FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- napolifanatik
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Ma Ribery nije samo dobar igrač nego i pametan, a vjerujem i dobar covjek.
Societa Sportiva Calcio Napoli, simply the best club in Italy!
dobar igrac,covjek,pametan=Riberynapolifanatik je napisao/la:Ma Ribery nije samo dobar igrač nego i pametan, a vjerujem i dobar covjek.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako ja znam ovo je izjavio prije tekme sa Juvetom. Ako je to istina, siguran sam da je promijenio misljenje.JameS je napisao/la:Ribery stišao euforiju: Nismo mi za naslov
Zbog ozljede koljena sjajno francusko krilo Franck Ribery nije mogao sudjelovati u trijumfu svoga Bayerna u Torinu gdje su Bavarci pobjedom nad Juventusom osigurali prolaz kroz skupine Lige prvaka. Ipak, Ribery ne vjeruje u velik pothvat svojih suigrača
Iako je sjajni Buffon izgledao nemoćno, a Ivica Olić sprintovima podsjećao na atletičara, Francuz je hladno zaključio da očekivanja ne treba postaviti previsoko.
'Teško je reći koliko smo moćni. Smatram da imamo dovoljno kvalitete za osvojiti Bundesligu i njemački kup', rekao je Ribery i prebacio se na međunarodni plan.
'Što se Lige prvaka tiče, mislim da nismo toliko jaki da bismo mogli razmišljati o naslovu. Kao kandidate za krov Europe vidim isključivo Chelsea, Manchester, Barcelonu i Real, a s njima se mi ne možemo mjeriti.'
pametan lik

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
james ajd udalji se,,ja sam taj post postavio danas samo mnogo opsezniji,,de malo chitaj covjece,,nista osobno
VOLIM BAYERN

VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
Upravu je 100 %, nedaj boze da nam Barca dodje znamo svi kako Barcelona igra brzo od noge do noge nasa bi odbrana padala unesvijest a i tvrdi Chelsea koji ne igra toliko atraktivo je zajeban protivnik, u zadnje vrijeme su se uigrali pravo to su po meni osvajaci lige prvaka, ali ne treba zaboraviti da se uvijek(ne bukvalno) desavaju iznenadzenja.JameS je napisao/la:dobar igrac,covjek,pametan=Riberynapolifanatik je napisao/la:Ma Ribery nije samo dobar igrač nego i pametan, a vjerujem i dobar covjek.
jbg izvinjavam se nisam primjetio da ovo vec imaisakovich je napisao/la:james ajd udalji se,,ja sam taj post postavio danas samo mnogo opsezniji,,de malo chitaj covjece,,nista osobno![]()
VOLIM BAYERN

@omerbavarac
pa cak i da je izjavio ovo prije utakmice sa Juveom mislim da mu se misljenje nije drasticno promjenilo,budite realni nema sanse da mozete osvojiti LP

aaaaaa, jes´ se djemica razletio...ccc
cuj, da budemo realni i da kazemo kako bayen nece osvojiti lp
ne, mi smo reali i kazemo da cemo je osvojiti!
samo da nas zrijeb "pogleda" i to je to.
dzemo, hoces li se opkladiti? ja kazem da, ako izvucmo real, mi prolazimo u 1/4 finale.
ulog: zabrana pisanja tekstova na ss.ba do slijedece sezone lp.
znaci, bez pisanja pod drugim nikom.
ps
ista opklada vazi za mancesterovce

cuj, da budemo realni i da kazemo kako bayen nece osvojiti lp

dzemo, hoces li se opkladiti? ja kazem da, ako izvucmo real, mi prolazimo u 1/4 finale.
ps
ista opklada vazi za mancesterovce

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
MOZEsecer je napisao/la:aaaaaa, jes´ se djemica razletio...ccc![]()
cuj, da budemo realni i da kazemo kako bayen nece osvojiti lp![]()

samo se nadam da ce nas zrijeb pogledati i da cemo se sastati u 1/8 finala

Ovako se secer htio kladiti na Wolf sinoc protiv Uniteda. Ja ga pitam sta ulaze, a on vrda tamo vamo.
Puca covjek u prazno, ali ga je zanimljivo citati.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Nisam ja kriv sto ste brzi na jeziku.geronimo je napisao/la:Vidi sta je Trasimaco stavio na potpis, nasao me sinoc onakvog u transu da zapitkiva
![]()
Arsenal, Porto, Sevilla, Lyon/Viole bi bili pozeljni protivnici. Samo ne Barca i Chelsea, koji su po meni dva top kandidata za osvajanje lige prvaka.

Porto ne moze doci Bayernu iz prostog razloga sto Bayern nije mogao biti prvi pa zaraditi taj laksi duel.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Moja greska, evo da je ispravim odmah, zelim opet ItalijaneTrasimaco je napisao/la:Nisam ja kriv sto ste brzi na jeziku.geronimo je napisao/la:Vidi sta je Trasimaco stavio na potpis, nasao me sinoc onakvog u transu da zapitkiva
![]()
Arsenal, Porto, Sevilla, Lyon/Viole bi bili pozeljni protivnici. Samo ne Barca i Chelsea, koji su po meni dva top kandidata za osvajanje lige prvaka.Lijepo pise sta prizeljkujes! Nadam se da ce se ostvariti to.
![]()
Porto ne moze doci Bayernu iz prostog razloga sto Bayern nije mogao biti prvi pa zaraditi taj laksi duel.

To je vise da im dadnemo sansu za revans, zbog fasunge iz prosle sezone. A i za direktnu borbu njemackih klubova protiv talijanskih, za cetvrto mjesto u ligi prvaka.
Valja se strpiti do iduceg petka

Vom Jäger zum Gejagten
Jel neko zna kojeg datuma je izvlacenje ?
BTW : Dosta je toga koga bi voljeli i ja bi volio slabije ekipe, al sta bude neka bude.
18og vidio sam.
BTW : Dosta je toga koga bi voljeli i ja bi volio slabije ekipe, al sta bude neka bude.
18og vidio sam.
- el-fighter
- Kontakt:
Izgleda da se div iz Njemačke polako budi. Slabo smo igrali od početka, ali izgleda da se u zadnje vrijeme budimo. Još dok se u potpunosti vrate Robben i Ribery, bit ćemo još jači.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
18.FC BAYERN je napisao/la:Jel neko zna kojeg datuma je izvlacenje ?
18og vidio sam.
- majestic24
- Kontakt:
Napokon je Bayern poceo da djeluje kao pobjednicka ekipa. Iako je Van Gaal bio izgubio povjerenje gotovo svih simpatizera,sad ga je povratio. Jos kad se tu vrati Ribery..uh!! Samo moram priznati da ste ubili Juventus u pojam u onoj utakmici!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
hebo li te mish..lafinashuTrasimaco je napisao/la:Ovako se secer htio kladiti na Wolf sinoc protiv Uniteda. Ja ga pitam sta ulaze, a on vrda tamo vamo.![]()

stavio sam ti do znanja(ti tumaci kak hosh

evo, sa dzemludinom sam se opkladio...ti si slijedeci

heheh...lagahno smanjujem broj navijaca drugorazrednih klubova na ss.ba

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
U Bundes Ligi sta valja od igraca :
Neuer/Adler
Ozil
Misimovic i Hleb (Ne znam kako Hleb igra u zadnje vrijeme nisam ga bas pratio,al sigurno bi dosao kao dobra izmjena za Riberya i Robbena)
Dzeko
Rafinha
C.Eduardo
Sve su ovo mladi momci osim Misketa i Hleba Bayern bi trebao iskoristiti i dovesti makar jednog od ovih.
Neuer/Adler
Ozil
Misimovic i Hleb (Ne znam kako Hleb igra u zadnje vrijeme nisam ga bas pratio,al sigurno bi dosao kao dobra izmjena za Riberya i Robbena)
Dzeko
Rafinha
C.Eduardo
Sve su ovo mladi momci osim Misketa i Hleba Bayern bi trebao iskoristiti i dovesti makar jednog od ovih.
Od ovih pomenutih golmana, sanse su velike da jedan od njih stane na gol Bayerna. Mada ima i drugih rijesenja, ali iz poznatih razloga oni kupuju domace.FC BAYERN je napisao/la:U Bundes Ligi sta valja od igraca :
Neuer/Adler
Ozil
Dzeko
Rafinha
C.Eduardo
Ozil je sila, ali pitanje je hoce li se Bayern moci uhvatit u kostac sa seicima i ostalim bogatunima, ako ga oni budu htjeli dovesti.
Od Misketa i Hleba nece biti nista, nazalost vjerovatno i od Dzeke.
Rafinha, hmm, ne znam ni sam iz kojih sve razloga, ali ja bih radije nekog drugog. Radi poznate situacije u Schalkeu, ovaj transfer se cini mogucim.
Eduardo, to je taj koji bi najvise pomogao Bayernu, daj Boze da njega dovedu.
Ne treba zaboraviti da nam se na ljeto vraca Kross, pun samopouzdanja i vidnog napretka u igri.
Vom Jäger zum Gejagten
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
gdje_amel_13_BHf_ je napisao/la:MA IMA DA BAYERN HARA xd![]()