FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

propuh
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la propuh » 20 jul 2013, 15:16

terabajt je napisao/la:
propuh je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Bice na bht 100%. . Nadam se da ce nesto uraditi i za sjever njih dolazi samo 200 a tribina je ogromna mislim da bi trebali pustiti bar 2 000 sjevera. Ne znam jesul u klubu razmisljali o tome i dali je to ok prema propisima.
Ne moze oni moraju biti odvojeni dal fizickom barijerom / ograda ili druga tribina. Znaci zaboraviti sjever ;)
Ma to je lahko uraditi mislim odvojti nas i njih. Treba mozda sacekati danas i sutra pa vidjeti kako karte idu i onda ozbiljno razmisliti o sjeveru ako bude potrebe.
Sta je lako ko ce dozvoliti postavljanje "kaveza" na sjever :roll:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 jul 2013, 15:18

Ko kaze da treba kavez ?' Pa na 90 % stadiona u evropi nema kaveza pogledaj lige petice. Al hajde ne bitno nadam se da cemo prodati i ovih 24 000 :D .

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 20 jul 2013, 15:18

terabajt je napisao/la:
propuh je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Bice na bht 100%. . Nadam se da ce nesto uraditi i za sjever njih dolazi samo 200 a tribina je ogromna mislim da bi trebali pustiti bar 2 000 sjevera. Ne znam jesul u klubu razmisljali o tome i dali je to ok prema propisima.
Ne moze oni moraju biti odvojeni dal fizickom barijerom / ograda ili druga tribina. Znaci zaboraviti sjever ;)
Ma to je lahko uraditi mislim odvojti nas i njih. Treba mozda sacekati danas i sutra pa vidjeti kako karte idu i onda ozbiljno razmisliti o sjeveru ako bude potrebe.
Pa nebi bio prvi ni zadnji put da se na Koševu na jednoj tribini nalaze i gostujuci i domaci navijaci, kako god ce biti postavljena ograda kao sto je to bio slucaj i prosle godine. Kada je Maribor igrao na Koševu prosle godine protiv nas bio je napravljen improvizirani kavez za Viole.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 20 jul 2013, 15:23

propuh je napisao/la: Sta je lako ko ce dozvoliti postavljanje "kaveza" na sjever :roll:
Protiv Newcastle-a su sjedili maltene jedni pored drugih, samo ih je par drotova dijelilo. Ako bude trebalo, vjerujem da će i to uraditi na dan utakmice.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 jul 2013, 15:24

propuh je napisao/la:
Pa zastitari mogu napraviti tu barijeru izmedzu nas i njih i problem rijesen. Ako bude potraznja za kartama veca od ovih 24.000 vjerujem da ce biti i nas na sjeveru.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 jul 2013, 15:27

Evo ja sad kupio karte, a clansku cu tek iza utorka, ne zuri mi se. Bilo je osim mene jos 3-4 ljudi, uzimaju uglavnom po dvije karte i bilo je jos 2-3 ljudi koji preuzimaju clanske. Moje licno zapazanjeje da prodaja karti ide solidno jer eto 3 dana prije utakmice vec dosta raje kupuje karte.

Karte ce se 100 % prodavati na dan utakmice, prema zakonu, određeni dio ulaznica se mora prodavati na dan utakmice.
FKŽ !

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 20 jul 2013, 15:30

TeaM87 je napisao/la:Evo ja sad kupio karte, a clansku cu tek iza utorka, ne zuri mi se. Bilo je osim mene jos 3-4 ljudi, uzimaju uglavnom po dvije karte i bilo je jos 2-3 ljudi koji preuzimaju clanske. Moje licno zapazanjeje da prodaja karti ide solidno jer eto 3 dana prije utakmice vec dosta raje kupuje karte.

Karte ce se 100 % prodavati na dan utakmice, prema zakonu, određeni dio ulaznica se mora prodavati na dan utakmice.
Ma idu karte i clanske ko halva ja sam maloprije uzeo,red se stvorio ispred plavog salona,jos unutra ljudi dosta bilo a i to sto kazes uzimaju ljudi po 2-3 karte odmah.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 jul 2013, 15:35

Interesuje me u vezi ovih clanskih karata vi koji ste ih kupili koliko ste kesirali za te clanske? A ako imat einfo kojih je najvise otislo podijelite, pretpostavljam onih od 20KM??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jul 2013, 15:38

Po gradu plakati i bilbordi,u plavom salonu vazda bar 4-5 ljudi,malo nam treba.Hajde Željoooooooooo
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 20 jul 2013, 15:39

Ma može se sjever otvoriti i za nas, nije to nikakav problem.
Protiv Newcastlea nije bilo kaveza, protiv Maribora stavili ogradu, kad je repka igrala u Zenici navijači Portugala su bili u vrhu zapada ograđeni zaštitarima i policijom itd.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 20 jul 2013, 15:44

shzna je napisao/la: Lete karte, glupo mi je što nema granice, npr 2 maximalno da neko moze uzeti, došao čovjek uzeo 7 za istok i 3 za jug, jedan primjer :?
ja uzeh 8 za Jug :mrgreen:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 20 jul 2013, 15:49

Imal sta od ovog renoviranja Grbavice il opet šuplje price....?

Sarajlije uf kako vam zavidim pa mozete prisustovati spektaklu u utorak...Blago se vama
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 jul 2013, 15:49

Ultras1921 je napisao/la:
shzna je napisao/la: Lete karte, glupo mi je što nema granice, npr 2 maximalno da neko moze uzeti, došao čovjek uzeo 7 za istok i 3 za jug, jedan primjer :?
pa mozda covjek ima svoju ekipu sa kojom ide na utakmice pa uzeo :D

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 20 jul 2013, 15:50

Bravo, zaradio si 2KM. Mogao bi ti na pijaci raditi :lol:

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 20 jul 2013, 15:51

Ako napune zapad koji kosta 15 KM to ce me pozitivno iznenaditi. Ne treba sjever puniti mada bih volio da nas dodje 24.000 jer je opce poznato da je samo Zeljo napunio taj stadion poslije rata.

Mogu oni njemu izmisljati imena i AFH i Pintol i sta ti ja znam ali ga samo Zeljo moze napuniti. Mene bi bilo stid da samo Sarajevo i horde mogu napuniti Grbavicu ali onda skontam pa Kosevo je gradski stadion nema ih sta biti stid kad se zna koga vise u gradu ima.

Sto se utakmice tice nemam sta za prognozirati. Neka poginu ma terenu. Prolaz bi bio jedan ogroman uspjeh a ne bih im zamjerio ni cestit poraz.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 jul 2013, 15:51

KEC je napisao/la:Imal sta od ovog renoviranja Grbavice il opet šuplje price....?

Sarajlije uf kako vam zavidim pa mozete prisustovati spektaklu u utorak...Blago se vama
Pa dodji i ti slobodno :p.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 jul 2013, 15:51

KEC je napisao/la:Imal sta od ovog renoviranja Grbavice il opet šuplje price....?

suplje price
FKŽ !

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 20 jul 2013, 15:51

folderS je napisao/la:
Bravo, zaradio si 2KM. Mogao bi ti na pijaci raditi :lol:
bolan necu preprodavat karte sta ti je :lol:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

samozeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la samozeljeznicar » 20 jul 2013, 15:57

Imam osjecaj da bi mogli dobro zaraditi poslje ove utakmice. Kapacitet ce sigurno biti + 15000 .
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 20 jul 2013, 15:59

PL BiH -1 je napisao/la:Ako napune zapad koji kosta 15 KM to ce me pozitivno iznenaditi. Ne treba sjever puniti mada bih volio da nas dodje 24.000 jer je opce poznato da je samo Zeljo napunio taj stadion poslije rata.

Mogu oni njemu izmisljati imena i AFH i Pintol i sta ti ja znam ali ga samo Zeljo moze napuniti. Mene bi bilo stid da samo Sarajevo i horde mogu napuniti Grbavicu ali onda skontam pa Kosevo je gradski stadion nema ih sta biti stid kad se zna koga vise u gradu ima.

Sto se utakmice tice nemam sta za prognozirati. Neka poginu ma terenu. Prolaz bi bio jedan ogroman uspjeh a ne bih im zamjerio ni cestit poraz.
Što to, nije preskup, taman, evo sad će ovaj moj haver uzet nama 5 za Zapad. Evo sad gledam kartu protiv Newcastle-a, jug 8 KM. Ove današne cijene su jeftine u odnosu na nekadašnje.

P. S. Protiv Kilmarnock-a imam samo Zapad, 10 KM bio. Lillestrom jug 5 KM...
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 20 jul 2013, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”