rezultatsamo_lijevo je napisao/la:Dobili malo po usima.Svabo nije sala._dreamer_ je napisao/la:Sta bi?Damian je napisao/la:Puna dvorana u Ljubuskom![]()
![]()
Gubimo 1 razlike, ali neam brige ,dobit cemo ovo

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
rezultatsamo_lijevo je napisao/la:Dobili malo po usima.Svabo nije sala._dreamer_ je napisao/la:Sta bi?Damian je napisao/la:Puna dvorana u Ljubuskom![]()
![]()
Upravo tako !Protiv Egipta će ova ekipa igru dići za stepenicu više, normalno da neće igrati ovako nonšalantno u osmini finala kao ove dvije utakmice u grupi gdje su čuvali snagu za nokaut faze, mi ćemo dobiti Egipat na svježinu, naš najjači adut je fizička sprema.
Svjesno izbjegavanje Francuske za sledeceg prtivnika.samo_lijevo je napisao/la:Dobili malo po usima.Svabo nije sala._dreamer_ je napisao/la:Sta bi?Damian je napisao/la:Puna dvorana u Ljubuskom![]()
![]()
I mi smo sa Koreom pa bi ih sutra da se sastanemo nabili deset razlike, iskoristili su opuštanje Španaca, zato su ih Švedi zakovali na -15Unofficialpage je napisao/la:Sad mi naumpalo da su Egipcani sa Spanijom nerjeseno igrali. Sad me vise strah![]()
Mislis da ce lakse proci protiv Tunisa?Svjesno izbjegavanje Francuske za sledeceg prtivnika.
Ovo sam cekaonewton_heath_lyr je napisao/la:http://prntscr.com/1gkf56
Prolaz u 1/4 finale i onda ,licno ja bih vise volio Nijemce.
Sutra(ili ovih dana)cu se maksuz raspitati za tog malog.javim ti ako nesto saznam.legenda reala je napisao/la:Nama se otvorio žrijeb, možemo do polufinala![]()
nego odakle je Omahić ovaj što igra za Katar, čini mi se bolji ofanzivno nego Milas i Bezbradica
13 razlike je bilo. Ali ti rezultati ništa ne govore jer Egiptu i Tunisu (Danska ih pobijedila 10 razlike) ne leže Skandinavci. Ali zato Tunis danas uzeo Francusku 5 razlike.legenda reala je napisao/la: I mi smo sa Koreom pa bi ih sutra da se sastanemo nabili deset razlike, iskoristili su opuštanje Španaca, zato su ih Švedi zakovali na -15
O cemu ti pricas Allahati.?Vidjeces sudjenja kako ce za Hrvate biti protiv Tunisa.Lakse ce sudije protiv Tunisa im suditi nego protiv Francuza.Uostalom,ne interesuje me,ja sam rekao svoje misljenje,pogotovo sto sam gledao zadnjih nekoliko minuta livestream iz Ljubuskog i onoliko tehnickih gresaka me asocira na to .Jest da ih u 1/4 finalu ceka Slovenija.A o tome koji je komentar glup ili nije,nisi ti dovoljno kompetentan da o tome donosis sud.Ostavi se toga.admir12345 je napisao/la:![]()
![]()
Glupljeg komentara odavno nisam cuo cuj svjesno izgubit da bi izbjegao Francusku koja katastrofalno igra ovo prvenstvo
![]()
![]()
bolje priznaj da su svabe jace
Danas Tunis ubio Francuze i on nesto prica
![]()
![]()
newton_heath_lyr je napisao/la:O cemu ti pricas Allahati.?Vidjeces sudjenja kako ce za Hrvate biti protiv Tunisa.Lakse ce sudije protiv Tunisa im suditi nego protiv Francuza.Uostalom,ne interesuje me,ja sam rekao svoje misljenje,pogotovo sto sam gledao zadnjih nekoliko minuta livestream iz Ljubuskog i onoliko tehnickih gresaka me asocira na to .Jest da ih u 1/4 finalu ceka Slovenija.A o tome koji je komentar glup ili nije,nisi ti dovoljno kompetentan da o tome donosis sud.Ostavi se toga.admir12345 je napisao/la:![]()
![]()
Glupljeg komentara odavno nisam cuo cuj svjesno izgubit da bi izbjegao Francusku koja katastrofalno igra ovo prvenstvo
![]()
![]()
bolje priznaj da su svabe jace
Danas Tunis ubio Francuze i on nesto prica
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.