FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tello
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tello » 20 jul 2013, 02:23

Irfan Redžepagić što dalje od FK Sarajevo i krenut će na bolje !
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 jul 2013, 06:00

tello je napisao/la:Irfan Redžepagić što dalje od FK Sarajevo i krenut će na bolje !
I opet o Redzepagicu. :lol: :lol: De malo otvorite oci, tako vam Boga...

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 20 jul 2013, 08:59

BegAx je napisao/la:
tello je napisao/la:Irfan Redžepagić što dalje od FK Sarajevo i krenut će na bolje !
Pa de prosvijetli nas?

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 20 jul 2013, 09:06

Za lose rezultate je uvijek kriv menadzer, ako to ne znate onda pojma nemate o fudbalu. Vi pricate o upravu koja veze nema sa rezultatima na terenu. Imate odlicne igrace, to vas menadzer ne zna iskoristiti.
Za sve ti hvala Amare!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 jul 2013, 09:10

GriFFoNi je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
Pa de prosvijetli nas?
Sta to Irfan radi, pa toliko koci napredak kluba?
Jel' ti stvarno mislis da njemu nije cilj da klub napreduje? Naravno da jeste.
Govorite kako su Melunator, Sunjevaric... Irfanovi igraci. Raspitajte se malo prije nego sto pocnete valjati gluposti.
Ne gotivim ga ni ja zbog nekih drugih stvari, al' stvarno mi ide na **** kad' pocnete da prosipate suplju da bi ispali pametni. Najlakse je pametovati. Ako vam se i dalje ne svidja, put pod noge i pravac Titova. Tamo brate fino sjedi, ispricaj ljudima kako i sta. Preko foruma se nista postici nece.

Al' nevjerovatno kako su mnogi ubjedjeni da Irfan "drzi" haman sve igrace u klubu, kako on naredjuje ko ce igrati... :lol:

@bosnia
Da, dio krivice snosi i Husref, al' najveci krivci su igraci. Ako si gledao mec mogao si i sam primjetiti da pola njih nije potrcalo uopste kako treba. Borbenost 0 bodova. Da su se makar malo borili, MAKAR bi se neporazeni vratili kuci.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 20 jul 2013, 10:42

Je li istina da vas Anes Haurdić napušta do 27 jula?

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 jul 2013, 10:47

Rade Paprica 9 je napisao/la:Je li istina da vas Anes Haurdić napušta do 27 jula?
Jok... Otkud ti to?

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 jul 2013, 10:52

BegAx je napisao/la: Govorite kako su Melunator, Sunjevaric... Irfanovi igraci. Raspitajte se malo prije nego sto pocnete valjati gluposti.
Melunovic i Haurdic su igraci koje direktno zastupa Irfan preko svoje agencije Replico Sport Management. Veliki broj transfera koji je obavljen u zadnjih godina je isao upravo preko njega, a to ti je potvrdio i Dino Selimovic. Znaci, ako pogledamo kakva je transfer politika, i sta smo postigli zadnjih par sezona, onda mozemo slobodno reci da je njegov posao u Sarajevu jako los. Svi mi zelimo dobro Sarajevu, ali razlika je ta da Irfan ima jos jedan interes.
BegAx je napisao/la: Da, dio krivice snosi i Husref, al' najveci krivci su igraci.
Ovi igraci su limitirani. Bez obzira kako oni odigraju mora postojati odgovornost i kod onih koji su ih dovodili, kod onih koji su ih spremali, kod onih koji organizuju put na gostovanje je.benim autobusima i sl.

Kako god da sumiramo rezultate ovakve upravo dodjemo do rezultata da smo prvi u bih na polju marketinga, na finanijskom planu smo dobri, jer se desilo prvi puta da nam licenca nije dosla u pitanje, ali potezi koji se prave na sportskom planu su daleko od logicnih.
#divovi

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 20 jul 2013, 10:53

BegAx je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:Je li istina da vas Anes Haurdić napušta do 27 jula?
Jok... Otkud ti to?
Čuo od prijatelja, kao nije zadovoljan, ne napreduje, i hoće pod svaku cijenu vani. Sad nemora biti istina, ali pošto je osoba iz svijeta fudbala i igrala s njim u Češkoj, ne znam šta da mislim.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 jul 2013, 10:57

Rade Paprica 9 je napisao/la: Čuo od prijatelja, kao nije zadovoljan, ne napreduje, i hoće pod svaku cijenu vani. Sad nemora biti istina, ali pošto je osoba iz svijeta fudbala i igrala s njim u Češkoj, ne znam šta da mislim.
Nece on nigdje, barem ne do zime, kada mu istice ugovor.
#divovi

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 jul 2013, 11:14

moustapha je napisao/la:
BegAx je napisao/la: Govorite kako su Melunator, Sunjevaric... Irfanovi igraci. Raspitajte se malo prije nego sto pocnete valjati gluposti.
Melunovic i Haurdic su igraci koje direktno zastupa Irfan preko svoje agencije Replico Sport Management. Veliki broj transfera koji je obavljen u zadnjih godina je isao upravo preko njega, a to ti je potvrdio i Dino Selimovic. Znaci, ako pogledamo kakva je transfer politika, i sta smo postigli zadnjih par sezona, onda mozemo slobodno reci da je njegov posao u Sarajevu jako los. Svi mi zelimo dobro Sarajevu, ali razlika je ta da Irfan ima jos jedan interes.
BegAx je napisao/la: Da, dio krivice snosi i Husref, al' najveci krivci su igraci.
Ovi igraci su limitirani. Bez obzira kako oni odigraju mora postojati odgovornost i kod onih koji su ih dovodili, kod onih koji su ih spremali, kod onih koji organizuju put na gostovanje je.benim autobusima i sl.

Kako god da sumiramo rezultate ovakve upravo dodjemo do rezultata da smo prvi u bih na polju marketinga, na finanijskom planu smo dobri, jer se desilo prvi puta da nam licenca nije dosla u pitanje, ali potezi koji se prave na sportskom planu su daleko od logicnih.
Melun nije vise Irfanov igrac 100%. Haurdic jeste. Kako god', Melun ionako leti napolje kad' dodje napadac. Ako vas tjesi cinjenica, nijedno novo pojacanje nije Irfanov igrac. :D
Al' dok se uigraju prodje polusezona. :roll:

Haurdic cini mi se ima nekih problema sa zdravljem, pa kao ne moze vani da ide. Tako mahala prica. :D

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 jul 2013, 12:04

Anid Travancic nas novi igrac ? :?

reformer
Kontakt:

Post Postao/la reformer » 20 jul 2013, 12:10

Komazec i Travancic. 8-)
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 20 jul 2013, 12:10

aS_Roma je napisao/la:Anid Travancic nas novi igrac ? :?
mali je pd ugovorm s celikom i suspendovam zbog odlaska u zvezdu na probu,i trenira u tesnjus nekim klubom,kad se vratio iz zvezde receno mu je da celik moze o njegovom otkupu pregovarat samo sa zvezdom,ne znam cifru koja se trazi nije velika,ali ne vjerujem da imate i to da platite,ali ako platite sigurno je vas,i dobicete igraca kojeg ce te psovoat za nekoliko mjeseci

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 jul 2013, 12:23

hajmo opet euforija komazec i travancic :lol: eh jos kad bi maletica doveli bila bi to fina ekipa. 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 jul 2013, 12:50

Komazec :shock: :D

Ma bjezi, necu da se radujem dok ga ne vidim u dresu. Paklen napadac.

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 20 jul 2013, 13:04

ciza je napisao/la:
mali je pd ugovorm s celikom i suspendovam zbog odlaska u zvezdu na probu,i trenira u tesnjus nekim klubom,kad se vratio iz zvezde receno mu je da celik moze o njegovom otkupu pregovarat samo sa zvezdom,ne znam cifru koja se trazi nije velika,ali ne vjerujem da imate i to da platite,ali ako platite sigurno je vas,i dobicete igraca kojeg ce te psovoat za nekoliko mjeseci
daj šta pričaš ti , on sa zvezdom što je pregovarao ,pregovarao je , pojma nemaš . Čovjek nije zadovoljio u Zvezdi i vraćen je nazad , nemaju oni više šta pregovarati .
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 20 jul 2013, 13:07

Coach22 je napisao/la:
ciza je napisao/la:
daj šta pričaš ti , on sa zvezdom što je pregovarao ,pregovarao je , pojma nemaš . Čovjek nije zadovoljio u Zvezdi i vraćen je nazad , nemaju oni više šta pregovarati .
de ti ponovo procitaj sta je covjek napiso :D mozda svatis travancic je suspendovan od celika i celik nije htjeo sa njim da pregovara nego sa zvjezdom a sad ce pregovarat sa vama platite celiku i celik mu skine suspenziju

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 20 jul 2013, 13:47

reformer je napisao/la:Komazec i Travancic. 8-)
Uljepso si mi dan ;)
Ti si opet šampion !

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 20 jul 2013, 13:51

Izvor?

Ne vjerujem nista dok nevidim na oficial stranici.
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []