FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bio je bilbord na tramvajskoj preko puta predsjednistva
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- karlovacko
- Kontakt:
[/quote]bagrcavi je napisao/la:
Jel' može neko potvrditi dal' je moguće da sam ja danas vidio bilbord sa pozivnicom na tekmu, kontam da haluciniram ?![]()
Sumnjas u Numu ili ?

Ne vjerujem da je ono Biscevica djelo ili mozda Litexa ...
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Išao sam danas u grad i da se primjetiti da je marketing dobar, svako malo malo bilbord 

1921
Ma ne sumnjam zato što znam da momak radi posao srcem i da želi najbolje klubu, a što je najbitnije razumije se u to.A ove ispod navedene neću ni komentarisati kad je sve rečeno o njihovom radu...karlovacko je napisao/la: Sumnjas u Numu ili ?![]()
Ne vjerujem da je ono Biscevica djelo ili mozda Litexa ...
DRUG NEBI TI PUNCA
ima bilbord jedan isto prema ilidzi kod energoinvesta gdje je tramvajska stanica i ja se sjeba vcrs kad sam vidioFk_zeljo_1921 je napisao/la:Bio je bilbord na tramvajskoj preko puta predsjednistva

Ima nas manijaka i u drugim gradovima,i tu racunajte jednu solidnu cifru 

Lažeš. Uzeo godišnju za Jug oko 15.00, redni broj 161 ; Gdje je Sjever, gdje je Zapad. Gdje je ostatak dana.folderS je napisao/la:Prodato je oko 60-80 godisnjih.Tarantino je napisao/la:Biće onoliko ljudi koliko bude karata u prodaji,plus oni što guzovače uđu.
PS-Kako ide prodaja godišnjih?
Otišlo je oko 650 članskih karata u istom periodu. Šta ima prodato 2.000 karata

Također treba imati na umu da je masa raja iskeširala Prag i da više nema za kifli. Uzeće Željo dobre pare od ovoga, taman kad nam je trebalo

Sold out, milion %
kad smo kod bilborda, ima jedan i na stanici kod SebiljaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Bio je bilbord na tramvajskoj preko puta predsjednistva
FKŽ !
Ako je tako onda su Benjo i Zaimović igrali u istoj ekipi ?exbabilon je napisao/la:Pratio trening i postavka potpuno ista kao u Plzenu, samo eto umjesto Sadikovica igrao Svraka. U jednom duelu B.Colic zakacio Zaimovica laktom nakon cega je ovom krenula krv, a kad se vratio uletio Benji pravo ostro nakon cega ga je Osim izbacio.kvalitet je napisao/la:Jesi pratio ti trening? Koja je tačno postavkla bila? I šta je tačno bilo između te dvojice?exbabilon je napisao/la:Ne znam jel iko napisao, ali Selimovic se povrijedio na treningu i to ne bas naivno, odmah je napustio trening, a njegovo mjesto je zauzeo Hodzic. Inace, medju 11 koji bi trebali istrcat na Kosevu se nasao Svraka umjesto Sadikovica, dok Hasanovic lagano trckara. Pred kraj treninga je doslo do okrsaja izmedju B.Colica i Zaimovica nakon cega je ovaj drugi odstranjen s treninga.

sve se suti i nemaa se al do sad 5 bilborda preko noci po gradu svanuseTeaM87 je napisao/la:kad smo kod bilborda, ima jedan i na stanici kod SebiljaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Bio je bilbord na tramvajskoj preko puta predsjednistva

PAROLA ! hocemo i tramvaj sutra ujutroo

U kakvoj ja vukojebini živim kad ti se sve zajebe i nemoš sebi nać prijevoza, fuuu
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
SAMO HRABRO [/color]
Zadnja izmjena: ragazzidelsud1987, dana/u 21 jul 2013, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
atletico, napoli, milan................ragazzidelsud1987 je napisao/la:FC Viktoria Plzeň Men : Bohemians 1905: 5-0bože
Necemo sad spustiti gace.ragazzidelsud1987 je napisao/la:FC Viktoria Plzeň Men : Bohemians 1905: 5-0bože

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jest a Viktoria - Zeljo 4:3ragazzidelsud1987 je napisao/la:FC Viktoria Plzeň Men : Bohemians 1905: 5-0bože

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
LogikaGlodar je napisao/la:
Ako je tako onda su Benjo i Zaimović igrali u istoj ekipi ?

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
PLZEN HELCOME TO SARAJEWOzeljocity je napisao/la:Jest a Viktoria - Zeljo 4:3ragazzidelsud1987 je napisao/la:FC Viktoria Plzeň Men : Bohemians 1905: 5-0bože
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Onda me bune oštri ( međusobni ) startovi i dueli Zaimovića i BenjeEdin TM87 je napisao/la:LogikaGlodar je napisao/la:
Ako je tako onda su Benjo i Zaimović igrali u istoj ekipi ?

prije prve utakmice sam mislio da nemamo šta tražiti, a i bilo je logično s obzirom da prijašnjih godina nismo ni dosta slabijim protivnicima napravili problema, a ne da smo ih izbacili (prije svega maribor).
ali, nakon pristupa prvoj utakmici, iako je njihov kvalitet neupitan, ipak sam pozitivno iznenađen krajnjim rezultatom. to zalaganje, igra na svaku loptu, je prepoznalo dosta nas, zbog toga vlada ovako pozitivna atmosfera, da ne kažem euforija pred utakmicu. istina, imali smo mnogo sreće jer smo zabili 3 gola iz 4 udarca, ali sa ovakvim pristupom možemo ih izbaciti.
ali, nakon pristupa prvoj utakmici, iako je njihov kvalitet neupitan, ipak sam pozitivno iznenađen krajnjim rezultatom. to zalaganje, igra na svaku loptu, je prepoznalo dosta nas, zbog toga vlada ovako pozitivna atmosfera, da ne kažem euforija pred utakmicu. istina, imali smo mnogo sreće jer smo zabili 3 gola iz 4 udarca, ali sa ovakvim pristupom možemo ih izbaciti.

Odlazi Safete.