Operacija nosa, ako se ne varam..majestic24 je napisao/la:Zbog cega Nani nije pozvan na turneju??
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Ovo je bilo baš rasturanje u stilu, 5-1. Mnogo bolja igra nego prošlu utakmicu, Zaha je već pokazao da je veliki talenat i da za njega itekako ima budućnosti ovdje, Welbeck kao i uvjek samo finiš da unaprijedi i nema krize za njega, Lingard odličan, treba ga do kraja ove turneje forsirati pa da se vidi šta može, zabio je 2 fina gola i vidi se da i od njega može nešto biti.
I kad je sljedeca utakmica?
Za 3 dana u Japanu.JCHB je napisao/la:

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Unknown Genius
- Kontakt:
U utorak, protiv Yokohame u 12:20.JCHB je napisao/la: I kad je sljedeca utakmica?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Hvala na odgovorima, baš su extra ovi termini 11, 12...
Gledao sam samo prvo, radi obaveza nisam mogao dr., ali vidim ubjedljivo.. Moyes je perfekcionsita sto se stila igre tice i uigranosti akcija. To cemo da vidimo tek u narednom periodu. Zaha je timski igrac sa odlicnom tehnikom...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Nisam mogao gledat, ali drago mi je sto je Danny dao dva. Valjat ce mu samopouzdanju.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I mogao zabiti još najmanje 3..Cartman je napisao/la:Nisam mogao gledat, ali drago mi je sto je Danny dao dva. Valjat ce mu samopouzdanju.

Njemu više odgovara SS pozicija meni se čini..
- Unknown Genius
- Kontakt:
Pa i nisu mu prilike bile 100%, jedino ona kad je sa Lingardom čini mi se odigrao lijepo, ali je lijepo gađao kroz noge golmanu i malo je falilo, bio je na početku onaj pokušaj ali iz teške pozicije, teško da bi neko ondje savladao golmana. Pred kraj je jednom izblokiran, ako je uopšte i dirnuo loptu prije nego što je onaj izbacio u korner.Narin je napisao/la:I mogao zabiti još najmanje 3..Cartman je napisao/la:Nisam mogao gledat, ali drago mi je sto je Danny dao dva. Valjat ce mu samopouzdanju.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2![]()
Njemu više odgovara SS pozicija meni se čini..
Ne može iskoristiti svaku iole priliku ni jedan napadač, možda je mogao dati hat-trick, ali još 2-3 gola da je mogao dati - teško.
Ja se ostalih situacija ne sjećam, jedino ako su se dešavale u trenucima kada nisam baš obraćao pažnju na utakmicu. Ne treba zaboraviti ni onaj sjajan potez kod našeg prvog gola, ne može ono svako.

Uglavnom, ja sam baš zadovoljan njegovim nastup, lik ima sve što treba i ako nastavi ovako napredovati u realizaciji, imat ćemo WC napadača u njemu.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- majestic24
- Kontakt:
da je kako welbacku "ugraditi" onaj osjecaj za gol sta ima hernandez. Nebi mu kraja bilo uz ovu brzinu i visinu sta posjeduje
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
@Genius
Mislim da si ga zamijenio, Zaha je pred kraj blokiran. Welbeck je imao onaj dupli pas sa Lingardom, pa onda ono proigravanje Cleverleya te kada je i golmana prosao a onaj mu stoper skinuo da ne udje u gol. Sve su to druze bile 100% sanse, morao je jos bar jednu zabiti. Dao je dva gola ali necu Higuaina od njega, zna zabiti gol ali vise fula nego sto zabija. Welbeck moze biti jedan od najboljih napadaca u Engleskoj jer ima predispozicije, ne smije mu se ovoliko fula desavati na dvije utakmice, pa i pripremne, ako zeli minutazu u konkurenciji RvP-a, Rooneya i Hernandeza. Ne kaze prijatelju niko kako je on bio los, samo momci govore kako moze i mora bolje.
@Majestic
**** Messija i Ronalda koliko bi taj hibrid golova davao.
Mislim da si ga zamijenio, Zaha je pred kraj blokiran. Welbeck je imao onaj dupli pas sa Lingardom, pa onda ono proigravanje Cleverleya te kada je i golmana prosao a onaj mu stoper skinuo da ne udje u gol. Sve su to druze bile 100% sanse, morao je jos bar jednu zabiti. Dao je dva gola ali necu Higuaina od njega, zna zabiti gol ali vise fula nego sto zabija. Welbeck moze biti jedan od najboljih napadaca u Engleskoj jer ima predispozicije, ne smije mu se ovoliko fula desavati na dvije utakmice, pa i pripremne, ako zeli minutazu u konkurenciji RvP-a, Rooneya i Hernandeza. Ne kaze prijatelju niko kako je on bio los, samo momci govore kako moze i mora bolje.

@Majestic
**** Messija i Ronalda koliko bi taj hibrid golova davao.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Sky Sports News @SkySportsNews 2m
Sky ****: Man Utd make improved £30m bid plus add-ons for Fabregas #SSNHD
Sky ****: Man Utd make improved £30m bid plus add-ons for Fabregas #SSNHD
Nakon onoliko suza u Londonu da ga puste u Barcelonu sada da od iz iste te Barce? Nema logike, a i nebih ga zelio, zasmetat ce mu klima kroz koju godinu i htjet ce opet nazad.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
šta bi sa one velike vijesti što se čekala sinoć?
[youtube][/youtube]
Kad se samo sjetim...
Kad se samo sjetim...
Ja još ne vjerujem da je Danny dao 2 gola
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Dobra pripremna utakmica, ali naravno ja na ovo gledam sa rezervom. Kao sto sam rekao, Moyes je perfekcionista, kako je SAF rekao, trener koji se veoma studiozno bavi detaljima. Ali treba vremena da nametne svoj stil. Bit ce tu naravno na pocetku sezone uigranih akcija, medjutim "nagle promjene dolaze polako". Gledajuci pripreme proslih sezona, naravno da je bilo prostora za dokazivanje mladih igraca, i u vecini klubova je tako, ali ne treba misliti da ce Lingard ili Januzaj ubrzo dobiti mjesto u ekipi u takmicarskim utakmicama. Bit ce zanimljivo gledati sta i kako ce da se organizuje defanziva ekipe, jer je u proslosti znalo se desiti da se igra prepusti protivniku, i onda idu kontre i polukontre, a vezna linija se povuce duboku u svoju polovinu. Nekako bi bilo bolje da se vise ide na presing na polovini pa i vise prema protivnickom golu, ali to zahtjeva kvalitetne def. vezne, te fizicki vrlo spremu ekipu, sve do jednog, nema izuzetaka, da jedan igrac hoda po terenu. Ali, fino je viditi da ima talentovanih mladih igraca, i bio bih prezadovoljan da se vremenom uspiju probiti u prvi tim, i naravno da je uvjek drazi proizvod kluba od kupljenog igraca. I onda zanimljiv tekst:
http://www1.skysports.com/football/news ... mind-games" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www1.skysports.com/football/news ... mind-games" onclick="window.open(this.href);return false;

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
-
- Kontakt:
Ne znam na osnovu cega Moyes polaze nade za Fabregasa, kada su jasno dali doznanja da nije na prodaju.
Bolje bi bilo da se okrenu Modricu ili nekom slicnom igracu gdje bi imali realnije sanse... Evo kako tvrde mediji Real izgleda odustao od Bala ako je istina sada smo jedini u utrci za njegove usluge.
Bolje bi bilo da se okrenu Modricu ili nekom slicnom igracu gdje bi imali realnije sanse... Evo kako tvrde mediji Real izgleda odustao od Bala ako je istina sada smo jedini u utrci za njegove usluge.
Ma popustite više Fabregasa na miru
Covjek je spokojan u Barci, a Barca vam fino kaže "odbij od ograde".
No means No.
United postaje remetilački faktor u Kataloniji.

Covjek je spokojan u Barci, a Barca vam fino kaže "odbij od ograde".
No means No.
United postaje remetilački faktor u Kataloniji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.