Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Juventus Torino
Juve ima dobru ekipu, samo nea odbranu promjene. Caseres je .bez veze. Chiellini je dobar, nije ga jučer bilo. Amauri je dobar, Diego, Camoranesi ostario više kao i Del Piero. Ne znam, trebate nova lica.
- sarajlija89
- Kontakt:
kazem ti..svjeza krv nam treba...proslo je vrijeme nekih igraca...ali dosta je vise polovih pojacanja prvo sto nisu za juventus a drugo sto nemozes nista dugorocno planirat jer su vecinom u godinama....pa evo vec 3-4 sezone dovodimo takve igrace...vjeruj mi ja ne bi zalio da su to mladi igraci kojima treba dati priliku i vremena..ja ti garantujem da smo dovodili planska pojacanja i kao dugorocna rijesenja da bi vec danas bili monogo jaci ali ne..mi dovodimo cannavara,grossa itd..igraci koji su tu samo da popune prazninu i jer su se dobili za male pare...i koji ce se sutra oprostit tako rec...i sta smo tim dobili? samo hgubimo vrijeme jer cemo na kraju morat shvatit da nam trebaju mladji i kvalitetniji..evo proslo je vec 4 godine a mi po istom nastavljamo..za te 4 godine da smo svaku sezone dovdili po jednog maldog igraca na svakoj poziciji dans bi mali tim i sa glavom i repom....al jok mi dnas imamo tim pun potrosenih i polovnih igracaRz88 je napisao/la:Juve ima dobru ekipu, samo nea odbranu promjene. Caseres je .bez veze. Chiellini je dobar, nije ga jučer bilo. Amauri je dobar, Diego, Camoranesi ostario više kao i Del Piero. Ne znam, trebate nova lica.
UPRAVA NAPOLJE!
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
caceres je tenkre.Rz88 je napisao/la:Juve ima dobru ekipu, samo nea odbranu promjene. Caseres je .bez veze. Chiellini je dobar, nije ga jučer bilo. Amauri je dobar, Diego, Camoranesi ostario više kao i Del Piero. Ne znam, trebate nova lica.
- sarajlija89
- Kontakt:
nije jarane..caceres je najbolji igrac juventusa trenutno i to ubjedljivo...vjeruj miWolverine je napisao/la:caceres je tenkre.Rz88 je napisao/la:Juve ima dobru ekipu, samo nea odbranu promjene. Caseres je .bez veze. Chiellini je dobar, nije ga jučer bilo. Amauri je dobar, Diego, Camoranesi ostario više kao i Del Piero. Ne znam, trebate nova lica.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
al je on i dalje tenkre. vjeruj mi.sarajlija89 je napisao/la:nije jarane..caceres je najbolji igrac juventusa trenutno i to ubjedljivo...vjeruj miWolverine je napisao/la:caceres je tenkre.Rz88 je napisao/la:Juve ima dobru ekipu, samo nea odbranu promjene. Caseres je .bez veze. Chiellini je dobar, nije ga jučer bilo. Amauri je dobar, Diego, Camoranesi ostario više kao i Del Piero. Ne znam, trebate nova lica.
- sarajlija89
- Kontakt:
ma dobro sinoc je napravio penal..desava se al je stvarno dobar igrac..licno ja sam malo skeptican bio..al momak se dokazo..nadam se da cemo potpisat permanentan ugovror s njim.....moze igrati i stopera i lijevog i desnog beka..barca je dala velike pare za njeg ali realno u onakvoj konkurenciji se nije mogao dokazat...al nadam se da ce u juventsusu nastavit sa dobrim partijama
Haj ne baljezgaj zivota ti.Saurman je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Saurman je napisao/la:poderacemo juve ko Hitler Poljsku[/quote
A mi cemo vas da poderemo ko beba novine![]()
maca pojela jezik a hahaha....
FIno sam cestitato pobjedu odmah, i ti se sad nesto nasao tu frajer praviti. Ako ti vid nije jaca strana, ja ti nista tu nemogu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
šta ono bi sinoć
razbi vas bayern ko beba zvečku

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Mirza_Hordas je napisao/la:šta ono bi sinoć![]()
![]()
![]()
Ja, i sta???

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Adinjo je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:šta ono bi sinoć![]()
![]()
![]()
Ja, i sta???
pa ništa

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Adinjo je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:šta ono bi sinoć![]()
![]()
![]()
Ja, i sta???
kmeeeeeeeeeeeeee
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- sarajlija89
- Kontakt:
molim da ne spamate ako nemate sta pametno napisat... 

Mirza_Hordas je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:šta ono bi sinoć![]()
![]()
![]()
Ja, i sta???
pa ništaočekivao sam remi a bayern se poigrao sa vama
Pa eto sta ces..

Ako nemas sta pametnije, generalno svi ostali. onda ne vidim svrhu zasto ste ovde. Zar ne???
Izuzetno mi je drago da je ovaj fasisticki klub ispao.sarajlija89 je napisao/la:molim da ne spamate ako nemate sta pametno napisat...
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- sarajlija89
- Kontakt:
drago mi je zbog tebeljubav je napisao/la:Izuzetno mi je drago da je ovaj fasisticki klub ispao.sarajlija89 je napisao/la:molim da ne spamate ako nemate sta pametno napisat...

doveli Diega i Mela i mislili imaju tim
....treba vama remont 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
A jel ti DRAGO?? Eh eto bas super nek ti je DRAGOljubav je napisao/la:Izuzetno mi je drago da je ovaj fasisticki klub ispao.sarajlija89 je napisao/la:molim da ne spamate ako nemate sta pametno napisat...

- rob do bagro
- Kontakt:
Meni nije
Adinjo znas da se salim

Adinjo znas da se salim

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
de ako ima ko dobar link za rezultate najopsirnije
bio bi zahvalan izvinite na spamu al mi hitno treba
hvala unaprijed
bio bi zahvalan izvinite na spamu al mi hitno treba
hvala unaprijed
- sarajlija89
- Kontakt:
moderatori? malo vise paznje posvetite ovoj temi i sta ko pise...hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.