceskoj nisam primjetio da je neko napisao ili spominjao u tom trenutku godine jel je to sve nevazno u momentu kad ti imas rezultat,ako neko zna lopte igrati zna i sa 18 i da 35 i to je cinjenica pogotovo gledano nase lige,gdje transfer kvalitetan nece napraviti ni onaj sa 18 ni onaj sa 23 a ni onaj sa 30,tako da moras uzeti ono najbolje sto mozes u tom trenutku u zavinosti naravno od svoje moci,pogotovo u trenutku gdje nasa ekipa u trenutku dovodjenja Vuleta ima svega 2 stopera u cijelom rosteru gdje za utakmicu sa Liberstasom prijavimo samo 4 odbrambena igraca :roll: sta dalje da ti pricam

I vjeruj mi da njihove plate uopste nisu bog zna kakve,niti se neznam kakve pare trose na njih,ni blizu nekih ranijih ugovora iz proslih godina
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 jul 2013, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 19 jul 2013, 22:50

dali postoji mogucnost da je nas bandovic prodao utakicu jer znamo na sto su siptari sve spremni jer onakve 3 greske napravit smrdi mi to sve vise kad malo bolje razmislim a da ih prodjemo abd da uvaljamo jedan go a oni nama nemogu dati opet 3 na kosevua li me strah dali cemo uspjeti dati taj jedan go tuzno ali istinito :(
Samo Sarajevo

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 19 jul 2013, 23:18

Molim ove sto mi prave paralelu izmedju Zelje i FKS da mi objasne njihovo vidjenje situacine gdje je u timu samo Dupovac iz skole kluba (Colic, Zolotic, Svraka, Jamak, Armin Hodzic...
ustvari zelio bih da mi svoje vidjenje da neko normalniji i neko ko podrzava ovu upravu sadasnju...
ja sam i zaboravio da Suljic nije vas, a ni Bandovic, znaci samo Amer.
Ja ne mogu da vjerujem, znaci nemoguce...
ista su to djeca iste mahale cak su vasi juniori bili uspjesniji posljednjih godina, pa u cemu je onda problem...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Badgley, boki86, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Kimun, PingoFTW, Pitar6785 i 48 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []