FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel ko kupio kartu nek je skenira da vidimo kako izgleda.
Ima buraz, nego je to sve raspoređeno po raznim člancima, moraš se napatiti da bi došao do svega što te interesuje. Pitaj ovdje, ko bude znao će ti odgovoriti.savatihotece je napisao/la:Evo na oficijelnoj stranici svega ima samo nema osnovnih podataka, gdje se kupuju članske, od kad do kad, gdje se nalazi fun shop, od kad do kad radi. Pa jebote nema osnovnih informacija. ne mora niko ovdje odgovarati ako se te informacije stave na zvaničnu stranicu. Zar je to problem. Hoćeš li štand biti postavljen ili će biti najvjerovatnije postavljen. Hoće li to biti Željin štand ili lažnjak. E **** ti nas i našu organizaciju.
Na prvoj strani zvanične stranice fc željezničar ispisati kompletnu agendu za taj dan, sa svim potrebnim informacijama i satnicama i to velikim slovima da ne zajebavamo svijet suvišnim pitanjima.
Članske karte se kupuju u Plavom salonu stadiona Grbavica (http://fkzeljeznicar.ba/budi-zeljo/), Prodaja članskih karata je svakim radnim danom od 12 do 18 sati. vikendom od 10 do 12 ako se ne varam.
Fan Shop se nalazi na sjevernoj tribini stadiona Grbavica (https://www.facebook.com/Zeljofanshop), pored ulaza na zapadnu tribinu. Svaki dan 10:00 do 18:00 sati
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- TMmanija2012
- Kontakt:
Kaze Dino P...veceras do 12 prodaja karata 

nece valjda jug cijeli danas odma planut bice valjda i sutra
- TMmanija2012
- Kontakt:
Malo o nama na forumu..jbt kad izadjem vani sa rajom ,svi pozitivni,svi jedva cekaju tekmu,u klubu dobro raspolozenje..hajmo i mi malo pozitive na forumu..mislim u vezi clanski ,satnice do kada rade ovo ono,karti itd..
Nadam se da ce se stadion ispuniti a onda uz veliku podrsku da im uvalimo jedan gol, uz Boziju pomoc i znanje igraca idemo dalje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Abd utakmica u utorak u 21 sat ?
- SarajlijaTM
Ko god nije otisao da se uclani i uzme godisnju gadno se zeznuo
karte koje idu gratis uz godisnju se podizu u ponedeljak od 12-18,a u utorak od 15-19 kako sam skontao. Sto znaci da ako dodjete oko 17-18h u sarajevo,vi koji niste odavde,sve mozete obaviti vrlo brzo i uputiti se putem koseva
Interes za clanske godisnje,a pogotovo za evropu je ogroman,guzva je ali sve ide jako brzo,svaka cast dini p. i numi. Brzo,kulturno i efikasno,uz dozu pozitivne zezancije
karte koje idu gratis uz godisnju se podizu u ponedeljak od 12-18,a u utorak od 15-19 kako sam skontao. Sto znaci da ako dodjete oko 17-18h u sarajevo,vi koji niste odavde,sve mozete obaviti vrlo brzo i uputiti se putem koseva
Interes za clanske godisnje,a pogotovo za evropu je ogroman,guzva je ali sve ide jako brzo,svaka cast dini p. i numi. Brzo,kulturno i efikasno,uz dozu pozitivne zezancije
Stvarno svaka cast tim ljudima,valja uraditi taj posao za koji je potrebno puno vise ljudi ali eto...takva je situacija.SarajlijaTM je napisao/la:Ko god nije otisao da se uclani i uzme godisnju gadno se zeznuo
SLOBODA NAVIJAČIMA
Da, da!Slobodanpad1945 je napisao/la:Abd utakmica u utorak u 21 sat ?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Ovo za utorak nije do 19h nego do 16h, to sam danas cuo od onog sto prodaje godisnje karteennis je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Ko god nije otisao da se uclani i uzme godisnju gadno se zeznuo

Ovi sto zele da se uclane mogu i poslije 12 danas, bar je tako bilo oko 12:30
kako ide prodaja ulaznica, hoće li igrači dobiti podršku kakvu zaslužuju ? 

Odlazi Safete.
Ima li guzve na prodajnim mjestima?
gori halacala je napisao/la:Ima li guzve na prodajnim mjestima?

Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
I NEMA PRENOSA http://www.facetv.ba/program-face-tv/vi ... =component" onclick="window.open(this.href);return false;
JOOOOOOOOJ
JOOOOOOOOJ
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
misliš nema face tvragazzidelsud1987 je napisao/la:I NEMA PRENOSA http://www.facetv.ba/program-face-tv/vi ... =component" onclick="window.open(this.href);return false;
JOOOOOOOOJ
Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
Imal šta drugo prijatelju, nisam u mogućnosti nikako :/domorocki je napisao/la:misliš nema face tvragazzidelsud1987 je napisao/la:I NEMA PRENOSA http://www.facetv.ba/program-face-tv/vi ... =component" onclick="window.open(this.href);return false;
JOOOOOOOOJ
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
terabajt je napisao/la:Jel ko kupio kartu nek je skenira da vidimo kako izgleda.

među prvima

Lete karte, glupo mi je što nema granice, npr 2 maximalno da neko moze uzeti, došao čovjek uzeo 7 za istok i 3 za jug, jedan primjer

Bice na TVSA večeras, snimali su nas

Zadnja izmjena: shzna, dana/u 20 jul 2013, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Prenosit' će BHT vjerovatno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Buraz, ovo ti je Juli 02, 2013, biće ba prenos 100%, FACE TV je ozbiljna televizija.ragazzidelsud1987 je napisao/la:I NEMA PRENOSA http://www.facetv.ba/program-face-tv/vi ... =component" onclick="window.open(this.href);return false;
JOOOOOOOOJ
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 32 gosta.