AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Stone Island
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Stone Island » 06 dec 2009, 15:41

Ima li kakav fan sajt za fanove s Balkana ?

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 dec 2009, 15:44

GunnerS je napisao/la:Ronaldinho je izaša u 30 minuti utakmice, ne znam što, al znam da jest :D
Nije bilo potrebe da se troši :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 08 dec 2009, 02:42

ronaldinho se lakše ozlijedio i pošto je već bilo 3-0 nije bilo potrebe da se rizikuje, trebao bi biti u sastavu protiv ciriha, al vidjećemo. jedna zanimljivost, leonardo je poveo u švicu i mladog slovenca mitju novinića, za kojeg kažu da je veliki talenat, mada ne vjerujem da će igrati, ali ohrabruje što se mladi igrači polako uvode u ekipu, leonardo mi se sve više sviđa kao trener, a inače svi su ograči na raspolaganju osim zambrote koji odrađuje kartone i već otprije ozlijeđenih abiatija, oda, gatusa i onjevua. Forza milan vinci per noi 8-)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 08 dec 2009, 21:36

gotovo prvo poluvrijeme u cirihu, domaćin vodi evrogolom gajića iz slobodnjaka, doduše i dida je mogao bolje reagovati, ali je kasnije spasio još jedan zicer, milan loš, tako da me nebi čudilo da ispadnu ako nešto drastično ne promjene, e da ozljedio se najbolji štoper tiago silva a ušao panjina kaladze, uglavnom nije dobro, izgleda da se više uzdaju u reala nego u sebe

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 08 dec 2009, 21:39

Stone Island je napisao/la:Ima li kakav fan sajt za fanove s Balkana ?

Kod: Označi sve

http://www.acm1989.--- SPAM ---
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 08 dec 2009, 22:09

1:1 ronaldinho iz penala.. jos rochat crveni dobio.. al prosli ste :D
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 08 dec 2009, 22:41

drugo puno bolje extra potez sedorfa za borijela, ovaj sam pred golmanom i ruši ga neki iz ziriha, zaslužen crveni i gol ronaldinja. kasnije pirlo iz slobodnjaka pogađa kaladzea u trepavicu ali panjina mažo prazan gol, kasnije rutinski držali loptu i priveli utakmicu kraju, samo šteta da i realu i marseju uzmu po 4 boda i na krahu ipak budu drugi u grupi zbog nekog ciriha, al eto šta je tu, sad se čeka izvlačenje :D

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 09 dec 2009, 00:58

Ne znam sta bi rekao. Pratio sam kombinovano Wolfsburg-Milan,pa i nisam sve upratio,ali samo 1:1 protiv Zuricha je veoma lose,ali najvazniji je prolazak dalje.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 dec 2009, 13:51

nije dobro kad se uzme samo bod protiv realno najlošijeg u grupi, ali s druge strane po 4 boda protiv reala i marseja je više nego dobro, sad jel do pripreme tima pred utakmice sa cirihom, u smislu lako ćemo ili jednostavno loš dan nije ni bitno u drugom dijelu LP se to puno skuplje plaća-isoadanjem naravno. mogući protivnici za sad su bordo, manutd i čelzi

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 dec 2009, 16:22

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Kako je AC Milano igrao sinoc u Zurichu :mrgreen: :mrgreen: :?: :roll:sramota...
Pa taj Milan vas je porazio na Bernabeu. pa ti skontaj sta je sramota.

napolifanatik
Kontakt:

Post Postao/la napolifanatik » 09 dec 2009, 19:31

Ovo je samo privremeno dobra igra Milana, kakav Milan, Inter je za njih Džeko.
Societa Sportiva Calcio Napoli, simply the best club in Italy!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 09 dec 2009, 19:34

Wolverine je napisao/la:
Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Kako je AC Milano igrao sinoc u Zurichu :mrgreen: :mrgreen: :?: :roll:sramota...
Pa taj Milan vas je porazio na Bernabeu. pa ti skontaj sta je sramota.
:mrgreen: ma daj dobili su oni od Zuricha sta ih mi moramo pobijediti mi im preko Bwina morali da pustimo :lol: :lol: dajte ljudi zar niste svatili da smo se mi zrtva bili Bwina jer imamo jak sastav i oni su u nas ulozili na tekme sa OM da ih mi mozemo izbaciti posto su vidili da se Milano pati sa OM...a nemogu na kraj sa Zurichom koje mi sprasimo :lol:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 dec 2009, 19:48

uh uh ćiro šta ti sve nalupa , pa onda je alcoron iz treće po snazi španske lige zapravo najjači klub na svijetu jer vas je rastavio na proste faktore. čuj sad kad real nekog pobjedio to je ok, a kad ih milan dobije onda je kriv položaj marsa prema veneri, loš horoskop kake i benzeme, belosvetska urota, sotonisti, masoni itd. ma daj nebudi smješan

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 09 dec 2009, 19:51

tony-mortale je napisao/la:uh uh ćiro šta ti sve nalupa , pa onda je alcoron iz treće po snazi španske lige zapravo najjači klub na svijetu jer vas je rastavio na proste faktore. čuj sad kad real nekog pobjedio to je ok, a kad ih milan dobije onda je kriv položaj marsa prema veneri, loš horoskop kake i benzeme, belosvetska urota, sotonisti, masoni itd. ma daj nebudi smješan
mi protiv Alerona nismo igrali sa CR9,Kakom,Xabijom,Casillasom,Pepeom,Ramosom,Lassom,Hiquinom..prvoj tekmi..a to su nam najvazniji igraci ostalo si faktori koji su rastaviti u toj prvoj tekmi...a dok ste vi igrali u obadvije tekme u najjacoj postavi protiv predposljedne ekipe u SVIC :mrgreen: :mrgreen: zao mije al ste smijesni jos favorit grupe.. :lol: :lol: kao GLAZGOW 2 a na kraju kara 4 :mrgreen:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 dec 2009, 19:55

don Ciro je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:uh uh ćiro šta ti sve nalupa , pa onda je alcoron iz treće po snazi španske lige zapravo najjači klub na svijetu jer vas je rastavio na proste faktore. čuj sad kad real nekog pobjedio to je ok, a kad ih milan dobije onda je kriv položaj marsa prema veneri, loš horoskop kake i benzeme, belosvetska urota, sotonisti, masoni itd. ma daj nebudi smješan
mi protiv Alerona nismo igrali sa CR9,Kakom,Xabijom,Casillasom,Pepeom,Ramosom,Lassom,Hiquinom..prvoj tekmi..a to su nam najvazniji igraci ostalo si faktori koji su rastaviti u toj prvoj tekmi...a dok ste vi igrali u obadvije tekme u najjacoj postavi protiv predposljedne ekipe u SVIC :mrgreen: :mrgreen: zao mije al ste smijesni jos favorit grupe.. :lol: :lol: kao GLAZGOW 2 a na kraju kara 4 :mrgreen:

al protiv milana ste igrali ssa svima osim ozljeđenog cristine ronalda, a šta rezerve reala nisu igrači?? pa da su i juniori od trećeligaša se nesmije izgubiti, a u utakmici sa realom je milan 2 puta oštećen za čist gol, al nema veze svakako je real stara milanova mušterija, a šta ti imaš s dobrim rezultatima ziriha, ev ako češ pošteno onda reci zirih je bio bolji od milana, ali istom logikom milan je bio nolji i od reala i marseja

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 dec 2009, 23:31

Izvlačenje za nastavak lige prvaka je 18. a mogući protivnici su Bordeaux, Man. United, Chelsea, Barcelona, Sevilla i Arsenal. Protiv Chelsea i Barcelone bi bilo jako teško proći, dok se sa svim ostalim može igrati, ali daleko od toga da bi Milan bio favorit protiv bilo koga. Moje lična želja je Arsenal(da im se osvetimo za zadnje ospadanje iz LP) ili Bordeaux

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 dec 2009, 15:44

e pa tu sam te čeko znači ronaldo je real, znači niste klub, već sve ovisi od kristine male, svaka čast, na šta spade nekad veliki klub, a ok prvi ste u grupi, al od milana ste lošiji bili, još vas sudije gurale u obe utakmice

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 16:45

tony-mortale je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:

al protiv milana ste igrali ssa svima osim ozljeđenog cristine ronalda, a šta rezerve reala nisu igrači?? pa da su i juniori od trećeligaša se nesmije izgubiti, a u utakmici sa realom je milan 2 puta oštećen za čist gol, al nema veze svakako je real stara milanova mušterija, a šta ti imaš s dobrim rezultatima ziriha, ev ako češ pošteno onda reci zirih je bio bolji od milana, ali istom logikom milan je bio nolji i od reala i marseja
ma daj vi u ligi gubite od Barija,Kaljarija,Katanje :mrgreen: :mrgreen: u LP od Ciriha...Milan je imao srece u Madridu jer prvi start na Benzemu nije sviran penal za REAL..a u Milanu je dosudjen penal koji nije bio :lol: sutite 2 ste u grupi a kofol bili favorit grupe a suta vas Cirih :lol: :lol: :lol:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 dec 2009, 17:00

realovci na svoju temu pa lijecite komplekse ko vam je kriv sto vam ni 300 miliona nemogu pomoc...vozdrica

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 17:03

A_d_0 je napisao/la:realovci na svoju temu pa lijecite komplekse ko vam je kriv sto vam ni 300 miliona nemogu pomoc...vozdrica
:lol: :lol: 1 u grupi..2 u ligi par bodova iz Barce..Projekt sa ovih 300 mill je potpisan sa svakim igracom minimalno 5god..znaci nezuri nam se :lol: stvari su dobro kod nas..

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.