hvala qurcu pa ga naruzi,,,ja sto me oznojise na krajuhroni je napisao/la:sta je ba ovojoj Milasa joj joj joj
..
Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Mah, mentalitet. Mislili da je vec sve gotovo ... Valjda bude lekcija od selektora ..
Gotovo 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koga mozemo dobit u osmini finala ?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
ostalo je isto i u drugom poluvremenuLenBias je napisao/la:trebalo se poluvrijeme bolje privesti kraju ali sta je tu je, pozitivna stvar je sto tokom prvog poluvremena ni na jedan trenutak nije izgledalo kao da argentina moze da nas dobije, jednostavno smo ostavili ipak dojam da 100% pobjedjujemo u ovom mecu

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Idemo na Egipat mislimneurofunk je napisao/la:Koga mozemo dobit u osmini finala ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
igramo protiv faraona u ponedjeljakOtelo je napisao/la:Idemo na Egipat mislimneurofunk je napisao/la:Koga mozemo dobit u osmini finala ?

Otelo je napisao/la:Idemo na Egipat mislimneurofunk je napisao/la:Koga mozemo dobit u osmini finala ?
Da Egipat ponedeljek u 21:00 Zetra 1/8
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne pratim previse rukomet ali citam komentare ovdje pojedinih i ne vjerujem...pa sta vam je ljudi.
Kao prvo ovi decki kao u rijetko kojem sportu kod bilo koje ekipe izgaraju od prvog do zadnjeg,vidi se nenormalna zelja da se napravi rezultat,e sad sto nekog nekad nece desava se,jednu noc popljujete nekog igraca sledecu noc je heroj.
Kao drugo ja vjerujem da ovaj selektor zna svoj posao i da zna mogucnosti svakog igraca,nepotrebno mijesanje u to kod pojedinaca je stvarno iritantno.
Kao prvo ovi decki kao u rijetko kojem sportu kod bilo koje ekipe izgaraju od prvog do zadnjeg,vidi se nenormalna zelja da se napravi rezultat,e sad sto nekog nekad nece desava se,jednu noc popljujete nekog igraca sledecu noc je heroj.
Kao drugo ja vjerujem da ovaj selektor zna svoj posao i da zna mogucnosti svakog igraca,nepotrebno mijesanje u to kod pojedinaca je stvarno iritantno.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- legenda reala
- Kontakt:
Dobismo ovo reklo bi se s pola snage, ali za jače protivnike će nam trebati tri beka, lijeva strana Milas-Bezbradica ne radi apsolutno ništa(u napadu) sav teret je na Malinoviću i Periću jače selekcije će to znati iskoristiti
I samo da selektor ne prekida serije igrača i sve će biti dobro

I samo da selektor ne prekida serije igrača i sve će biti dobro

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
16:00Yucca je napisao/la:Otelo je napisao/la:Idemo na Egipat mislimneurofunk je napisao/la:Koga mozemo dobit u osmini finala ?
Da Egipat ponedeljek u 21:00 Zetra 1/8
dobro je ,odlicno,,, jos kad Milas proradi ima da ubijamo,,,,svaka cast svima
Peric je nas Ivano
koji mozak ebote
Peric je nas Ivano

- samo_lijevo
- Kontakt:
Ja zadovoljan.Usli smo u 16 najboljih na svijetu.
PS ajde sada napadajte Milasa,nemate drugog posla posto smo pobijedili.
PS ajde sada napadajte Milasa,nemate drugog posla posto smo pobijedili.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Svaka cast za pobjedu, u ponedeljak abd napuniti Zetru protiv Egipta. 

04.10.2009 !!
mogu birati kada ce igrati, rekao je to komentator i izabrati ce isti ovaj terminChuckie je napisao/la:16:00Yucca je napisao/la:Da Egipat ponedeljek u 21:00 Zetra 1/8
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sta bi?Damian je napisao/la:Puna dvorana u Ljubuskom![]()
![]()
Gubimo 1 razlike, ali neam brige ,dobit cemo ovo
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Meni se lično ovo ništa ne sviđa.Igramo u naletima, na postavljenu odbranu teško dajemo golove.Čitavo prvenstvo igramo bez lijevog beka(Milas i Bezbradica izgubljeni u prostoru), Perić puno griješi, Ajkunić nije dostojna zamjena. Po meni naši najbolji igrači su Halilković, Malinović i Serdarević. Maksimum ove ekipe je četvrtfinale, mada sa ovakvom igrom teško da ćemo proći Egipa. I ne zaboravite da su večeras Argentinci taktizirali jer nije igrao najbolji strijelac prvenstva Pablo Simonet.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Dobili malo po usima.Svabo nije sala._dreamer_ je napisao/la:Sta bi?Damian je napisao/la:Puna dvorana u Ljubuskom![]()
![]()
Gubimo 1 razlike, ali neam brige ,dobit cemo ovo
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo momci! Odlicna igra, sa pola snage smo ih dobili. Odlicni pivoti (piloti
), Peric mozak ekipe. Strasna dodavanja ima.
Hajmo BH Fanaticosi napuniti Zetru i pomoci nasim mladim momcima!

Hajmo BH Fanaticosi napuniti Zetru i pomoci nasim mladim momcima!

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Protiv Egipta će ova ekipa igru dići za stepenicu više, normalno da neće igrati ovako nonšalantno u osmini finala kao ove dvije utakmice u grupi gdje su čuvali snagu za nokaut faze, mi ćemo dobiti Egipat na svježinu, naš najjači adut je fizička sprema.
Samo ne znam šta očekivati od publike, karte 10 maraka, ja iskreno više od 500 ljudi ne očekujem, Spaho se puca s nekim brojkama od 10 hiljada, kojih nije bilo ni kad je bio džaba ulaz

Samo ne znam šta očekivati od publike, karte 10 maraka, ja iskreno više od 500 ljudi ne očekujem, Spaho se puca s nekim brojkama od 10 hiljada, kojih nije bilo ni kad je bio džaba ulaz

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.