FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tu i tamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tu i tamo » 20 jul 2013, 01:09

S tim sto brko niske ponude shvata ko uvredu pa nece ni da prica o tom...
dakle konkretno ili nikako, a do sad nije bilo nista konkretno.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 20 jul 2013, 01:10

Ponuda za kapitena postoji već duže vrijeme, ali ista ne ispunjava uslove Sir Osima.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 20 jul 2013, 01:13

Trequartista je napisao/la:Ponuda za kapitena postoji već duže vrijeme, ali ista ne ispunjava uslove Sir Osima.
Podebljat će oni to za koji dan kad abd Tika-Taka "poludi" i pošalje Plzen na "čekanje". :lol:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 20 jul 2013, 01:19

Anonimac je napisao/la:
Trequartista je napisao/la:Ponuda za kapitena postoji već duže vrijeme, ali ista ne ispunjava uslove Sir Osima.
Podebljat će oni to za koji dan kad abd Tika-Taka "poludi" i pošalje Plzen na "čekanje". :lol:
Jesam li ja jedini koji misli da Svraku ne bi trebalo staviti da igra :? s obzirom da njegovo šetkanje u zadnje vrijeme ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 20 jul 2013, 01:21

INFORMACIJA ZA ZELJINE NAVIJACE ......

Prodaja karata za utakmicu sa Viktoriom Plzen počinje sutra u 12:00 sati.

U prodaju će biti pušteno 24.000 ulaznica. Prodaja počinje sutra u 12:00 sati, u Plavom salonu, ispred Skenderije i u Ferhadiji. Cijene karata su sljedeće: Jug 6 KM, Istok 10 KM, Zapad 15 KM. ;)

Vec se znaju karte koliko i sta ali reko da se posjetite oni koji ne znaju. :P
04.10.2009 !!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 20 jul 2013, 01:29

iVar je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:
Jesam li ja jedini koji misli da Svraku ne bi trebalo staviti da igra :? s obzirom da njegovo šetkanje u zadnje vrijeme ;)
Kako god okreneš, nemaš koga drugog (osim da opet gurneš u vatru malog Dadu), jer se Hasanović povrijedio prošlu tekmu. Fkt, zna li neko hoće li moći igrati Hasanović, jeli spreman?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 20 jul 2013, 01:37

Ma ja bi nekako Dadu ba gurno. Vidio si šta djeca počiniše, Bajić uletio, razbuc'o ih ;)
Ako ne čitavu tekmu, dat momcima poluvrijeme :) Evo glava ako ne bi ginuli za grb ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 20 jul 2013, 01:37

Hajde raja pricajte kako je bilo dok ste se uclanjivali imal raje ovo ono... Kazu u ova dva dana mashAllah da je bilo extra sto se tice clanskih...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 20 jul 2013, 01:43

MrRiccoli je napisao/la:Hajde raja pricajte kako je bilo dok ste se uclanjivali imal raje ovo ono... Kazu u ova dva dana mashAllah da je bilo extra sto se tice clanskih...
Do sada prodato 500 clanski.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 jul 2013, 01:44

folderS je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:Hajde raja pricajte kako je bilo dok ste se uclanjivali imal raje ovo ono... Kazu u ova dva dana mashAllah da je bilo extra sto se tice clanskih...
Do sada prodato 500 clanski.
x 20 km fina para jos ako uspijemo prodati sve ulaznice za Plzen bez obzira prosli ili ne fina injekcija pa pocetak prvenstva.

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 20 jul 2013, 01:48

Momak sto je zaduzen za prijem prijavnica, moram reci da sam bio iznenadjen ljubzanoscu, vidi se kuluturan decko, ja sam ipak ocekivao nekog "dzikanastijeg", i da , da li neko zna koja je varijanta za nas sto smo vec kupili godišnju, kako cemo doci do karata za Plzen?
PS . Evo bas sad gledam, onako u kompletu, clansku i godišnju, i pravo dobro izgledaju !!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 jul 2013, 01:51

Besplatne karte će se moći preuzeti u prostorijama Kluba do utorka do 16:00 sati.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 20 jul 2013, 01:52

bangara je napisao/la:Momak sto je zaduzen za prijem prijavnica, moram reci da sam bio iznenadjen ljubzanoscu, vidi se kuluturan decko, ja sam ipak ocekivao nekog "dzikanastijeg", i da , da li neko zna koja je varijanta za nas sto smo vec kupili godišnju, kako cemo doci do karata za Plzen?
PS . Evo bas sad gledam, onako u kompletu, clansku i godišnju, i pravo dobro izgledaju !!
kako sam ja procitao ko je kupio godisnju, treba otici najdalje do utorka cini mi se do 16 sati da podigne kartu za viktoriu...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 20 jul 2013, 01:52

bangara je napisao/la:Momak sto je zaduzen za prijem prijavnica, moram reci da sam bio iznenadjen ljubzanoscu, vidi se kuluturan decko, ja sam ipak ocekivao nekog "dzikanastijeg", i da , da li neko zna koja je varijanta za nas sto smo vec kupili godišnju, kako cemo doci do karata za Plzen?
I Dino je dobar ba . Oplak'o sam mu ono 15. minuta sto sam bio dok sam izvadio clansku . :mrgreen:
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 20 jul 2013, 02:10

Sad čitam, Česi dolaze u Sarajevo u ponedjeljak i imaju trening navečer, treba im navijati ispred hotela cijelu noć (kao kad je repka igrala) kako nebi mogli spavati, svi znamo kakvi smo kada ne spavamo cijelu noć. :mrgreen:

samozeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1921 » 20 jul 2013, 02:24

Sto se tice ovih clanskih i godisnjih ne bi bilo lose kad bi se prodavale i pred samu utakmice pred stadionom, ako je to izvedivo sigurno bi se dosta clanskih i godisnjih prodalo
1921

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 20 jul 2013, 04:51

Ima li neko cijeli snimak Plzen - Zeljo s Face Tv-a????
Za sve ti hvala Amare!

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 20 jul 2013, 06:01

BosniaHerzegovina je napisao/la:Ima li neko cijeli snimak Plzen - Zeljo s Face Tv-a????
Ja sam nasao, ali s ceske TV, pa ako moze pomoci...
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 20 jul 2013, 10:37

Anonimac je napisao/la:
Trequartista je napisao/la: Jesam li ja jedini koji misli da Svraku ne bi trebalo staviti da igra :? s obzirom da njegovo šetkanje u zadnje vrijeme ;)
Kako god okreneš, nemaš koga drugog (osim da opet gurneš u vatru malog Dadu), jer se Hasanović povrijedio prošlu tekmu. Fkt, zna li neko hoće li moći igrati Hasanović, jeli spreman?
Nisi jedini, čak nije ni nešto spreman dosta se zezao na pripremama mrsko mu bilo trenirati. Ali Eldar je na terapijama i teško da će biti spreman za 90 minuta. Tako da se nema puno izbora. Postoji opcija i da se Benjo gurne u sredinu.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 20 jul 2013, 10:43

Odbrane Adnana Hadžića
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lokomotifa i 45 gostiju.