Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Koji je to pacenik Boze dragi...
na ovom prvenstvu a divizije do 20godina što se ovog vikenda završava, hrvatska je npr prosla prvu grupu, u drugoj su ispali i na kraju igrali za mjesto od 9-12. a srbija nije prosla prve grupe i igrala od 13-20 mjesta i mogla je npr ispasti
jeste da ovde ima 20 timova, kod ovih under18 ima 16 timova, al ne kontam da je drugaciji sistem
jeste da ovde ima 20 timova, kod ovih under18 ima 16 timova, al ne kontam da je drugaciji sistem
nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:na ovom prvenstvu a divizije do 20godina što se ovog vikenda završava, hrvatska je npr prosla prvu grupu, u drugoj su ispali i na kraju igrali za mjesto od 9-12. a srbija nije prosla prve grupe i igrala od 13-20 mjesta i mogla je npr ispasti
Isti je sistem i na U-20 U-18 U-16 ljudi moji ostali smo u A diviziji beze razbijate glavu kombinacijama
Mi ako se ne plasiramo u 1/4 igrat cemo 9-12 mjesta
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nisi u pravu.Yucca je napisao/la: Isti je sistem i na U-20 U-18 U-16 ljudi moji ostali smo u A diviziji beze razbijate glavu kombinacijama![]()
Mi ako se ne plasiramo u 1/4 igrat cemo 9-12 mjesta
http://u20men.fibaeurope.com/en/cid_FW2 ... _2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://u18men.fibaeurope.com/en/cid_2bq ... _2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
samo da se sjetim familije onome ko je mjenjao sistem takmicenja. ovo je cisto napravljeno za favorite, da se mogu vaditi ako odigraju losu grupnu fazu, a autsajderima da se pogorsa zivot ukoliko uspiu iznenadit nekoga...
ali svaka cast momcima, zadnju cetvrtinu sam morao pratit preko telefona ali sam skakao po ulici ko neki bolesnik kad procitam da smo pogodili ili oni promasili
nadam se da ce se to rijesiti sa sulejmanovicem i da nece biti puno problema zbog ove prijave.
a momci nek i dalje ostave srce na terenu pa mozda i uspijemo proci u to 1/4-finale
ali svaka cast momcima, zadnju cetvrtinu sam morao pratit preko telefona ali sam skakao po ulici ko neki bolesnik kad procitam da smo pogodili ili oni promasili
nadam se da ce se to rijesiti sa sulejmanovicem i da nece biti puno problema zbog ove prijave.
a momci nek i dalje ostave srce na terenu pa mozda i uspijemo proci u to 1/4-finale
Kakve prijave ? vidim da je i neno jucer pricao al ne kontam sta je u pitanju ? Evo rusi poceli vode 4 razlike...dino-92 je napisao/la:samo da se sjetim familije onome ko je mjenjao sistem takmicenja. ovo je cisto napravljeno za favorite, da se mogu vaditi ako odigraju losu grupnu fazu, a autsajderima da se pogorsa zivot ukoliko uspiu iznenadit nekoga...
Gube rusi , mi sad moramo pobjedit il se gleda medjusobni omjer ?
grgr je napisao/la:Gube rusi , mi sad moramo pobjedit il se gleda medjusobni omjer ?
mi uzimamo Cehe i idemo na prvo mjesto.
Dobro tolumani je napisao/la:grgr je napisao/la:Gube rusi , mi sad moramo pobjedit il se gleda medjusobni omjer ?
mi uzimamo Cehe i idemo na prvo mjesto.
kao prvo mislim da Rusi ovo okrecu,a broji je medjuosobni score.
Tipujem da grci gube opet jedan razlike ahahahlumani je napisao/la:kao prvo mislim da Rusi ovo okrecu,a broji je medjuosobni score.
G. Diamantakos 31 pt 14 reb
Ovaj Diamantakos prava zvijer. Dosad zabio 31 poen i dodao jos 14 skokova.
Pravo gutava zavrsnica i ove utakmice, trenutno +3 za Grke.
Pravo gutava zavrsnica i ove utakmice, trenutno +3 za Grke.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Papastathopoulos
- Kontakt:
E ako opet grci zijane 1 razlike, fakat su kurate srece 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Sad ce primit tricu
-
kinder_jaje
- Kontakt:
e jbg pobjedi grcka jedva 
Kako napeta zavrsnica hahaha
,definitivno steta sto nismo u prvom sastavu na prvenstvu,nista nas ne bi moglo zaustaviti na putu do medalje....Stvarno steta za momke sto nisu potpuni.......
Da je bio jedan, Emir ili Nedim sad bi vec imali 2:0.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Joooj stvarno nikako nmg prezaliti sto nismo potpuni tamo,pa zamisli samo sve te naslove po novinama "jedna Bosna i Hercegovina kojoj se 20 godina kradu talenti na sve nacine,osvojila Europsko prvenstvo A divizije do 18 god",pa sav se najezim samo kad pomislim na to....Sta bi to tek znacilo za razvoj nase kosarke....Harunu treba dici spomenik u svakom gradu u Bosni i Hercegovini,ulicu mu treba dati u svakom gradu....Valjda ce ovo biti jos pozitivnija stvar za BH kosarku....pa da sljedece prvenstvo osvojimo aBd jer realno ovi momci sto ostaju plus '97 sto dolaze,paa sve najbolje od te generacije treba ocekivati.......Definitivno nam se pise svijetla buducnost u kosarci.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.