Ček,ti se zajebavaš ili šta?Ovime si htio opravdat onu da "Kruno nije tako loš trener"?Neutral je napisao/la:"Mi smo protiv Ajaxa imali 119.587 pretrčanih metara. Prošle sezone Barcelona je trčala 110 km,to su fenomenalni rezultati, spremniji smo od Katalonaca. Idemo u Madrid puni samopouzdanja".
"Nisam razina trenera da ja dođem k njemu, Mourinho je došao k meni"
Eto spremniji od Barcelone.Atomski GNK.Čovjek bi rekao da su ako ne izdominirali grupu onda makar drugi bili na kraju.
Nisi navijač kluba...sve si rekao,kako bi te i bilo briga za Mamića u tom slučaju,a ako je već tako onda se nemoj niti petljat ubuduće u te stvari jer ne znaš i ne razumiješ.Neutral je napisao/la:Nisam navijač Dinama, no cijenim taj klub uveliko radi svoga rada u prethodnim godinama.
Briga mene boli za Mamića, za teorije zavjere, za navijače tog kluba itd. Gledam sa neutralnog aspekta i Dinamo igra lijep fudbal. Mnogo puta su pobijedili jake protivnike i oni su jedni od rijetkih koji su to učinili iz ovog regiona. Ekipa je 8x zaredom prvak Hrvatske, 2x zaredom u ligi prvaka, uzeto je tu i dosta kupova. Trguje se igračima kvalitetno, stekli su ime u Evropi radi svojim omladinskih škola itd
Jedino na ovoj temi imaš dvojac koji navija da mu klub izgubi, ti isti sebe nazivaju navijačima. Briga me i za njih.
Od sada ako neko nešto želi napisati neka to bude u vezi Dinamo Zagreba i kluba, a ne različite teorije zavjere, imate sud, podnesite krivičnu prijavu protiv ljudi ako imate dokaze i pišiti napokon o fudbalu.
Šta misliš pod ovim trguje se kvalitetno?Zarađuje se dobar novac na transferima?
Prijave su već raznorazne podnesene što je ovdje više puta izvještavano,a imaš i na stranici ZZD-a.
I pretpostavljam da si na mene mislio da navijam da klub izgubi što nije točno.Odavno sam rekao da me zaboli pobijedili ili izgubili.Samo pažljivije treba čitat.