FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rockefeller
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rockefeller » 20 jul 2013, 18:38

Elegant je napisao/la:
stadion je napisao/la:Još dugo niko iz BiH neče platiti igrača. Eto željo je imao pare od Džen
ke..pa jesu li koga kupili
Znas i sam da nasi klubovi jedva prezivljavaju, nisu Zeljo i Sarajevo samo 11 igraca, zamjene + Husref i Osim.
Klubovi su institucije, gdje su drugi uposleni, pa plate za ostale pored igraca, te obaveze, porezi, rezije, milion nekih stvari ... itd.

Ovo malo para sto nasi klubovi zarade po europi, pola ode na te stvari i kazne. Isto tako pare koje je Zeljo dobio za Edina.
Prijatelju nesposobnost. Zeljo i Sarajevo imaju armiju navijaca i dva su najveca kluba u drzavi, ako oni ne mogu sami sebe da izdrzavaju bez prodaje igraca onda je to nesposobnost ljudi koji vode ta dva kluba.

Komunisticki nerad jos tece venama tih ljudi.

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 20 jul 2013, 18:40

BegAx je napisao/la:Pa ljudi dragi vi k'o da od jucer pratite PLBiH i Sarajevo. Uvijek se mijenjao kostur ekipe(haman svaki tim). Prvo, nema se para. Drugo, igraci vise ne zele da igraju ovdje. Ma ima mali milion razloga, da ne nabrajam sad'.

I Boga vam ne spominjite vise nasu djecu, dosta mi je Comora, Cizmica, Trebinjca i kompanije. Evo vidite sta se desava sa Handzicem. Stari da mu je na klupi, ne bi ga stavio u igru, a kamoli Hus. Malo realnosti nije na odmet. Kad' se pocne ozbiljno raditi sa mladjim kategorijama(kad' se pokrene akademija), onda cemo moci pricati o mladim igracima. Do tada je suvisno pricati o njima.
Upravu si , treba kvalitetan rad u mladim kategorijama ali ne treba ni davati igrače buzašto gdje klub nije ni sebe naplatio . A Sarajevo treba uzimate mlade potencijalne igrače iz BiH kao što su Travančić , Kovačević ,Letić , Cimirot itd , da se zna da je Sarajevo iznad drugi klubova u BiH ,kako u Hrvatskoj svi igrači koji su najbolji u klubovima idu u Dinamo i Hajduk ??? Treba nekad i graditi ekipu , to je Željo radio par godina . Nadam se da će biti bolje jednog dana ,a ovog malog Radovca treba forsirati u vezi a Cimirota vratiti na beka to je moj prijedlog ... ;)
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 20 jul 2013, 18:44

Nezz sto se toliko digla prasina , i toliko kritika na njegovo ime pogotovo od navijaca Celika...

Pogledas klip i sve ti je jasno :

[youtube][/youtube]

i sa ovim se ta tema moze zavrsiti...
>>No body likes us but we dont care<<

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 20 jul 2013, 18:58

ne vjeruj baš previše klipovima. ostave se najbolji dijelovi, a loše se izbaci.

ima tehniku, ali je užasno sebičan igrač. prošle sezone mu je Vlado namjenio ulogu play-makera u Čeliku, ali je ubrzo vidio da to ne ide. čovjek također nije ni psihički stabilan. pa sam podatak da bi mu Sarajevo ili neki drugi klub bio već 6-ti u karijeri, a tek mu je 20 godina, valjda dovoljno govori. pa nemoguće da u Zagrebu, Lokomotivi Zagreb, Hajduku i na kraju Čeliku nisu vidjeli o kakvom se profilu radi.

i ono najvažnije. arbitraža je presudila u korist Čelika. u koji god klub da ode sem naknade za treniranje(ne pita se samo Borac Jelah i Čelik, nego i svi ovi hrvatski klubovi), mora se isplatiti i odšteta Čeliku.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 jul 2013, 18:58

Coach22 je napisao/la:
BegAx je napisao/la:Pa ljudi dragi vi k'o da od jucer pratite PLBiH i Sarajevo. Uvijek se mijenjao kostur ekipe(haman svaki tim). Prvo, nema se para. Drugo, igraci vise ne zele da igraju ovdje. Ma ima mali milion razloga, da ne nabrajam sad'.

I Boga vam ne spominjite vise nasu djecu, dosta mi je Comora, Cizmica, Trebinjca i kompanije. Evo vidite sta se desava sa Handzicem. Stari da mu je na klupi, ne bi ga stavio u igru, a kamoli Hus. Malo realnosti nije na odmet. Kad' se pocne ozbiljno raditi sa mladjim kategorijama(kad' se pokrene akademija), onda cemo moci pricati o mladim igracima. Do tada je suvisno pricati o njima.
Upravu si , treba kvalitetan rad u mladim kategorijama ali ne treba ni davati igrače buzašto gdje klub nije ni sebe naplatio . A Sarajevo treba uzimate mlade potencijalne igrače iz BiH kao što su Travančić , Kovačević ,Letić , Cimirot itd , da se zna da je Sarajevo iznad drugi klubova u BiH ,kako u Hrvatskoj svi igrači koji su najbolji u klubovima idu u Dinamo i Hajduk ??? Treba nekad i graditi ekipu , to je Željo radio par godina . Nadam se da će biti bolje jednog dana ,a ovog malog Radovca treba forsirati u vezi a Cimirota vratiti na beka to je moj prijedlog ... ;)
Upravo to. Neki kritikuju sto bi Travancic mogao da potpise. Mi nemamo sa tim sta izgubiti. Ako se ne dokaze Boze moj, ni prvi ni posljednji. Ako se uozbilji i pocne da igra kako zna, onda smo puno dobili. Tako je i sa Kovacevicem, koji ce uskoro potpisati 100%.
Po meni, Cimirot je vec pokazao da od njega mozemo da ocekujemo dosta. Ekstra igrac.
Da su se prije dovodili mladi igraci kao sto se to uradilo ove sezone, puno bolje bi mi izgledali.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 20 jul 2013, 19:02

Tesko ce to ici sa papirima i Travancicem.

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 20 jul 2013, 19:02

Ma jašta al zato trebaju biti ljudi u klubu koji se razumiju u fudbal a ne samo ganjati financijsku korist . Ja ne razumijem što je mali Plakalo otišao u Crnu Goru razvaljivao je u omladinskim pogonima ,pogotovo ovu prošlu sezonu :o
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2013, 19:13

Hebo te vazda se nasi nakace na ove sto imaju problema sa papirima unazad par godina uvijek su frke oko papira sjetimo se samo Skore i njehovih papira iz Mexika,vjecito enigme preci ili ima li ugovor ili nema,dati neku naknadu ili ne :|

Sad ozbiljno,ovaj mali ko igrac nije los,to sto je kliker u glavi to na drugu stranu u to necu da ulazim,zelen je jos,imali smo mi takvih xx nisu nam stran pojam ima ih i sada

Uglavnom sta je konkretno,da igra na poziciji na kojoj mi nemamo igraca izuzev Osmanagica koji nikako ne igra,da je 93 godiste ,da je do jucer bio mladi reprezentativac i da bi bio vjerovatno i sada tu da nije zajebao Celik samim tim i Jagodica samim tim zatvorio sebi vrata iste

Uglavnom da zna igrati lopte zna bar sto sam ja gledao,istina pegla loptu i vjerovatno ce biti jedan od "ljubimaca" istocne tribine,naravno kazem ako se ista da izmajmunisati da mu nasi nesto urade sa tim ugovorom...u svakom slucaju sa igracke strane nemam nista protiv dolaska ovoga momka smatram da je za svoje godine dosta korektan i kvalitetan
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 20 jul 2013, 19:21

1L8F9C2 je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Vidim ima se para da se kupuju igrači.Neka neka.Sretno vam bilo sa njim :lol:
Fol vam sad ne valja a sveke sezone ste na njega bacali sve karte da vam bude glavni igrac... svjestan si ti da je on kvalitet a obicno se isti pokaze kada se ode iz Celika u FKS.
Iskreno ja bih volio da taj Travancic dodje kod vas pa da vi cupate zivce sa njim,da mu na svakoj utakmici hebete sve redom pa cu te ja pitati jel taj mali bio zajeb ili pojacanje

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 20 jul 2013, 19:32

kinder_jaje je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Vidim ima se para da se kupuju igrači.Neka neka.Sretno vam bilo sa njim :lol:
Fol vam sad ne valja a sveke sezone ste na njega bacali sve karte da vam bude glavni igrac... svjestan si ti da je on kvalitet a obicno se isti pokaze kada se ode iz Celika u FKS.
Iskreno ja bih volio da taj Travancic dodje kod vas pa da vi cupate zivce sa njim,da mu na svakoj utakmici hebete sve redom pa cu te ja pitati jel taj mali bio zajeb ili pojacanje

haj necel, nek se stoka skine sa Suljica! Nismo zasluzili nista, osim da ispadnemo iz lige kad imamo navijace koji zvizde najboljem igracu trenutno, igracu koji je dosta puta potegao za klub! Zvizde samo eto nako sto ga ne podnose onako, a pojma nemaju o fudbalu!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 jul 2013, 19:41

Jah da hoce poceti liga da se raskomotim na istoku,da ne slusam one julske navijace sa pitanjima ko je broj 4,ko je broj 25.

Sarajevo moje volim te ludo.
1946

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 20 jul 2013, 19:50

Head je napisao/la:Jah da hoce poceti liga da se raskomotim na istoku,da ne slusam one julske navijace sa pitanjima ko je broj 4,ko je broj 25.

ako ciljas na provociranje, na pogresnog si naletio, ja sam na sjeveru mladost i zdravlje ostavio, s istoka odgledo samo jednu tekmu i to protiv Maritima! Srdacan pozdrav sa Zapada, trenutno ;)

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 20 jul 2013, 19:56

Vule, Puzigaca, Kovacevic, Travancic(ako dobije papire) i napadac, to je sasvim druga prica u odnosu na trenutni sastav!
Za premier ligu odlicna pojacanja!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2013, 19:59

Napadac stize veri sun sto bi rekao gospoda :mrgreen:

Naravno da je velika razlika u odnosu na ovo sto je trenutno tu,5 novih igraca u rosteru od kojih ce bar 3 biti starteri sigurno nije malo
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 jul 2013, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 jul 2013, 19:59

azizmpj je napisao/la:
Head je napisao/la:Jah da hoce poceti liga da se raskomotim na istoku,da ne slusam one julske navijace sa pitanjima ko je broj 4,ko je broj 25.

ako ciljas na provociranje, na pogresnog si naletio, ja sam na sjeveru mladost i zdravlje ostavio, s istoka odgledo samo jednu tekmu i to protiv Maritima! Srdacan pozdrav sa Zapada, trenutno ;)
Moj post se nije na tebe odnosio,niti naviajce sa foruma,govorim onako ugrubo.
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 jul 2013, 20:07

NIKOLA KOMAZEC POTPISAO! 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 20 jul 2013, 20:09

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nikola-k ... evo/109590" onclick="window.open(this.href);return false; :D :D :D :D :D :D

Bravo strasan napadac auuu bice svega ima ljevicu ubitacnu... :)

Video. :P :P

" onclick="window.open(this.href);return false;
04.10.2009 !!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2013, 20:10

Kad sam rekao veri sun,nisam mislio odma nakon posta da objave :lol:

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 jul 2013, 20:11

Brate, znao sam da ce potpisati, al' bas sad' da objave. Uhh... ODLICNO! 8-)

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 20 jul 2013, 20:12

miky_hz je napisao/la:Kad sam rekao veri sun,nisam mislio odma nakon posta da objave :lol:
miky ziv ti nama bio 100 godina abd ni sam ne znas koliko si sretan. :P :P :P :P :P

Melunovicu flope adio.... :mrgreen:
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, itatabisine, johntravolta123, mnon46, Shategabri, ubipara i 64 gosta.