Dolaze valjda Perica Ivetic i neki Danijel Majkic msm
Kakav bola Danijel Majkic??? Neko vas dobro lozi u tom Prijedorutopa99 je napisao/la:Sa Zocom sam pricao,u nedelju ce znati da li ostaje i sta ce napraviti,ali najvjerovatnije ostajeDolaze valjda Perica Ivetic i neki Danijel Majkic msm
Vidic je dobar igrac za nase lige u Velezu nije dobio dovoljno minuta a ono sto je dobio pokazo je da zna igrati lopte jak stabilan, dobro se gradi , ima dobar pregled dobre pasove dobar igrac samo neznam jeli on napadac ili vezni igrac mozda iza dva napadaca mu najbolje odgovara pozicijalovcen16 je napisao/la:Vida je dobar igrac sigurno bar dok je kod nas igrao u Slaviji,cinjenica da se nije nadavao golova ali je imao asistencija i zaradio je nekoliko penala iz igre jedan na jedan ali izgleda da ga ni u Velezu nije htjeo gol valjda ce kod vas biti vise srece!!!!Vastecija_GSE je napisao/la:Stigao je danas valjda spic iz Veleza. Lazar Vidic.
Tako pise u novinama Majkic iz Veleza,mislim da je DanijelmoRAja je napisao/la:Kakav bola Danijel Majkic??? Neko vas dobro lozi u tom Prijedorutopa99 je napisao/la:Sa Zocom sam pricao,u nedelju ce znati da li ostaje i sta ce napraviti,ali najvjerovatnije ostajeDolaze valjda Perica Ivetic i neki Danijel Majkic msm

Ma to ti je zestoki supljak, u kojim novinama je pisalo?topa99 je napisao/la:Tako pise u novinama Majkic iz Veleza,mislim da je DanijelmoRAja je napisao/la:Kakav bola Danijel Majkic??? Neko vas dobro lozi u tom Prijedorutopa99 je napisao/la:Sa Zocom sam pricao,u nedelju ce znati da li ostaje i sta ce napraviti,ali najvjerovatnije ostajeDolaze valjda Perica Ivetic i neki Danijel Majkic msm
Covjece...sve se uigravalo prema Zoci i Mikicu....Medjutim Zoca je trebao da ide u Izrael. Sad ponovo moze da ima kljucnog igraca.rudarprijedor je napisao/la:Ma Zoca i da ostane, pitanje je sta ce biti...jer evo vec 3-4 sedmice ne trenira sa ekipom ,nije ni Starcevic budala neka da ga sad stavi prije ovih momaka sto su prosli cijele pripreme ma koliko Zoca bio dobar igrac...

Istok je sada 2 KM,Zapad 4 KM,a Natkrivena tribina na zapadu 6 KM.
  Istok je sada 2 KM,Zapad 4 KM,a Natkrivena tribina na zapadu 6 KM.
 Ima nekog menadzera koji mu steli klubove. Prije toga je bio u Izraelu medjutim nije uspio da se dogovori.
 Ima nekog menadzera koji mu steli klubove. Prije toga je bio u Izraelu medjutim nije uspio da se dogovori. 

Nije losa ekipa toliko,ali bice gusto
 Nije losa ekipa toliko,ali bice gusto 
Ma 3 za 3 ,1/1topa99 je napisao/la:Mislim da prvo kolo imamo pobjedu ,vjerovatno ce biti 3 za 3Nije losa ekipa toliko,ali bice gusto

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 44 gosta.