FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kvalitetan igrac samo je pitanje u kakvoj fizickoj formi dolazi
Head je napisao/la:Moj post se nije na tebe odnosio,niti naviajce sa foruma,govorim onako ugrubo.azizmpj je napisao/la:Head je napisao/la:Jah da hoce poceti liga da se raskomotim na istoku,da ne slusam one julske navijace sa pitanjima ko je broj 4,ko je broj 25.
Sarajevo moje volim te ludo.
ako ciljas na provociranje, na pogresnog si naletio, ja sam na sjeveru mladost i zdravlje ostavio, s istoka odgledo samo jednu tekmu i to protiv Maritima! Srdacan pozdrav sa Zapada, trenutno
izvini pasha
I to stoji svakako,sve i da je 100% a nevjerujem bas da jeste,tesko ce ovaj zaigrati naredna bar 2-3 kolatotasef1 je napisao/la:Kvalitetan igrac samo je pitanje u kakvoj fizickoj formi dolazi
U svakom slucaju sa ovih par igraca kad ih ubacis u tim dobijes haman novu ekipu i puno veci prostor za mnogo stosta
Eo i ovaj video malo noviji iako ima jos dosta istih [youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky i BegAx hebo li vas patak što to prije ne objaviste nego se od priprema ljutim na Melunamiky_hz je napisao/la:Kad sam rekao veri sun,nisam mislio odma nakon posta da objave
uuuu kakva ljevica
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Fol ono Levski nesto
gledaj prvog
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sa eventualno ova dva igraca(mislim da Kovacevica i Travancica) imali bi 22 igraca u rosteru plus juniori Culov,Handzic,Plakalo,Aganspahic plus Hrelja itd ovi mladji koji su na klupi,dali ce oni skracivati ovaj spisak vjerovatno ce trebati ali zaista velika razlika u igrackom kadru sa ovih par novih
Evo nek je prvi tim ovakav ovo je po mom i nemora biti ovako uopste cisto primjet
------------------------Bandovic-----------------
--Tatomirovic-------Dupovac----Trivunovic---Puzigaca---------
----------------Cimirot------Dzakmic-------------------
----Suljic--------------Haurdic----------Todorovic-------
---------------------Komazec-----------------------
I onda ide klupa gdje se moze sastaviti jos jedna ekipa hladno
Abdihodzic
Tadejevic
Radulovic
Radovac
Sunjevaric
Huseinbasic
Karic
Melunovic
Osmanagic
i plus eventualno ova dva Kovacevic i Travancic
To je jos 11 igraca zato sam rekao moze jos jedan sastav,plus ovi juniori koji su tu sa prvim timom gore pobrojani ,definitivno mislim da nece biti vise igraca
Evo nek je prvi tim ovakav ovo je po mom i nemora biti ovako uopste cisto primjet
------------------------Bandovic-----------------
--Tatomirovic-------Dupovac----Trivunovic---Puzigaca---------
----------------Cimirot------Dzakmic-------------------
----Suljic--------------Haurdic----------Todorovic-------
---------------------Komazec-----------------------
I onda ide klupa gdje se moze sastaviti jos jedna ekipa hladno
Abdihodzic
Tadejevic
Radulovic
Radovac
Sunjevaric
Huseinbasic
Karic
Melunovic
Osmanagic
i plus eventualno ova dva Kovacevic i Travancic
To je jos 11 igraca zato sam rekao moze jos jedan sastav,plus ovi juniori koji su tu sa prvim timom gore pobrojani ,definitivno mislim da nece biti vise igraca
Kakav preokret. Od jutrosnjeg pokusaja kolektivnog samoubistva do nove najave titule.
Brzo ce te vi i ovoga ispljuvati. Bandovic ste govorili najbolji golman u ligi evo tri dana serete po njemu Dunav ga ne moze oprati. Kako li ce ovaj zavrsiti kad Zeljo uzme duplu krunu?
Brzo ce te vi i ovoga ispljuvati. Bandovic ste govorili najbolji golman u ligi evo tri dana serete po njemu Dunav ga ne moze oprati. Kako li ce ovaj zavrsiti kad Zeljo uzme duplu krunu?
Ti fakat ili ne znaš ili nećeš da čitaš, ko je šta najavljivao...Ne budali...PL BiH -1 je napisao/la:Kakav preokret. Od jutrosnjeg pokusaja kolektivnog samoubistva do nove najave titule.![]()
Samo ljudi komentarišu njegove kvalitete i igre...
Kako ti više ne dosadi pljuvati po nama ...
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 20 jul 2013, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
sta ti je ba STRASAN igracPL BiH -1 je napisao/la:Kakav preokret. Od jutrosnjeg pokusaja kolektivnog samoubistva do nove najave titule.![]()
Zadnja izmjena: Cuspajz, dana/u 20 jul 2013, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nije bitan on kao igrac. On moze biti pun pogodak a moze biti i promasaj. Nije to bitno nego vasa navijacka svijest. Vi ste u 3 godine zanemarili i otjerali blizu 20 svojih juniora i kvalitetnih igraca. I kad vas se kaze srz problema za koji vi znate vi zabijate glavu u zemlju ko nojevi.
-
bacelonafan
- Kontakt:
ovaj Bandovic bi meni na klupu,a Abdihodzica u vatru,nece pravit onakve kikseve milijardu posto,i Radovca umjesto Dzakmica
joj jesu ovo opet dojahali na nasu temu? 
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Djelom se slažem sa boldiranim, ali razloge odlazaka, ili kako ti kažeš tjeranja, ne treba tražiti samo u upravi Sarajeva, koja u proteklim mjesecima radi veoma dobro (nije sjajno, ali je dobro), nego i u roditeljima tih omladinaca, u njihovim menadžerima. Koliko god da je uprava Sarajeva kriva, u nekim slučajevima ima i drugih faktora.PL BiH -1 je napisao/la:Ma nije bitan on kao igrac. On moze biti pun pogodak a moze biti i promasaj. Nije to bitno nego vasa navijacka svijest. Vi ste u 3 godine zanemarili i otjerali blizu 20 svojih juniora i kvalitetnih igraca. I kad vas se kaze srz problema za koji vi znate vi zabijate glavu u zemlju ko nojevi.
Odoh gledati rukomet
Interesanto je da je maribor pustio komazca bez odsteete !
Ovaj lik nije bio u rosteru kad su sa nama igrali,proslu godinu bio na tajlandu,zar je ugovorom vezan za maribor,cudi me da su ga posudili na tajland.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Prema transfermarktu vrijedi isto kao Lazar, znaci dobili ste novog Lazara 
Za sve ti hvala Amare!
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.