Tour de France 2013
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Tour de France 2013
Jos bi samo trebalo da se Wiggo vrati na Vuelti, uz ovaj novi EPO mogao bi slucajno da se okolo vozika u crvenoj majici. Tesko da bi to ovaj migavi futavac prezivio, vec je na aparatima.
@duke... pozdravljaju te Marianne Vos i Phillipe Gilbert
toliko o britancima i dominaciji
što se tiče Toura, pobjednik je odlučen, danas će biti borba za 2. i 3. mjesto u ukupnom poretku gdje najmanje šanse dajem Kreuzigeru, a mislim da će Contador uzeti drugo mjesto, znači ili purito ili quintana će biti treći...
Froome je zaslužio pobjedu, bio je najjači kad je trebalo
drago mi je i da su francuzi uzeli pobjedu neki dan jer kakav bi to Tour bio...

što se tiče Toura, pobjednik je odlučen, danas će biti borba za 2. i 3. mjesto u ukupnom poretku gdje najmanje šanse dajem Kreuzigeru, a mislim da će Contador uzeti drugo mjesto, znači ili purito ili quintana će biti treći...
Froome je zaslužio pobjedu, bio je najjači kad je trebalo
drago mi je i da su francuzi uzeli pobjedu neki dan jer kakav bi to Tour bio...
i šta kad se vrati, nastupat će Nibali i opet ga razbiti, bolje da forsiraju Urana i Henaoua, nego sir "bojim se spuštati niz planinu kad kiša pada" (a gdje je on odrastao, u sahari ili u britaniji gdje svaki dan kiša pada)...DukeOfWellington je napisao/la:Jos bi samo trebalo da se Wiggo vrati na Vuelti, uz ovaj novi EPO mogao bi slucajno da se okolo vozika u crvenoj majici. Tesko da bi to ovaj migavi futavac prezivio, vec je na aparatima.
lično nemam ništa protiv Frooma i njegove pobjede, pokazao je lik da je najjači...jedino gdje sam ga vidio da pati je bilo na Alpe D Huezu ali da je bio bilo ko drugi ko nije patio na onakvoj etapi, mogao je možda zaprijetiti ali ništa od toga nije bilo
sa sportskog aspekta šteta je možda što 100. Tour nije protekao u većoj borbi za prvo mjesto ali daleko od toga da je bilo nezanimljivo
Contador je napadao kad je mogao nije mu dao mira, onda ova borba za drugo mjesto, nekoliko mitskih etapa, pobjeda i junaka
Froom treba pola majice dati Portu, kako ga je lik ispoštovo
sve u svemu još jedan sjajan Tour, još danas da vidimo finale i onda Elizejska polja ...
sa sportskog aspekta šteta je možda što 100. Tour nije protekao u većoj borbi za prvo mjesto ali daleko od toga da je bilo nezanimljivo
Contador je napadao kad je mogao nije mu dao mira, onda ova borba za drugo mjesto, nekoliko mitskih etapa, pobjeda i junaka
Froom treba pola majice dati Portu, kako ga je lik ispoštovo
sve u svemu još jedan sjajan Tour, još danas da vidimo finale i onda Elizejska polja ...
Undici stelle - ACM 1899
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mogli bi nas u septembru pozdravljat Armistead i Cavendish, pa cemo vidit sta ces onda izmislit. Uostalom, zna se da je Tour broj 1, a zna se i ko tu sta radi zadnje dvije godine. A sto se tice Nibalija on protiv zdravog Wigginsa ima sanse jedino na trkama bez hronometra. Mozda. Covjek odusto iz zdravstvenih razloga sa Gira i neki ovdje i dalje pricaju o tome kao da se povukao jer nije mogao da se nosi sa strasnim Nibalijem kojem se morao povuci glavni konkurent da bi iz 15. pokusaja i uz narucenu konfiguraciju staze osvojio Giro. Mislim da italijani za SP vec smisljaju takav hronometar u kojem ce biti 30 km spusta, a ako ne bude kise onda ce unajmit kanadere da zaljevaju stazu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Današnja etapa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne mogu da vjerujem da ima ovoliko ljudi zainteresovanih za biciklizam. 900 eura košta iznajmljivanje kuće ili stana na 7 dana. Nema mjesta za parking nigdje u Annecy.
U 13:40 prolaze biciklisti pored moje kuće. 20 minuta ranije idu kombiji i ekipe, bacaju kačkete, mede, hemijske, upaljače sa reklamama... Ludnica živa.
U 13:40 prolaze biciklisti pored moje kuće. 20 minuta ranije idu kombiji i ekipe, bacaju kačkete, mede, hemijske, upaljače sa reklamama... Ludnica živa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
@duke
po tvojoj priči je Wiggins najbolji biciklist na svijetu, a svi znamo da nije najbolji ni u svojoj ekipi
.. mislim odluči se za koga navijaš, ili cijeli Sky, ili samo Wiggins... primjerice meni je drag Froome, a Wigginsa ne mogu smisliti jer se ponaša kao neka principessa (sve mu smeta)... pa tko mu kriv ako ne zna voziti po kiši, možda Nibali...
a ove priče o kronometru ostavi za malu djecu, kao da se cijeli biciklistički svijet urotio protiv Britanaca
i da, mislio sam da si ozbiljniji, al ovo prelazi granicu normale, sve što nije Britansko ne valja
...
ovo je forum, i nitko tebe ne napada al smiješno je da sad svi mi trebamo misliti da je sir Wiggo ili Team Sky bogom dana ekipa i da im nitko ništa ne može i da su predodređeni da dominiraju godinama...
no hard feelings
po tvojoj priči je Wiggins najbolji biciklist na svijetu, a svi znamo da nije najbolji ni u svojoj ekipi

a ove priče o kronometru ostavi za malu djecu, kao da se cijeli biciklistički svijet urotio protiv Britanaca

i da, mislio sam da si ozbiljniji, al ovo prelazi granicu normale, sve što nije Britansko ne valja

ovo je forum, i nitko tebe ne napada al smiješno je da sad svi mi trebamo misliti da je sir Wiggo ili Team Sky bogom dana ekipa i da im nitko ništa ne može i da su predodređeni da dominiraju godinama...
no hard feelings
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rizo koja slika ne bi škodila, malo da nam preneseš dio atmosfereHenderson je napisao/la: U 13:40 prolaze biciklisti pored moje kuće. 20 minuta ranije idu kombiji i ekipe, bacaju kačkete, mede, hemijske, upaljače sa reklamama... Ludnica živa.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gurni steroidnog 
Ajmo Nairo , podijum + bijela majica na svom prvom touru.

Ajmo Nairo , podijum + bijela majica na svom prvom touru.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma neće Alberta niko ni dirnuti ne briniRaul_64 je napisao/la:Gurni steroidnog![]()

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja mu nikad nisam vjerovao jer nakon operacije muda i silnog zračenja da ima snage da završi Tour i pritome pobjedi kao od šale, a dosta raje je vjerovalo u njega i sada šuti kada se sve otkrilo.miki_92 je napisao/la:madridist je napisao/la:![]()
![]()
![]()
true that
nakon Armstronga vise ne vjerujem nikom u ovom sportu
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
- DukeOfWellington
- Kontakt:
@tillman
Da bolje citas vidio bi da je na ovom forumu pun vagon isfrustriranih cobana koji svojim seljackim folovima pokusavaju osporiti uspjeh Sky tima. Moja je samo reakcija, a posto polupismeni cobani nisu navikli na suprotstavljeno misljenje onda postaju nervozni i nastavljaju da prosipaju seljacke folove. Toliko o tome. A sto se tice tvog pitanja da li navijam za Wigginsa ili za cijeli Sky tim, ono je jako nespretno koncipirano jer samim navijanjem za Sky tim automatski navijam i za Wigga. Navijam i za Cavendisha jos od vremena kad Sky nije ni postojao. A za Wigginsa nisam rekao da je najbolji vozac na svijetu nego da je bolji od Nibalija. Ocito imas problema sa citanjem.
Da bolje citas vidio bi da je na ovom forumu pun vagon isfrustriranih cobana koji svojim seljackim folovima pokusavaju osporiti uspjeh Sky tima. Moja je samo reakcija, a posto polupismeni cobani nisu navikli na suprotstavljeno misljenje onda postaju nervozni i nastavljaju da prosipaju seljacke folove. Toliko o tome. A sto se tice tvog pitanja da li navijam za Wigginsa ili za cijeli Sky tim, ono je jako nespretno koncipirano jer samim navijanjem za Sky tim automatski navijam i za Wigga. Navijam i za Cavendisha jos od vremena kad Sky nije ni postojao. A za Wigginsa nisam rekao da je najbolji vozac na svijetu nego da je bolji od Nibalija. Ocito imas problema sa citanjem.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nairo uze pobjedu na Dan nezavisnosti Kolumbije
Froomey ga šmekerski pustio, što bi rekli ovi sa ES
Dopingovanog i Purito i Nairo gurnuli sa podijuma, kao što je Raul napisao danas

Froomey ga šmekerski pustio, što bi rekli ovi sa ES

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nek SKY posto,poto potpise Naira ako zele vidjeti Toura u skorije vrijeme :kava
Koji bogotac , prvi toure
drugo mjesto , bijela majica , kralj planina i sve zavrsilo ovim trijumfom protiv zute majice :hail:
Svaka cast i Froome , odavno zuta majica nije bila agresivnija i mocnija.
Froome kao pobjednik , Nairo godinu iskusniji i bolji Alberto
ajmeee valja godinu cekati.
Koji bogotac , prvi toure
drugo mjesto , bijela majica , kralj planina i sve zavrsilo ovim trijumfom protiv zute majice :hail:
Svaka cast i Froome , odavno zuta majica nije bila agresivnija i mocnija.
Froome kao pobjednik , Nairo godinu iskusniji i bolji Alberto
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A on neka poradi hronometru, želi li ozbiljnije zaprijetiti u borbi za žutu majuRaul_64 je napisao/la:Nek SKY posto,poto potpise Naira ako zele vidjeti Toura u skorije vrijeme :kava

Na nacionalni praznik u rodnoj Kolumbiji, sad imaju dva razloga da slaveRaul_64 je napisao/la:Koji bogotac , prvi toure

I dopingovanija, zaboravio si dodatiRaul_64 je napisao/la:Svaka cast i Froome , odavno zuta majica nije bila agresivnija i mocnija.

Alberto otpada iz tog društva, Wiggins se vraća, i Nibali nadam seRaul_64 je napisao/la:Froome kao pobjednik , Nairo godinu iskusniji i bolji Alberto

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne mozes covjeka od 30 godina otpisivati.
Meni je bilo cudno sto su svi ocekivali neko cudo ala prosla Vuelta , kad je Alberto bio slab citavu sezonu(evo odustao i od odbrane) , nije mogao uopste skakati.
Nairo je vala dosta bolji hronometras sada , nego sto je bio Alberto u pocetnim godinama kada je najavljivao svoju klasu(a on je znacajno popravio).
Bit ce jaci,iskusniji
a ono pokersko totalno smooth lice je neprocjenjivo
Froome ce vrijeme suditi , a to da je totalno i apsolutno izdominirao utrku kao malo ko unazad dosta godina(na uzasno teskoj postavljenoj stazi ) nema sta.
Valda je sad jasno ko je najaci u SKY-u.
Meni je bilo cudno sto su svi ocekivali neko cudo ala prosla Vuelta , kad je Alberto bio slab citavu sezonu(evo odustao i od odbrane) , nije mogao uopste skakati.
Nairo je vala dosta bolji hronometras sada , nego sto je bio Alberto u pocetnim godinama kada je najavljivao svoju klasu(a on je znacajno popravio).
Bit ce jaci,iskusniji
Froome ce vrijeme suditi , a to da je totalno i apsolutno izdominirao utrku kao malo ko unazad dosta godina(na uzasno teskoj postavljenoj stazi ) nema sta.
Valda je sad jasno ko je najaci u SKY-u.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nema mu dopinga sada, inače bi skakao itekakoRaul_64 je napisao/la:Ne mozes covjeka od 30 godina otpisivati.

Samo mu za hronometar ne ide u prilog građa i visina, teško da može ugroziti Froomea ili Wigginsa na istom, posebno na ravnom hronometruRaul_64 je napisao/la:Nairo je vala dosta bolji hronometras sada , nego sto je bio Alberto u pocetnim godinama kada je najavljivao svoju klasu(a on je znacajno popravio).
Bit ce jaci,iskusniji

Riči, ofkorsRaul_64 je napisao/la:Valda je sad jasno ko je najaci u SKY-u.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
da se ispravim, po meni, previše uzdižeš Wigginsa, ne znam možda je i do mene, ne simpatiziram ga, rekao sam da je prava principessa... on i nibali su tu negdje..DukeOfWellington je napisao/la:@tillman
a shvati i ostale, tvoj stil pisanja je malo više nastrojen na to da je Sky glavni a ostali tarabe (dominacija britanaca i te fore)... malo kritike i samom sebi nebi škodilo

inače, ono danas što je Froome uradio onom gledatelju je zakon... koji bolesnici, pa skloni se sa ceste, trči po travi, al ne, oni uletaju u putanju biciklista

@ raul i rio...
pa Evans je uzeo svoj Tour u godini kad su Alberto (imao 29 godina) i andy (imao 26 godina) bili mlađi od njega, u najboljim godinama..dok je Cadel imao čini mi se 34 godine
pa Evans je uzeo svoj Tour u godini kad su Alberto (imao 29 godina) i andy (imao 26 godina) bili mlađi od njega, u najboljim godinama..dok je Cadel imao čini mi se 34 godine

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.