Zadovoljio bi nas ulazak u Evropu.arhimed89 je napisao/la:Onako realno,koje mjesto bi zadovoljilo apetite Velezovih navijaca ove sezone?RodjeniiBrato je napisao/la:Golmani: Oštraković, Bobić
Odbrana: Kazazić, Merzić, Mahinić, Zolj (moze takodjer igrat i na sredini terena), Hebibović, Pejić, Kodro, Zuhrić
Sredina: Marić, Zvonić, Majkić, Ramović
Napad/Krila: Letić, Jusufbašić, Rašević, Okić, Ćemalović, Hajdarević
P.S Kodro/Pejić/Zuhrić će igrati beka, a Letić ce na krilo, tako je barem bilo do sada u ovim pripremnim, a bit će i u sezoni 100%, e još se čeka to pojačanje koje je Ibro najavio kao "extra kvalitet, extra igrač", kao što je i Tanović u petak rekao na TV-u. Moje mišljenje je da je ova ekipa veoma dobra za ovu našu ligu i još kad dođe taj jedan igrač bit cemo još bolji. Mislim da je vrijeme za REZULTATSKI ISKORAK!
FORZA VELEŽ
Prvo bi svakako bilo najpozeljnije ali realno sta ocekujete?
Moja neka procjena je da cete tesko i medju prva cetri,ali ja nisam nikakav strucnjak
Danas nakon utakmice kad su se igrači pozdravljali sa navijačima, navijači su trazili od Ibre i igrača da se bore, da ginu za sveti dres, da daju 100% snage svaku utakmicu i da budu medju prve 4 ekipe, da izborimo više tu Evropu... Trener i igrači su obećali rezultatski iskorak, tj. Evropu, a nama ostaje nam da vidimo šta će biti iduće sezone. Realno, moje mišljenje je da ovi igrači mogu biti među prve 4 ekipe i još uz to kad dođe to "extra" pojačanje kako je najavio šef i direktor, to bi onda bilo extra, poklopile bi se sve kockice...