vrebac86 je napisao/la:ima li tko mozda link?? hvala
http://www.bhrt.ba/226.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
vrebac86 je napisao/la:ima li tko mozda link?? hvala
Slazem se.Eres je izasao kad je gadjao preko terena prazan gol i onda usao ovaj mali sto masi prazan gol igra.legenda reala je napisao/la:Ovaj naš Grbavac je nešto tipa Mancinia kralj rotacije, ako jednom Erešu ili Bubalu sve ide od ruke zašto ih mjenjati, zašto forsirati Milasa kad ne može ništa pogoditi, evo Građana je krenulo ne može promašiti, kao da gledam da će Halilković startati drugo poluvrijeme![]()
![]()
I gdje mu je Ajkunić da ovo ubrza kad nema Perića ovaj Janković je usporeni snimak, kakv on i srendnji bek
Nemoj pocinjat molim te, atmosfera je dobra.crvenocrnitz je napisao/la:igra odlicna, atmosfera kao u pozoristu, standardno za sarajevo kada su u pitanju utakmice repke bilo kojeg sporta
meni djeluje da se malo patimo protiv ovih poluamatera,,,,,mora ovo puno bolje,,,,protiv Egipta s ovom igrom nam je pusiona,,jos se povrijedi Malinoviccrvenocrnitz je napisao/la:igra odlicna, atmosfera kao u pozoristu, standardno za sarajevo kada su u pitanju utakmice repke bilo kojeg sporta
haha vrati se kraljhroni je napisao/la:meni djeluje da se malo patimo protiv ovih poluamatera,,,,,mora ovo puno bolje,,,,protiv Egipta s ovom igrom nam je pusiona,,jos se povrijedi Malinoviccrvenocrnitz je napisao/la:igra odlicna, atmosfera kao u pozoristu, standardno za sarajevo kada su u pitanju utakmice repke bilo kojeg sporta
Sto bi dobro igrali kad se mozemo ze'ebavati i dobit?hroni je napisao/la:meni djeluje da se malo patimo protiv ovih poluamatera,,,,,mora ovo puno bolje,,,,protiv Egipta s ovom igrom nam je pusiona,,jos se povrijedi Malinoviccrvenocrnitz je napisao/la:igra odlicna, atmosfera kao u pozoristu, standardno za sarajevo kada su u pitanju utakmice repke bilo kojeg sporta
ma ima i ta mjesta,,al bez veze se nerviram,,,,,,sta je s Milasom ne moze bazen pogoditi,,zato pivoti ubijajuOtelo je napisao/la:Sto bi dobro igrali kad se mozemo ze'ebavati i dobit?hroni je napisao/la:meni djeluje da se malo patimo protiv ovih poluamatera,,,,,mora ovo puno bolje,,,,protiv Egipta s ovom igrom nam je pusiona,,jos se povrijedi Malinoviccrvenocrnitz je napisao/la:igra odlicna, atmosfera kao u pozoristu, standardno za sarajevo kada su u pitanju utakmice repke bilo kojeg sporta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.