Sabura, znat ce se pred pocetak utakmice.PEP je napisao/la:Dakle momci na samo smo pragu nove sezone.Prva malo ozbiljnija provera nase momcadi ce biti danas protiv HSV i ta ce tekma kao sto rece kolega effe, da ti neke odgovore, gdje smo ,sta smo,i u kakvoj smo formi.HSV sigurno nece tako brzo poloziti koplje ,narocito zbog prosle sezone i onih 9 komada ,sto ce im biti jos veca motivacija da purze dostojniji otpor i ako oceju nasu pobjedu ,ne toliko bas lahku ali pobjedu.
Da li neko zna mogucih prvih 11.Hvala
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ove Telekom cup utakmice i nisu nikakvo mjerilo, pa prošle godine je Werder osvojio, a znamo na kojem su završili. Ovo čisto klubovima dođe kao malo jači trening. Kao što kažete, možda će dati neke odgovore, ali ne velike, jer klubovi nisu ludi da pokazuju svoju igru, svoje planove pred početak sezone. No, pošto u oskudici fudbala dobro dođe svaka utakmica, pa čak i ove po sat vremena, sa nestrpljenjem očekujem pola pet.
Prvobitno je bilo planirano da u 1/2 finalu Telekom kupa igraju BVB - Bayern, pa je zbog nekih termina to promjenjeno. To je bilo zvanicno saopstenje organizatora, no moja je predpostavka da su sigurni da ce u finalu igrati BVB i Bayern i da time zele privuci jos vise paznje na ovaj turnir i na najbolji moguci nacin najaviti utakmicu naredne sedmice u Super kupu.proFCB je napisao/la:Pa zar nismo trebali sutra igrati sa BvB-eom cini mi se da je tako nesh amerosm napisao???
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zato što su oni ostali jedina Italijanska ekipa u Europi, tako da su pokupili najviše love od tv prava, jer su svi ostali predstavnici Serie A ispali ranije, kako u EL tako i u LP, dok ste vi dijelili novac sa Borussiom, Španski duo takođerproFCB je napisao/la:
moze li mi neko ovo objasniti, kako zabari mogu zaraditi vise od nas, koji su ispali na prijemnom u ligi prvaka???
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- schweinsteiger
- Kontakt:
Milan i Real?rio_Ferdy88 je napisao/la:Zato što su oni ostali jedina Italijanska ekipa u Europi, tako da su pokupili najviše love od tv prava, jer su svi ostali predstavnici Serie A ispali ranije, kako u EL tako i u LP, dok ste vi dijelili novac sa Borussiom, Španski duo takođerproFCB je napisao/la:
moze li mi neko ovo objasniti, kako zabari mogu zaraditi vise od nas, koji su ispali na prijemnom u ligi prvaka???
Milan ispred i Reala i Barcelone,a ispali su u osmini finala.
Juventus je ispao kolo nakon Milana,a razliku u novcu od 14 miliona u odnosu na Milan sigurno nisu mogli napraviti zahvaljujuci prihodima od tv prava.
I nema nikakve veze sto su predstavnici iz EL ispali ranije,jer ne mogu emiteri dobiti prava na prenos utakmica u jeku sezone.
#miasanmia
BVB i Bayern su se tako dogovorili, da se promjene parovi jer ce vec za 7 dana igrati super kup, pa da se izbjegne da 100 puta igraju u godini kao real i barca u spaniji.amerosm je napisao/la:Prvobitno je bilo planirano da u 1/2 finalu Telekom kupa igraju BVB - Bayern, pa je zbog nekih termina to promjenjeno. To je bilo zvanicno saopstenje organizatora, no moja je predpostavka da su sigurni da ce u finalu igrati BVB i Bayern i da time zele privuci jos vise paznje na ovaj turnir i na najbolji moguci nacin najaviti utakmicu naredne sedmice u Super kupu.proFCB je napisao/la:Pa zar nismo trebali sutra igrati sa BvB-eom cini mi se da je tako nesh amerosm napisao???
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa Barca dijelila sa Realomschweinsteiger je napisao/la:
Milan i Real?![]()
Naravno da jesuschweinsteiger je napisao/la:Juventus je ispao kolo nakon Milana,a razliku u novcu od 14 miliona u odnosu na Milan sigurno nisu mogli napraviti zahvaljujuci prihodima od tv prava.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dzaba su se dogovarali kad ce igrati sutra u finalu.Klopp je napisao/la:
BVB i Bayern su se tako dogovorili, da se promjene parovi jer ce vec za 7 dana igrati super kup, pa da se izbjegne da 100 puta igraju u godini kao real i barca u spaniji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Zna li neko imali gdje danas prijenos ovog Telecom Cupa ili ako ima neko dobar link nek postavi 
- rob do bagro
- Kontakt:
Bice na Sat 1, evo link http://www.tv-kino.net/stream/live/de/sat1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
evo momci ko je raspolozen pred tekmu sa HSV da se malo zagrije da se malo podsjeti na ne tako davno veliko finale na wemblyu.
evo momci ko je raspolozen pred tekmu sa HSV da se malo zagrije da se malo podsjeti na ne tako davno veliko finale na wemblyu.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
da se malo prisjetimo
[youtube][/youtube]
sretno momci i opusteno kako smo i navikli
[youtube][/youtube]
sretno momci i opusteno kako smo i navikli
- gerdmuller
- Kontakt:
Nikad nismo osvojili LIGA total! Cup i vrijeme je da ga uzmemo.Uvjeren sam da cemo ga osvojiti.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Omerbavarac
- Kontakt:
Meni je vrjedniji onaj naredne subote a ovo sto se igra danas i sutra je samo mala uvertira i ispitivanje snaga pred pocetak sezone, kao i uvjezbavanje raznih taktika.gerdmuller je napisao/la:Nikad nismo osvojili LIGA total! Cup i vrijeme je da ga uzmemo.Uvjeren sam da cemo ga osvojiti.
Ja se nadam da cu danas da vidim Thiaga na djelu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Imate odlican link na stranici po kojem ovaj turnir i nosi ime.
http://www.telekomfussball.de/telekom-c ... 6126/index" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.telekomfussball.de/telekom-c ... 6126/index" onclick="window.open(this.href);return false;
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Omerbavarac
- Kontakt:

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Starke, van Buyten, Thiago, Ribéry, Mandzukic, Shaqiri, Pizarro, Boateng, Lahm, Alaba, Kroos
Moze li neko postavit formaciju bavarci, ne mogu nigdje naci.
- rob do bagro
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.